חתמתי קבע!

smily face

New member
חתמתי קבע!

קרה הלא יאומן והחתימו אותי קבע,אני בסה"כ סמלת מחלקה והחתימו אותי באותו תפקיד,כנראה צה"ל צריך אנשים דחוף... בלי קשר רציתי לדעת אילו זכויות אני מקבלת,אני יודעת על המשכורת והפלאפון אבל יש גם העניין הזה עם הנקודות שאני לא מכירה וגם ימי חופש שמגיע לי,חתמתי בינתיים רק ל4 חודשים נוספים שזה ממש קצת אבל אני מאוד אשמח לדעת עם זה מקנה לי זכויות שאני לא מכירה כי אין לי את מי לשאול זאת הפעם הראשונה שזה קורה אצלנו ביחידה ואני אשמח לשמוע קצת מידע על זכויות אנשי קבע, תודה מראש,

היי סמיילי וברוכה הבאה...../images/Emo140.gif

מבחינת זכויות אז עיקר ההטבה זו המשכורת, כמובן. מכיוון שאת חתומה רק 4 חודשים אני לא בטוחה שתקבלי הטבות משמעותיות, משום שאלה מגיעות בעיקר עם הותק. למשל- ימי חופש: בשנה הראשונה מקבלים בערך 19 ימים (בשנה..אצלך זה פחות מחצי..) ואחרי עוד 3 שנים כבר מקבלים 24 יום..שזה שווה. כנ"ל הנקודות- שזה בעצם כרטיס מגנטי שיש בו כל מיני סוגי "נקודות" (כל נקודה שווה 1 שקל, בערך) שאיתן את יכולה לקנות הלבשה תחתונה, גרביים, נעליים וכו' ברשתות מסויימות שהצבא עובד איתן, וגם קניית מדים. עוד משהו זה החזרי שכר דירה והחזרי נסיעות ברכב פרטי, אם את נוסעת בכזה (את צריכה לברר עם השליש אצלכם האם יש לך זכאות לקבל). חוץ מזה אין משהו מיוחד...אם תחתמי יותר אז מן הסתם עם הזמן ההטבות יעלו..המשכורת תעלה...

smily face

New member
לגבי הנקודות...

אני מקבלת אותם או בעצם את הכרטיס מיד שאני מתחילה את הקבע או שזה מצטבר באיזושהי דרך?

deathcaster

New member
תשובה

למה שלא תכנסי לשאלות הנפוצות ולמאמרי הפורום ? את עלולה בטעות לקבל תשובת לשאלותייך

את מקבלת כרטיס מגנטי

שמזינים לך בו את הנקודות שמגיעות לך. עם הכרטיס הזה את הולכת לכל אחת מהחנויות שאפשר ואת יכולה לבקש מהם שיוציאו לך תדפיס של יתרת הנקודות שמגיעות לך. לפי החישוב הפשוט של 1 נקודה=1 שקל את יודעת באיזה סכום את יכולה לקנות. מציעה לך לפנות לשליש היחידתי, הוא יסביר לך בדיוק מה הפרוצדורה ובאיזה חנויות בדיוק אפשר לקנות איזה ציוד.

למעלה