חתמתי קבע...

snopish

New member
חתמתי קבע...../images/Emo6.gif

למעשה עדין לא חתמתי פיזית. את זה אני עושה בשבוע הקרוב.... אני חותמת מתוך אידיאולוגיה, ציונות, אמונה שעלי לתרום וכמובן שאני אוהבת את המסגרת... אני לא נשארת ביחידה שבה שירתתי בחובה ולא באותו התפקיד. לפני שהתקבלתי לתפקיד שהגשתי עליו מועמדות וגם לא אחרי שהתקבלתי לא ביררתי מה תהיה המשכורת ולכמה זמן אני צריכה לחתום. במהלך אחד הראיונות שעשיתי לתפקיד נזרק לאוויר שאני צריכה לחתום לשנתיים ואני בטוחה אם זה היה בצחוק או לא אבל זה די מלחיץ כי אם כמה שאני רוצה לתרום לא היתה לי תקופת ניסיון במקום ואני לא מכירה את התפקיד.....ושאר החששות למיניהן... איך אני יכולה לברר לכמה זמן אני אמורה לחתום ומה תהיה המשכורת? ודבר נוסף. הבסיס הוא בסיס פתוח ואני מעוניינת לשכור דירה מפני שזה רחוק לי מהבית ואני לא אוהבת נסיעות. איפה אני יכולה לברר אם אני זכאית לעזרה מהצבא בשכר דירה?
 

leonidl1

New member
מול מי התנהל כל תהליך הזה? התשובות אצלו.

אין ביכולתנו להגיד לך אם האימרה של חתימה לשנתיים הייתה בצחוק או לא, אם תספרי לנו מה הם הנתונים האישיים שלך כגון: דרגה, מקצוע, שלב מקצועי, תואר אם יש, רמת פעילות, מקצוע צבאי - אז נוכל בערך להעריך מה תהיה המשכורת שלך. בקשר לשכר דירה, ישנו טופס 848, טופס "בקשה להשתתפות בשכר דירה\חדר", מגישים את הטופס הזה לשלישות, ועם חתימת סא"ל ומעלה מאושרת לך תוספת בגין שכר דירה. ממה שהבנתי מנגדים ביחידה שלי שיש להם את התוספת הזאת, היא בסך כ1000 שקל, וכל איש קבע זכאי לה בתנאי שמפקד היחידה (סא"ל לפחות) מאשר זאת.
 

leonidl1

New member
מוסיף בקשר לשכר דירה

ההשתתפות הכספית בשכר דירה משולמת בהתאם לעמידה בקריטריונים המזכים בהשתתפות שכר דירה ובהתאם לדיווח זכאות לשכר דירה. קביעת הזכאות ודיווח שכר הדירה מבוצע ב-אכ"א פרט\מחלקת פרט\מוקדי הפרט\רמ"ד קבע\תא דיור. השתתפות הכספית בשכר דירה משולמת מראש או כל חודש, בהתאם לחוזה שכר הדירה שהגיש משרת קבע, ועד לתום החוזה או עד לתאריך תום השירות, המוקדם מבין השניים. ההשתתפות הכספית נקבעת בהתאם לגובה הסכום בחוזה ומוגבל בתקרה הנקבעת על פי אזור המגורים, מצב משפחתי ובעלות על דירה פרטית.
 
את צריכה לשמוח על השנתיים

בהן תהיה לך עבודה מעניינת קבועה עם משכורת הוגנת ומלוא התנאים הסוצילים ואל תשכחי את יכולה לצאת לפנסיה בגיל 40 פלוס. מצודיידת בתארים אקדמים על חשבון המדינה ונסיון (שדרוש מאוד במדינת ישראל מפני שרוב התעשיות ההיטק במדינה הן ספקיות של הצבא.) אל תפחדי אחותי מהשנתיים אדרבה עם יציעו לך צ'ופרים תמורת חתימה יותר ארוכה תעשי פאסון ותחתמי, ואל תשכחי להגיד שאת עושה את זה בשביל ציונות. בהצלה אחותי.
 

snopish

New member
אני באמת חותמת בגלל ציונות!

הציעו לי באזרחות לעבוד במשהו שבעיני הוא תחביב שגורם לי הנאה, להרוויח משכורת של 7,000 נטו ולעבוד חצי מהשעות שאני עובדת עכשיו! אז כן, אני חושבת שזה מציונות ומהרצון לתרום למדינה שלי שנותנת לי מקום בטוח לחיות בו בעולם הזה ששונא יהודים ובמיוחד עכשיו כשכל השכנים שלנו רוצים להעלים אותנו מהמפה ומהחיים בכלל. ובנוסף זו המדינה שבה נולדתי וגדלתי ובזכות כאלו שמתו בשביל שיהיה לנו טוב ובטוח! אפילו רק לזכרם הייתי עושה את זה! כדי להוכיח שמותם לא היה סתם ושמגיעה לנו המדינה ספוגת הדם הזו!!! אני לא יודעת מה הערכים שעליהם חינכו אותך אבל אני בת של איש צבא, צה"ל די מושרש בי. צה"ל מבחינתי זה סוג של משפחה!
 

going2

New member
היית צריכה ללכת לעבודה הזו.

מה העבודה הזו דרך אגב?
 
"אני בת של איש צבא, צה"ל די מושרש בי. צה"ל מ

המשפט היחיד הרציני שכתבת "אני בת של איש צבא, צה"ל די מושרש בי. צה"ל מבחינתי זה סוג של משפחה" הייתי שמח לפגוש אותך מפני שאחרי שנים רבות של שרות בצבא(רובם במילואים) לא פגשתי אפילו בן אדם אחד שנמצא בקבע בגלל סיפורים כמו שלך. מה שאידיולוגיה - אדיולגיה לא נתון לויכוח אבל העובדות ?!...איפה העובדות - והדקלום שלך, נראה לי שלקוח משעת חינוך של מורה שבחיים שלה לא עשתה צבא.(דרך אגב כל פעם שיש לי וכוח עם פטריות שאומר שלא צריך להחזיר את השטחים, אני מתעניין אם עשה צבא תאמיני לי זה עובד יופי אין צורך להתווכח והוא משתתק) אני ממש לא מבין למה ציינת 7000 נטו (כל אחד והנטו שלו נשים נשים עם ילדים) אבל במדינה שרוב השוק הפרטי מעלים מסים זה חשוב לציין. גברתי הצעירה תשווי רק ברוטו אם תוסיפי את כל התנאים הסוציאלים את כל הצ'ופרים את הבטחון שאף אחד לא יזרוק אותך בגלל גחמאות או בעיות כלכליות ותוסיפי את האפשרות לצאת לפנסיה בגיל 40 פלוס , וסך הכל העבודה בצבא מעניינת לא מודדים אותך כל יום מה עשית ומה לא עשית. אחרי שתוסיפי את כל התנאים האלה תגלי שהמשכורת שלך הרבה יותר גבוה. חוץ מזה המשכורות בצבא מזנקות כמו טיל עם הוותק ועם הדרגות. למעט מהמשפט הרציני שצטטתי, כל מה שכתבת בולשיט פשוט בולשיט וגם העובדות לא נכונות אבל תעזבי אין לי כוח לחנך גם אותך.
 
למה אתה לא חוזר לקבע בצה"ל?

אם אדם יודע על גן-עדן, אבל לא נכנס בשעריו, מזה אומר על אותו אדם?
 
אני מודאג מאנשים כמוך שהם בקבע

סתם מלכלך, אם יש שגיאה בא נשמע. תעזוב מהר את הקבע ותעשה טובה לעם ישראל
 
אמרתי ואני אומר שוב אשמח סוף סוף להכיר פטריות

שלום לך סמית ג'וני הפסיכי כינוי נאה בחרת לך. אמרתי ואני אומר שוב אשמח סוף סוף להכיר פטריות אחד במדינה הזאת.
 
למעלה