חתלתול קטן

גן חיות

New member
חתלתול קטן

יש אצלי(שוב) גורון שנמצא אחרי שילדים כנראה לקחו אותו מאמו, שחקו איתו וזרקו אותו . הוא עדיין יונק, עיניים פקוחות. אני נתקלת אצלו בתופעה שלא נתקלתי קודם. הוא אוכל המון כל פעם, ולוקח בערך שעה עד שמסיים לאכול ונרגע, עם הפסקות באמצע. מבחינת כמות, זה בסדר כי הוא אוכל בערך פעם בחמש-שש שעות לפי בקשותו וכאשר יונק - יונק המון. יש הסבר?? דרך לשנות?? זה מאד לא נוח(במיוחד באמצע הלילה)

נשימהה

New member
עדיף

שתחלקי את ההאכלות לכל ארבע שעות בערך לכמויות נורמליות יותר... וכן צריך לקום בלילה אין מה לעשות לפחות עד גיל חודש או יותר

גן חיות

New member
ידוע לי, יש לי ניסיון

הביעה שהחתולון לא מוכן לישון עד שאכל, נח כמה דקות, אכל, נח כמה דקות, אכל ,נח כמה דקות וכו' וחיסל כמות אדירה. אז הוא ישן כמה שעות טובות. אם מעירים אותו כדי להאכיל בכמות נורמלית ולעיתים תדירות יותר, הוא עושה אותו דבר ולא אוכל פחות. אין לי בעיה לקום . אבל שעה וחצי להאכיל באמצע הלילה זה מאד מאד מאד מעצבן.(לא ימנע ממני לעשות זאת, כמובן).

נשימהה

New member
אהה

ספרי לי על זה היה לי גור שמצאתי בגינה שלי נטוש, והאכלתי כל 4 שעות, תתארי לך איזה זומבי הייתי וגם עצבנית אבל! מה זה התאהבתי בו איזה מתוק הוא היה והיום הוא אצל משפחה שאימצה אותו והם שולחים לי תמונות שלו אחח איזה גאווה

למעלה