חתירה

רוזיA

New member
איף ר'ש פשוט תפסיק להתאמץ..!

היא מקומה במטבח זאתי ... קודם שתשקשק ביצים ואומלטים אחר שתבוא לחתור בים ... אחלה אימון בשביל אחת כזאת

faith2

New member
אתה פשוט...

מעוניין לפרק את הפורום שרש כל כך התאמץ להקים... כבר כמה ערקו לפורום המקצועי של מנהל בית ספר לגלישה בישראל....תמשיך ככה ותצליח למוטט לחלוטין את הפורום.....

זה סתם מטומטם זה מה את מתייחסת

והוא משחק אותה איזה גולש כבד מי ישמע.. בטח גם גולש כמו תחת

faith2

New member
ורוזי.....

שמור את הערות שלך מאיפה שהן יוצאות.... לצערי אני ממש לא מעונינת לשמוע אותן

resh0

New member
מה שהיא עושה בבית, עניין שלה.

אף אחד לא התעניין באם אתה עוסק בבית בפיסול בשילשול, או שאתה קורא שירה על מנהגי החיזור של היתושים במאה ה 16. אני בהחלט לא מתאמץ.

resh0

New member
היד ישרה לפני תחילת הגריפה.

לאחר שהיד מתוחה, מתחילים לגרוף תוך כדי קיפול היד, כך שהיא עוברת מתחת לגלשן. אח"כ מתחילים ליישר את היד לקראת הוצאתה מאחור, כאשר במצב הזה היא צריכה להיות שוב מתוחה וצמודה ככל שניתן לגלשן. אחרי שהיד יוצאת, מומלץ להרים את המרפק ישר ואז שוב לשלוח את היד קדימה, עד ישור מלא.

יש לזה הסבר מדעי פשוט

ידוע שגולשות חותרות לאט יותר וזה מפני שהמשקל של החזה נמעך על החרטום מה שגורם לשקיעת אף ומקשה על תהליך ההתקדמות אבל בתכלס המצב שלך עוד טוב כי את עדיין צעירה והתחת שלך עוד לא הגיע למלוא הנפח וכשזה יקרה אז בכלל מקדם הגרירה של הגלשן הופך לשלילי... ואם תסתכלי בסרטי גלישה תראי שכל גולשת שרוצה להתקדם בים או בחיים צריכה כמה דחיפות הגונות מאחורה... באחריות!

רוזיA

New member
חחחחחחחחחחחח...אוי לא...פארוק

אנשים עורקים לפורום אחררררררררררררר חחחחחחחחחחחחחחחחחח ר'ששששששששששששששש מה עושים העכברים נוטשים ת'ספינהההה חח טוב יאלה סעמק פורום פיארטי לנצח יאלה תערקי גם את למוצץ ההוא שחי בסרט שהוא יכול ללמד מישהו לגלוש ועוד בפורום... רבעק אכול או שגול כי מחר ננבול....! יאלה יאלה הבנו...פחחחחחחחח חחחחחחחחחקרערקקערעקערקעקערק...

resh0

New member
רק אני נותן כאן הסברים מדעיים.

ורק לידיעתך, לעיתים הגולשים חותרים לאט יותר מהגולשות, כי הם מסתכלים על הבנות...

למעלה