חתירה אל האמת?

תיקתקית

New member
חתירה אל האמת?

היי, אני לא קוראת בטארות ולא מתיימרת להבין, אבל כשיש לי שאלה אני מנסה לפרש את הפריסה בעזרת המאמרים ברשת כדי לקבל כיוון (ובד"כ אני שואלת בפורום השכן לעזרה..). בכל זאת נתקלתי במשהו שקצת הפתיע אותי, ורציתי לדעת אם יש אפשרות שהקלפים יגידו לי "לעצום עיניים" במקום להתמודד עם הקיים, או שלא הבנתי כהלכה. נתקלתי בשאלה של מישהי בפורום השכן שסיקרנה אותי גם לגביי: מה עליי להבין מההתרחשויות בקשריי עם חבריי? בנוסף לעוד דברים בזמן האחרון, אני מרגישה שאני מנתקת קשרים עם אנשים קרובים, אבל זה דווקא מקל עלי, כנראה כי החברות הקשתה עלי יותר משתרמה. לא לגבי כולם אני יכולה להיות כל כך נחרצת. התשובה שקיבלתי הייתה כזאת: מיקום 1 - עשר הגביעים מיקום 2 - הכוכב מיקום 3 - שבע המטבעות הייתי מצפה לקבל את הקלפים בסדר הפוך. כרגע למיטב הבנתי מתואר מצב שמח ומאושר, שבו הכל בסדר וטוב. אבל העצה שאני מקבלת היא "לחפור" ולפתוח דברים בקשרים שלי. התוצאה תהיה אכזבה (?) או אולי תהיה קשה אבל עם סיפוק כי האמת עדיפה. מאחר שאני בתקופה של ניתוק קשרים, כפי שאמרתי, שמכבידים עלי ולתחושתי לא מתאימים לי ולא מסמלים חברות בעיני, הייתכן שלזה כוונת הקלפים ? אחרת למה לא להשאר במצב המאושר? ואם הקלף הראשון מסמל אושר כאחיזת עיניים, למה לא קיבלתי קלף קצת פחות אופטימי (אולי השוטה?) ?

starot

New member
אולי את חולמת ומקווה ליחסים מושלמים שבהם

יש כנות, כוונות טובות וחשיפה הדדית, וכשזה איננו את מוצאת את עצמך מאוכזבת, ומוטב לך אפילו ללא היחסים. מיקום 1 - עשר הגביעים מיקום 2 - הכוכב מיקום 3 - שבע המטבעות

תיקתקית

New member
חשבתי שבמקרה כזה אני אצטרך לקבל קלף שיותר

מסמל אשליות. עשר גביעים בהווה יכול לסמל אשליות ? למה לא לקבל קלפים קצת יותר ברורים בכיוון הזה? (ציינתי/חשבתי שהשוטה אמור להתאים.. לא?)

תיקתקית

New member
מבהירה את עצמי:

הנה השאלה: מה עליי להבין מההתרחשויות בקשריי עם חבריי? והפריסה הייתה מסר בשלוש. נתקלתי בשאלה בפורום השכן והיא מתאימה גם לי, מאחר ואצלי בתקופה זו יש ניתוקי קשרים עם חברים קרובים.

אוקיי, תודה על ההבהרה

ראשית לדעתי לא נכון לעשות פריסה אחת כוללת בעבור כל הקשרים שלך עם כל החברים שלך - הרי עם כל אחד יש לך מערכת יחסים בנפרד ומכאן סיבות שונות ומגוונות יתרה מכך פריסה של מסר היא אינטואיטיבית ישירות אלייך.... אבל אם ניקח את זה אליך, בבחינת מה קורה לך ומה גורם לך אזי - מיקום 1 - עשר הגביעים - סוף של פרק רגשי מיקום 2 - הכוכב - הגשמה עצמית מיקום 3 - שבע המטבעות - אכזבה, הסתכלות על האין ולא על היש. אם ניקח את הכל ביחד אני מרגישה ששלושת הקלפים הללו אומרים לך להתרכז עכשיו בעצמך ולחוות מערכת יחסית חברית ראשית עם עצמך ורק אח"כ עם אחרים. מה דעתך?

תיקתקית

New member
דעתי

רציתי לדעת באופן כללי תהליך שעובר עלי אל מול הקשרים עם החברים. כן השאלה נראתה לי כמתאימה גם לי. יש כאן סוף של פרק רגשי (כמו שאת אומרת) + הגשמה עצמית ואכזבה. מתוך זה להתרכז בעצמי מתאים רק להגשמה, כי לא הבנתי איפה האכזבה וסף הפרק הרגשי - חבריי מאכזבים אותי ואני צריכה לסיים את ההתקשרות איתם (לדעתך)? קצת פחות מתאים. זה נכון לקשרים שידעתי שהם לא כמו שאני מגדירה חברים, ולא נכון לאלו שתמיד ידעתי שהלוואי ורק כך יהיו החברים שלי (ונסיבות גרמו לי ליצור קשרים עם אנשים אחרים). זה מכוון ספיציפית לשני קשרים שדי הכבידו עלי, אבל הרגשתי שאני צריכה להמשיך ולהחזיק בחברות.

מתאים/לא מתאים

יקירתי בל נשכח שמדובר כאן במסר אשר לא תמיד את מודעת אליו, הרי זהו הרעיון במסר - לקבל מהקלפים כיוון כלשהו מן התת מודע שאולי אנחנו לא בדיוק ערים אליו... אז אני לא יודעת עד כמה נכון לאמר כאן מתאים או לא מתאים. ייתכן שאת מקבלת או מתחברת אבל לא הייתי פוסלת בבחינת לא מתאים - לאו דווקא על הפרשנות שלי אלא בכלל, ולו בגלל שמדובר כאן בפריסת מסר...

תיקתקית

New member
צודקת

אבל לא הצלחתי לפרש אותו עדיין ..

רשף כשף

New member
איך שאני רואה את זה

10 גביעים מדבר על נטייה לסגור את הגולל על הקשר עוד בתחילתו, סוג של שיפוט מוקדם שאת נוהגת לפעול על פיו. כאשר הכוכב, בניגוד ל 10 גביעים מדבר על הסרת מחסומים, ונתינת צ'אנס נוסף לדברים שנראים לך ברגע מסויים כסגורים וחתומים. 7 מטבעות בסוף מצביע על עבודה עצמית שתצטרכי לעשות על מנת להגיע לשם, ועל כך שלעיתים עדיף לקחת את הזמן ולהכי את הרגשות או המצבים שבהם את נתקלת מבלי לעשות מעשים פזיזים, שבסופו של דבר משאירים אותך באותו דפוס התנהלות.

תיקתקית

New member
האת שזה לא כל כך מתאים

בקשרים אני עובדת להיפך: אני תמיד נותנת צ'אנס, יותר מדי לטעמי, ולכן גם נמצאת בקשרים שדי מכבידים עלי ובעצם לא מתאימים לי. לגבי עבודה עצמית - באיזה הקשר לדעתך ? לי זה יכול להתאים אולי כמו שאמרה הילה בסגול בהתרכזות בעצמי, אבל לא מאכזבה אלא מלמידה. השאלה איפה זה נראה בקלפים
יכול להיות שאני טועה והפרשנות האינטואטיבית שלי היא מוטעה בניגוד לזו של הקלפים שמראים משהו שאני לא בשלה לראות ..

רשף כשף

New member
האם את מוצאת את עצמך

מסירה מחסומים וחושפת את רגשותייך כלפי הצד השני (גם כאשר אינם נעימים, כדוגמת- תסכול, הרגשת חוסר כנות וכדומה)? אנימנסה להבין אם הכוכב הוא המלצה למשהו חדש או המשך של משהו שאת כבר עושה.

רשף כשף

New member
אז זה משהו שאת לא עושה היום

וזה משהו שהקלפים ממליצים לך לעשות במקום לשמר את התמונה הורודה של 10 גביעים, שלא משרתת אותך, עלייך לעבוד על פתיחות וכנות ביחסים עם החברים/ות שלך.

חידוד...

תחילה אומר כמו שלרוב אני אומר שדי קשה (לפחות לי) לקבל תשובות מדוייקות רק משלושה קלפים אבל בכל זאת אשתדל לענות לך... תראי, יש לך כאן חלום מול מציאות- כלומר, על פניו הכל מושלם כי עשר הגביעים מראים לנו אושר עילאי (כמובן ללא חומריות) שזה סוג של אידאל... הכוכב מראה על סיפוק, אופטימיות וסוג של ביטחון ושלווה... ואז מופיע שבע מטבעות וקצת מאפיל על כך אך אין זה אומר אכזבה זו לא אכזבה זה תיאום ציפיות גבוהה מדי.. תראי, טוב לך לתת יותר מלקבל בבקשה למה לך להרוס את השלווה בשאלות מיותרות ??? את טיפוס שנהנה לתת מעצמו, וכמעט ולא ממש דורש לקבל תמורה... מה רע, זו בחירה שלך..., (אם תרצי תוכלי לבקש תמורה ואכן תקבלי, לא כמו שאת מצפה אבל תקבלי- הבחירה בידייך) התמורה היא קוסמית וחוזרת אלייך בדרכים אחרות גם אם לא דרשת אותה, רצוי גם לדעת לקבל ואולי זה התיקון שלך אבל נכון לעכשיו מצבך לא רע... לסיכום מצבך בפרישה טוב ואת בעיקר נהנית בחברת חברייך... אבל אם מדובר בחברים לעסק, היינו חברים לחומריות, קחי בחשבון שתקבלי פחות ממה שציפית, תקבלי אומנם, אבל לא מספיק לדעתך... מקווה שהייתי לעזר... יום נפלא...

למעלה