חתימת קבע

rocky222

New member
חתימת קבע

שלום רב אני עוד מעט משתחרר רוצה לחתום קבע איך עושים את זה? אני בחיל האוויר איך אפשר לבדוק תקן לקבע בחיל האוויר או בכלל צה"ל? תודה רבה להתראות

deathcaster

New member
תגובה

פנה לשלישות יחידתך, במקביל בקש ראיון עם מפקד יחידתך. אם תמצא ראוי לחתימת קבע, וגורמי שלישות ימצאו עבורך תקן פנוי , תוכל לחתום. השאלה מה המקצוע שלך והאם בכלל יש לך סיכוי לנוכח המצב הנוכחי שעל כל תפקיד יש כמה וכמה קופצים שאם לא ימצאו תפקיד יפוטרו. אל תבנה מגדלים באוויר.

rocky2222

New member
תשובה בשבילך

אני נחשב כעובד כללי מפקדי אומרים שאני חייל טוב רוצה לחתום קבע במשהו שקשור למחשבים עשיתי קורסים בסיסים אתם יכולים לעזור לי בבקשה?

rocky222

New member
תגובה בשבילך

שלום רב אניי חייל שנחשב כעובד כללי מפקדי מרוצים ממני רוצה לחתום קבע בתחום המחשוב עשיתי קורסים בסיסים בתחום אפשר עזרה? תודה רבה להתראות

Humbug

New member
זה לא משנה את התשובה שקיבלת.

פנה לשלישות היחידה שלך, אם אתה יכול לצרף סיכום ראיון בו המפקד שלך מביע רצון שתשאר בקבע זה רק יעזור לך. אם יש תקן פנוי והם רוצים שתשאר - הם יעשו הכל. לא משנה אם אתה התנדבת או לא. ההבדל היחיד שקיים בגלל ש"התנדבת" הוא המעבר לטיפול רפואי במערכת הצבאית במקום באזרחות.

LordNor

New member
יש עוד בעיה

מי שמוגדר כ-"עובד כללי" מקצוע 0040 לא ניתן לאשר לו שירות קבע. הוא חייב מס' מקצוע כדי להיכנס לקבע.

rocky222

New member
תשובה בשבילך

יש לי עוד שמונה חודשים יש לי אפשרות לשנות את מספר מקצוע שלי איך עושים את זה? אם אני נחשב כעובד כללי איך אפשר להכנס בכל מקרה לקבע? אם מפקדים ממליצים יכול לעזור? תודה רבה להתראות

deathcaster

New member
תגובה

אם תצא לקורס עכשיו, תשנה את מס' המקצוע שלך, אם אתה עובד כללי, אתה תכנס לקבע בתנאי שתעשה ב-3 החודשים הראשונים של הקבע שלך קורס ותעבור אותו, מפקדים ממליצים - בודאי שיעזור, ללא המלצות לא תוכל לחתום דקה בקבע, המלצות מהמפקדים זה חלק ממילוי הטפסים הנדרשים לחתימת קבע. ובמקרה שלך, בתור עובד כללי, גם מפקדים מקומבנים שקרובים לצלחת זה תמיד טוב. דרך אגב, אני מקווה שיש לך שירות נקי ללא נפקדות/עריקות/מעצר/מאסר, אחרת אתה יכול באמת לשכוח מקבע. ושוב, כפ שציינתי מלכתחילה, אל תבנה מגדלים באוויר, תחפש במקביל תעסוקה באזרחות. המצב בקבע עכשיו לא משהו.

rocky222

New member
תשובה

תודה על על עזרה אז לעשות עכשיו קורס ולשנות מקצוע או בתחילת הקבע ? אני רוצה במחשבים יודע אם יש תקן בתחום זה?

deathcaster

New member
תגובה

עדיף לעשות קורס עכשיו ולא לחכות לדקה ה-90. לגבי תקן - זו כבר עבודה שלך ובינינו, ענייני תקנים מעניינים לי ת'תחת

Future has past

New member
המ"ע גף שלי לשעבר היה

כמה פעמיים בכלא, אפילו בשירות קבע
(ועדיין שירת עד גיל פרישה בצה"ל..)

deathcaster

New member
תגובה

אני מדבר על מועמדים לשירות קבע היום, לא על מתושלח כמו המ"ע שלך.

למעלה