חתימת הסכם

theila 5

New member
חתימת הסכם

סוף סוף בעזרת השם יום שני אנחנו חותמים על ההסכם בוועדה תחזיקו לנו אצבעות שכל המשך התהליך יעבור עלינו בהצלחה איזו התרגשות,
ושיהיה לכולם שבוע טוב, ואמא של מורני אני שולחת לך נשיקות וחיבוקים ולכולכן שיהיה בהצלחה בכל השלבים
.

milamark1

New member
מחזיקה לכם את האצבעות!

שיהיה בהצלחה בוועדה והכי חשוב אחריה!

../images/Emo50.gif!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לזוג הכי מקסיייייייים בעולם,אוהבים אתכם!!!!
.ולך תהילה,אומנם טרם נפגשנו...בתקווה שניפגש בקרוב מאד!!!מכאן שולחת אני אלייך
גדול,ושבקרוב מאוד נשמע רק בשורות טובות

בשעה טוב

ומוצלחת, שיהיה לכם רק טוב ושממש בחודש הבא כבר תהיי בהריון, יופי של בשורה בהצלחה לך ולזוג המקסים שלך

מצטרפת לתפילה של תהילה ../images/Emo57.gif

מתוקה שלי, אני יודעת שאת ואנחנו נועדנו להיות יחד !!!!! עוד לא התחלת את התהליך והחיים מאירים לך פנים
ואני כל כך שמחה בשבילך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הלוואי הלוואי הלוואי שברכתה של הפונד' הצפונית תתגשם ובכך גם החלום שלנו - שנוכל להביא למורני מתנת יום הולדת בשנה הבאה היישר מבית החולים - אח/אחות או אחים "מה שיוצא אני מרוצה" (זה בשבילך אחותי הצפונית
) שיהיה לכולם שבוע נהדר ונעדכן לאחר יום שני

theila 5

New member
תודה לכולכם על העידוד../images/Emo201.gif

אני מודה לכולכם על העידוד והחיזוק , ושיהיה לכולנו בהצלחה בכל השלבים בעזרת השם נשיקות וחיבוקים לכולכם
.

בהצלחה איזה בשורה נהדרת ../images/Emo202.gif

נגמרו הפרומואים, עכשיו מתחיל הסרט האמיתי
תכנסי לאקשן ומהר ב''ה
וש"יעקוץ" אותך מהר אותו יתוש
שעקץ את הפונדי הצפונית שלנו,,
ב ה צ ל ח ה רבה ! ! ! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!

המון הצלחה!!!!

וברכות חמות מכל הלב, לתהליך קצר ככל האפשר בעוד תשעה חודשים וקצת, הקולולולו הגדול!!!

מירבי*

New member
בהצלחה מחר בועדה../images/Emo140.gif

מאחלת לכם דרך צלחה ומהירה, אתם עוד תגלו שהחלק של הטיפולים הוא החלק הקל, לפעמים נראה לי שהועדה מכינה היטב את הזוגות והפונדקאיות להתמודדות עם תקופת הטיפולים וההריון ע"י ההמתנה הארוכה ומורטת העצבים לחתימה. בהצלחה

תודה ותודה ושוב ../images/Emo51.gif

לכולכן, על שהייתן איתי לאורך כל הדרך הארוכה הזו...
רב הכח שהיה לי שאבתי מהפורום ובנותיו.
מאחלת לכל מי שכבר בתהליך וממתינים להיקלט, לאלה שכבר ממתינים להיוולד ולאלה שעדיין ממתינים בתור לוועדה ולפונד' שמשך ההמתנה יעבור לכם בצורה הכי קלה מהירה ורגועה
ו
מיוחדת לתהילה
שכל כך מבינה אותנו ואת "השיגעונות" שלנו הלוואי ולא תצטרכי לעבור סידרת טיפולים - מיום ליום אני מוצאת את עצמי מתפללת לכך, לא רק בשבילנו, אלא בעיקר בשבילך !!!! זה הרגע לאמר לך שאנחנו בוטחים בך וסומכים עליך ויודעים שנשלחת אלינו על ידי ה-
השומר שלנו.... בעצם מישהו שם למעלה שלך לנו
על פני האדמה - תודה נשמה. שיהיה לך לילה טוב ונתראה על הבוקר....

הי תהילה...

קפצתי לביקור בפורום כדי לאחל לך ולאמא של מורני המשך קצר וקל מפה והלאה והמון מזל טוב על החתימה היום, אני יודעת משיחות עם אמא של מורני שההמתנה היתה "מורטת עצבים" לשתיכן. כמו-כן אותך אני לא מכירה אישית,אבל מה"סיפורים" את נשמעת לי אחלה והזוג שלך ככ" בוטח ומאמין בך, אני בטוחה שלא סתם.....אז יאללה שוב
והמון מזל, סבלנות ואורך רוח . זה סוד תהליך הפונדקאות כולו!

הי "אמא של מורני"

אחרי שיחתינו היום נשאר לי רק לשלוח
וגם
שהכל ילך חלק ומהיר כמענה לתפילותייך... נשתמע!!

למעלה