חתימות משתנות

ורד9

New member
למדו אותנו

שהכתב מראה את מי שאנחנו
ואילו החתימה את מי שאנחנו רוצים להציג

מענין.

מרוב ציטוטים אתה הולך לאיבוד וחבל.
אגב בהתיחסות " לאני" אתה מתיחס על פי גישת פרויד או תלמידו יונג?

ebt123

New member
הדברים שכוונו לגרפולוג הבית

לא ידעתי את המתרחש בפורום, עד שחנה קורן ספרה לי בשבוע שעבר. נדהמתי לחלוטין. כעת אני קורא בפורום שגרפולוג הבית חסם מבקרים בפורום ועשה שבו כלבבו. כעת, אני גם נזכר שכבר עם מינויו,התנגדתי לכך שמנהל הפורום אינו מזדהה בשמו. הפחד להזדהות, האומץ לכתוב עברית קלוקלת ולבטא דעות פסקניות בלא נכונות לקבל ביקורת ודעות השונות משלו, הם המאפיינים אותו ודברים אלה אינם אלא אנדרסטייטמנט באשר לצביון התנהלותו. הוא כתב שהוא בפורום כדי לאבחן כתבי פונים והשאר אינו מענין אותו.הרי הפורום אינו נחלתו הפרטית ועצם קיומו נועד לרב שיח בכל הכרוך בגרפולוגיה.
אני מבקש כי הנהלת הפורמים בתפוז תשקול את בקשתי לפרסם את שם המנהל הבא של הפורום, כדי שלא ינהלו אותו כל מיני פחדנים.
אליהו בן-טובים

בן טובים היקר.

כהרגלך אתה שולט רק בחצאי אמיתות.
1 חסימת מבקרים- כל מי שנחסם עבר על תקנות " הפורום" עקב פרסום גלוי,או פגיעה אישית.
כל מי שנחסם עבר אישור מהנהלת הפורום לחסימתו,כך שדבריך לא נכונים.
2 לקבל דעות שונות משלו? אין לי שום בעיה לקבל כל דעה אבל זה לא אומר שאני חייב להסכים עימה.
3 בפורום כדי לאבחן כתבי פונים והשאר אינו מענין אותו? נכון מאוד אמרתי זאת מההתחלה,מאידך לא מנעתי מאף אחד
לעלות נושאים בתחום הגרפולוגיה.
זה שאני בפורום אליהו רק בשביל לאבחן לא מונע ממך לדון בנושאים גרפולוגים.
4 האומץ לכתוב עיברית קלוקלת? מר בן טובים אנו נמצאים בפורום " גרפולוגיה" שאכתוב בפורום " עיברית תיקנית" תבוא בטענות.
אגב אני לא עוסק בבדיקת שגיאות כתיב ( כמו שאמרתי אני לא על תקן מורה).

בן טובים כעת אני בדיוק כמוך מחכה לפריחה המיוחלת.

כל טוב.

ebt123

New member
surui bhyehi

שלום רב לך גרפולוג הבית.
להוציא את קביעתך כי כרגיל אני משתמש רק בחצאי אמיתות,אני מסכים כמעט עם כל מה שכתבת, אבל עומד על הצורך לכתוב עברית נכונה. כמובן אפשר להשתמש בסלנג ובשפת דיבור וכמובן שאיננו מורים, אבל כאשר אנו משתמשים כולנו בשפה אחת, צריך לדייק בכתיבתה.
מעולם לא כתבתי ולא דיברתי בפורום או בכל דיון אחר על או לגופו של אדם ועל כן לא אשיב לך בשפה זו. תמיד אני מתייחס רק לגופו של ענין. אודה לך אם בינך לבינך, תחשוב על כך. אחרי ככלות הכל,לא אחת אנו דנים בני אדם על פי מוצא פיהם. מדוע לומר דברים רעים? הרי כך אתה מזמין שיתיחסו גם אליך.
בברכה לדרכך החדשה
אליהו

ורד9

New member
אליהו

קורה לפעמים כשמקלידים מהר יש טעויות הקלדה
ואולי לא טעויות כתיבה

למעלה