חתימה איך החתימה שלי?
I iknow New member 30/12/03 #4 זה הולך ככה אריק הוא ילד שמאוד קשה לו לבטא את האות "ר" אז חלקנו יורדים עליו כל פעם שהוא אומר משהו מצחיק עם "ר" למרבה האירוניה גם בשמו של אריק ישנה האות "ר" והחתימה היא בעצם ציטוטים של בחבר'ה ומאיזה שנה הם אומרים את זה
זה הולך ככה אריק הוא ילד שמאוד קשה לו לבטא את האות "ר" אז חלקנו יורדים עליו כל פעם שהוא אומר משהו מצחיק עם "ר" למרבה האירוניה גם בשמו של אריק ישנה האות "ר" והחתימה היא בעצם ציטוטים של בחבר'ה ומאיזה שנה הם אומרים את זה
H HaVocMan New member 30/12/03 #8 אופס 2 דברים, 1. לא קשה לי לבטא את האות "ר"... אני פשוט לא מבטא אותה. 2. בקשר ל 92.... אופס...
S s h o o f New member 30/12/03 #6 יש לך איי סי קיו? קוראים לי יאן ואני מרחובות אני לומד 5 יחידות תקשורת ומחשבים.. אוהב מאוד כדורסל במיוחד את אנטוני פארקר וכמובן אוהב מאוד כדורגל.. ואת?
יש לך איי סי קיו? קוראים לי יאן ואני מרחובות אני לומד 5 יחידות תקשורת ומחשבים.. אוהב מאוד כדורסל במיוחד את אנטוני פארקר וכמובן אוהב מאוד כדורגל.. ואת?
S s h o o f New member 1/1/04 #16 חהחהחהחהחהח אני לא מתחיל אני רק מברר פרטים ושואל שאלות בנות.. תגיד יש משהו רע בזה? החהחההחהח
P PePener New member 1/1/04 #17 כמו שאמרת אתה שועל תגיד לי, אתה בטוח שאתה לא רוצה לענות על סקר הפורום? בא בא, זה יהיה כיף. תכתוב את התפקידים שאני מצאתי לך בצה"ל, חיחיחיחיחי
כמו שאמרת אתה שועל תגיד לי, אתה בטוח שאתה לא רוצה לענות על סקר הפורום? בא בא, זה יהיה כיף. תכתוב את התפקידים שאני מצאתי לך בצה"ל, חיחיחיחיחי
P PePener New member 31/12/03 #13 פבל תגיד לי, אתה לא חושב שכדאי למחוק סקרים ישנים (שלא רלוונטיים כלל לתקופה - קשורים לבחירות) ולהעלות אולי כמה חדשים?
פבל תגיד לי, אתה לא חושב שכדאי למחוק סקרים ישנים (שלא רלוונטיים כלל לתקופה - קשורים לבחירות) ולהעלות אולי כמה חדשים?