חתימה של כדורסלן

sserez

New member
חתימה של כדורסלן

אני לא מצליח להירדם בגלל משחק הכדורסל, האנדרנלין זורם לי בכל הגוף. עוד זה אקטואלי צירפתי לינק לחתימה של הכדורסלן מייקל ג'ורדן. החתימה מצורפת עם ניתוח, אבל יהיה נחמד לקבל הערות/הארות נוספות. ארז

sserez

New member
סימנים נוספים מהחתימה

ישנם סימנים נוספים שהגרפולוג האמריקני לא התייחס אליהם. דבר הבולט מאוד לעין הוא שתי אותיות גדולות בתחילת שמו הפרטי ובתחילת שם המשפחה (ה-M וה- J) ולעומת זאת כתב מאוד קטן בהמשך המילה. סימנים כאלה יכולים להעיד על אדם עם אגו, שאוהב להופיע בציבור עם תחושת עוצמה. כנראה שלא רק אמרו עליו שהוא "אלוהים", אלא הוא גם הרגיש ככה
. בנוסף לגודל, ניתן לשים לב שהאות הראשונה הן בשם הפרטי והן בשם המשפחה ברורה לעומת חוסר בהירות מוחלט של המשך המילה. מה זה אומר? אשמח לשמוע את דעתכם. ארז

אתה מתכוון שהוא אוהב לזקוק לשואו ?

במקרה כזה 'שאר' האלמנטים הקטנים ולא קריאים יכולים לשקף למשל עד כמה הוא שש להתחבר לקבוצה ואירוע שאין בהם את השואו. אולי.

וגם, קורא אובססיבי של כל מה שנכתב

על הופעתו בעיתונים שלמחרת,, או בפורום שלנו. כרגע זה הזיר לי את אסטראל שסיפר לנו בזמנו איך הוא אוהב ונהנה להכנס ככה לאירוע/מסיבה, שמיד המבטים מופנים, תשואות הקהל ( במקרה של ג'ורדן ) מעוררות גם את האדרנלין שלו. מצד שני זה מחייב אותו בכל רגע נתון להיות במיטבו וניתן אולי להעריך שביצועים ביום מסוים שלא כפי שבד"כ הופכים אותו לרגוז וחסר שקט. רק השערות

למעלה