חתימה משותפת לפורום...

KiShKooSh

New member
יש בי אהב"ה והיא תנצח...

גם דו משמעי וגם האתר אמרו שזה אהב"ה אתר השמינייה בתפוז ותחשבו על משהו עם ה'

chen010189

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח גדול

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נעמקה19

New member
השולט? ../images/Emo3.gif

או...הסודי? או...המגניב? או...המושי מושלם? או...בקיצור כל מה שעם ה' הידיעה

adar cahlon

New member
יש לי../images/Emo3.gif

אתר השמינייה בתפוז הנשים
בעד זכויות האישה

KiShKooSh

New member
הנשים../images/Emo6.gif

במילא העולם נשלט ע"י נשים
(העולם תיאורטית נשלט ע"י גברים. ומי שולטות על הגברים?) אז אני בעד

orel4400

New member
וואי נעם אני חייבת להגיד לך משהו

נכון סיפרתי לך שמורה שלי לדרמה חברה של אדית? אז היא שחכה את הפלפון שלה על השולחן אז אני לקחתי אותו כדי להחזיר לה.. והייתי ממש חייבת לקחת את הפלפון של אדית ... אז לקחתי את הפלפון והתחלתי לחפש וואי יש לה מזה הרבה אנשים באות א'... חחח הקיצר... בדיוק הגעתי לאד.. היא באה ואז מהר יצאתי והבאתי לה את הפלפון.. וואי מזה רצית להביא לך את הטלפון שלה וכמעט השגתי אותו ואז חשבתי כזהה וואי זה מזה לא יפה נגעתי לה בפלפון כאילו.. אז אמרתי לעצמי יאלה אוראל ותרי על זה תשיגי בדרך אחרת חחחח

נעמקה19

New member
אומייגד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אוראל!!!!!!!!! איזה חמודה!!!!!!!
כפרעלייך!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה תודה!למרות שלא הצלחת! איזה חמודה

chen010189

New member
סתם מתוך סקרנות../images/Emo3.gif

היה לך באמת את האומץ להתקשר אליה? סתם ככה, פתאום? כבר עדיף להשיג אימייל

למעלה