חתימה לפורום!

PakoLina

New member
חתימה לפורום!

יש להרבה פורומים אחרים משפט קבוע שמופיע בחתימה של הפורומיסט, שכולל את מס' הפורום ועוד משפט שקשור לנושא הפורום, לדוגמא: "גם אני אנסתי את אינויאשה ...[שכחתי את מספר הפורום
]פעמים" אבל לא את זה כי זה כבר "פסה" [D:]. בשביל שלא יהיה בלגאן לכל אחד יהיה מותר לעשות עד 3 משפטים, ובעוד כמה ימים אני אכתוב בהודעה אחת את כל המשפטים, ונעשה הצבעה עד לזה שיגיע לגמר. כמובן, חיוני שהמשפט יהיה מעט הומוריסטי. ו.. שמישהו יגיד, פעם אחת ולתמיד, מהו מס' הפורום >.<

SANGO1

New member
שאלה לא קשורה

איך מוסיפים את המשפטים שיש לכולם בפורום ושמופיעים בתחתית ההודעה?

PakoLina

New member
אוקיי..

תלחצי על הניק שלך. למעלה בצד שמאל אני חושבת מופיע לך "עדכון כרטים אישי". את לוחצת, שמה ניקניים וסיסמא, ואז, יש לך את כל הקטגוריות, פשוט תחפשי אחת שכתוב "חתימה" ואז תכתבי מה שבא לך

YuviChan

New member
אני רוצה לכתוב../images/Emo70.gif

אל תסקלו אותי כי אין לי כישרון
פורום 1240 כי אין לנו פורום אחר 1240 חברים בפורום אינויאשה
גם אנחנו אנסנו את הטלוויזיה כשהתחילה התכנית עלוב מה
אין לי כישרון

PakoLina

New member
אממ.. תראי,

זה בסדר, אבל את צריכה שאיזשהוא משפט מהתוכנית עצמה או משפט שממש כולל בתוכו הגדרה או שם של מישהו מהתוכנית, מבינה?

YuviChan

New member
שיפרתי אבל זה לא כל כך טוב../images/Emo3.gif

גם קגומה אמרה "אוסוארי" לכל חברי פורום אינויאשה שבאו לאנוס את הלטוויזיה שהתכנית התחילה...
עלוב מה

DarkBrownLynx

New member
באמת הגיע הזמן שתהיה לנו חטימה

אני אנסה: פורום אינויאשה, כי גם אני מנופף בטסאיגה 1240 פעמים במקום התעמלות בוקר. לא אציע עוד, זה הכי טוב שיכולתי. אם מישה רוצה לשפר את זה אין בעיה..

harar8

New member
יש לי!!!

גם אני אונסת אנשים עם שיער כסוף באמצע הרחוב. גם לי יש 1240 חצאיות מיני בארון. גם אני אוספת את 1240 רסיסי השיקון נו טאמה. סתם עלוב

Freaky Angel

New member
לידע כללי

בלינק למעלה כשאת נכנסת לפורום בסוף בסוף אחרי כל השטויות כתוב תמספר...

תותי 14

New member
../images/Emo107.gifממ כמה רעיונות עלובים: ../images/Emo122.gif

גם לי קגומה אמרה אוסוארי 1240 גם אני יודעת שמירוקו ביקש מ 1240 נשים ללדת את ילדיו (טוב זה דפוק..) ואין לי עוד רעיונות..

RaVeN IYI

New member
אל תקחו את זה ברצינות......שעמם לי

פורום אינויאשה כי גם אנחנו ניסינו להרוג את נאראקו 1240 פעמים ללא הצלחה =/וזה מה שקורה כשנכנסים למחשב ישר אחרי שקמים משינה

למעלה