חתיכת רכילות עסיסית

חתיכת רכילות עסיסית

הרגע שמעתי פיסת רכילות... על פול מקרטני. כנראה, על פי מקורות לא רשמיים, שהתר, ארוסתו, בהיריון!!!! OMG!!!!

והנה הציטוט

According to the Sun Newspaper, Heather was spotted recently in a Boots pharmacy store near St. Johns Wood, London, buying folic acid and Pregnacare. Both are vitamins for expectant mothers or for those planning to have a child. Heather claims she was buying them for a friend. She´s had two ectopic pregnancies in the past which makes getting pregnant the old-fashioned way much more difficult.

חכה, the plot thickens

פול אמור לצאת בהודעה רישמית לגבי סיבוב ההופעות שלו, ואם הוא הולך להודיע את מה שאני חושבת שיודיע, אני אכעס עליו מאוד!! (בלשון המעטה!) סוזן

epitaph

New member
מואה אה אה...

והבחור מאכזב!!!...סת סתם,מה את מצפה ממנו? לבן אדם יהיה בן בקרוב,הוא צריך להיות לצד אישתו,אם הוא יתחיל בסיבוב הופעות שלו אז לדעתי צריך להעריך אותו הרבה פחות ולכעוס עליו מאוד.

זו לא הנקודה

קודם כל, מי יותר חשוב, המכשפה שהוא עומד להתחתן איתה, או האנשים שתמכו בו כל השנים ושמרו לו אמונים. המכשפה הבלונדינית לא ידעה מי הוא ולא שמעה על הביטלס וגם ההיסטוריה שלה רצופה ברדיפה אחר גברים עשירים לשם כספם. וחוץ מזה, השמועה היא שהוא עומד לתקוע למעריציו באירופה סכין בגב, לבטל את הסיבוב באירופה כדי להוסיף עוד חודש בארה"ב. כן, בגידה כואבת במעריצים מארצו שלו. אז מותר לי לכעוס ומותר לי להיות מאוכזבת. סוזן

epitaph

New member
מצידי שתהיה המכשפה מהמערב...

היא עדיין נושאת את הבן שלו,קצת ערכי משפחה רבותיי...

godsdice

New member
זה היה "תשובה" ל-epitaph

למה להתעצבן? נראה לך שהוא לא יופיע באירופה? אני בטוח שתזכי לראות אותו.

כן, נראה לי

שהוא עומד לתקוע סכין בגב למעריצים באירופה ובמיוחד באנגליה, הבית שלו. יאללה, אם הוא כל כך מאוהב בארהבC, שיילך לגור שם!

godsdice

New member
הוא גר בארה"ב

יש לו דירה בניו יורק. הוא לא עשה את המופע לניו יורק, סתם! בקשר להצעה, סתם מעניין לראות אם הוא יהיה הראשון. If the deal goes ahead, the former Beatle would become the highest-paid British performer of all time

epitaph

New member
הוא לא אמור להיות מליארדר?

4 מיליון דולר זה כסף כיס בשבילו...

והערב, 22:40

בערוץ 33 בטלווזיה שלכם, פול מקרטני וידידים בהופעה חיה מ1999, מופע צדקה למען זכויות בע"ח. עוד משתתפים: כריסי היינד, בי 52 והמלכה אלן דג´נרס! סוזן

ומילה לגבי האוסקרים

פול אכן יופיע בטקס האוסקר ושם יבצע את שירו "ונילה סקיי" המועמד לאוסקר וגם נחשב פייבוריט. ומי, מי, מי, מי תישאר כל הלילה לצפות?

למעלה