חתיכת סיפור...

KANYE WEST

New member
חתיכת סיפור...

טוב...אז מאיפה להתחיל...אני בן 20 ואני תלמיד אוניברסיטה בחו"ל... אני זוכר שכשהייתי בן 18 קיבלתי לחץ מטורף מההורים שלי לא להתגייס...ולמרות שדיי הייתי עקשן הדמעות של אמא שלי גרמו לי לסטות מהדרך הלכאורה נורמטיבית ולנסוע ללמוד בחו"ל......השנה הראשונה שלי שם הייתה קשה ביותר.......למדתי להתמודד עם הלבד......בלי אף אחד....אנשים חדשים....וכיו"ב....אבל הקושי שלי לא נבע רק מהעובדה של הלבד בח"ול אלא גם מהעובדה שכל החברים שלי כבר התגייסו....ואני איכשהו נשארתי בצד...תוך כדי השנה הראשונה גיבשתי החלטה שברגע שאני אסיים את התואר אני אתגייס גם כן......אני כבר סיימתי שנה שניה........ובשנה הבא אני אמור לסיים את התואר שלי....אבל איכשהו התחלתי לחשוב על כול הקטע של להתגייס בגיל 21 ונשאלות בתוכי שאלות כמו האם זה מאוחר.......האם אחרתי את הרכבת.....אני באמת לא יודע מה לעשות.....אני לא יודע אם תוכלו לעזור לי.....אבל פשוט הרגשתי שאני צריך לפרוק את זה אפשהו...

ניקולי

New member
אכזבה של החיים

הייתי קוראת לזה. תראה בגדול? ההורים שלך עשו טעות!!! אני חושבת שבגיל 18 היית מספיק גדול ע"מ להחליט לעצמך מה באמת היית רוצה לעשות, ולאיזו דרך היית רוצה ללכת.. אמא שלך באה ושיחקה לך על המצפון..ראית אותה בוכה והחלטת שזה מה צריך לעשות ללכת וללמוד.. אבל בוא לא נדבר על מה שהיה, כעת אתה שואל מה לעשות? אתה עדין צעיר, שנה שלימה לפנייך, ראשית תלמד, תצליח, תקבל את התואר, ואז תחליט..עד אז אלוקים גדול..הרבה דברים יכולים להשתנות, הרבה דברים יכולים לצוץ לפתע, ואין לדעת מה ילד יום. על כן אני חושבת שכל החלטה שלא תחשוב עליה..היא עלולה לא להתממש.. אולי תחכה כמה חודשים ממש לקראת הסוף? כמו 4 חודשים לערך ואז תראה פחות או יותר אם אתה רוצה להתגיס או לא? ואתה יודע מה אני כמעט בטוחה שלא תתגיס..כי תחשוב כל הזמן מה אני בן 21 לא כדי כבר אין לי חשק וכו'..יחד עם זאת הייתי אומרת שאם רצית את זה כ"כ תתגייס כי ככה לא תתחרט אף פעם בחייך שהפסדת משהו שרצית לעשות אח"כ יהיה מאוחר מידי

KANYE WEST

New member
....

הדרך שבה אני מנסה להסתכל על הדברים היא ... שהכול יהיה טוב...שלאנשים שונים יש מסלולים שונים בחיים...אבל זה עדיין קשה....אנ רוצה להבהיר פה את הנקודה שלי...בשבילי השירות בצה"ל הוא יותר בקטע של לסמן וי...כי אני יודע שאם אני רוצה לגור במדינה הזאת אז מן הנמנע שאני אצטרך לעשות צבא....כי מה לעשות המדינה שלנו היא דיי מיליטריסטית....והיא בנויה על עניין הערצת הכוח...אבל זה כבר נושא אחר לדיון...

sidi

New member
עזוב

תמשיך הלאה וותר על הצבא אם תהיה טוב במה שתעשה אז אתה תסתדר גם בלי הצבא. אני לא יודע היכן אתה לומד אבל למה שלא תישאר כבר לעבוד שם?

למעלה