חתיכת מניאק.....

חתיכת מניאק......./images/Emo46.gif

אני בהלם ממך שיכולת לעשות לי דבר כזה שוב.....מילא פעם אחת עוד איכשהו אפשר לסלוח אבל אתה ממשיך לשקר לי...ועוד אחרי ששאלתי אותך אם יש לך עוד שקרים. אני ממש מאוכזבת ממך ואני יותר מאוכזבת מעצמי שהייתי פתי ואכלתי את זה ונפלתי לפח שוב...כמו סתומההההההההה!
זה שאני מתכוונת אליו יודע שזה הוא... ודרך אגב תודה רבה שנתת לי לגלות את זה מאנשים אחרים במקום להיות גבר ולעמוד מולי.

משועמם6

New member
../images/Emo12.gifמקווה שזה לא מי שאני חושב../images/Emo12.gif

אלינורוש.....נשמה
מקוהה שלא היו נזקים את נשמה ולא נורא תמיד תהיי מרוצה גם ממה שלא ניראה לך כי ככה למדים מהנסיון מאחל לך רגיעון....והמונים של אהבה
משועמם6אש

משועמם6

New member
חחחחח אלינורוש בטוח לא אני

לא חשבתי לרגע שזה אני אבל אני מקווה שזה לא ההוא ההוא כן? ואם זה ההוא אני שוק הלם המוםםםםםםםםםםםםםםםםם מאחל לך רק דברים מתוקים אלינורוש..............את נשמה...סבבית

Danny The King1

New member
חלאס לשקרים !!

וואלה אנשים ואנשות יקרים אני רוצה להתייחס לדבר שהוא כמעט קרה פה לכל אחד אם הוא היה בצד המשקר או בצד המשוקר! זה הקטע שאנשים מזייפית תזהות שלהם בכל הצ'טים\פורומים וכל החרטה הזה קיצור תיהיו גברים ופשוט תספרו תאמת על עצמכם!! תיהיו גברים תנסו להסתדר עם מה שיש! יענו אפשר פה ושם סתלבט וזה אבל לפעמים זה הופך לקטעים רצינים אנשים מתאהבים בזהות בדוייה של מישהו אחר ובסוף כשמתברר להם שהכל שקרים זה פוגע אחושרמוטה !! בשני הצדדים ותאמינו לי (אלו שמשקרים) זה רק יפגע בכם זה לא יתן לכם משהו מעבר לשיחה פה ושם בצאט\בטלפון אז פשוט תיהיו אתם !! אני לא ממש יודע למה אלינור התייחסה פה אבל אם זה מה שאני חושב ומה שרשמתי עליו ... אז אותו אחד ששיקר לה הוא הבן אדם הכי דפוק שאני מכיר כי אלינור ילדה נשמה ותאמינו לי שהיא הייתה ממשיכה לאהוב אותו למרות הכלללללל ואין הרבה בנות כמוה !

אללללללללה פאטימה!

בואנה אנשים...כאילו ווואווו שאלה לי אלייך אלינור למה היית חייבת לרשום את זה בפורום..כאילו הוא במילא מכאן את בטוח תראי אותו תרשמילו בפרטי/מסנג'ר/איי סי קיו/ אי מייל או שאת רוצה שאני אגלה לך עוד כמה טכניקות חשות ומשוכללות שקיימות במחשב בשביל לקשר בין שני אנשים אז ככה בכל אופן לפי ההודעה היה לך קשר לא משנה איזה עם הבן אדם מה את רוצה שהוא יגיב לך מול כולם לא! עכשיו אם יש לך משו בין האוזניים תפני אליו בפרטיות! תודה! בניקיון אין כמו פררררררררי :)

Braddock

New member
אני רק שמח שאני היחיד הכנה פה.

מי ששיקר לך לא יודע על מה שיקר לך אבל לפעמים לאנשים יש סיבה לשקר לא מרצון אלה מפחד. במקום לשנוא אותו תנסי להבין אותו.

אני לא כועסת עליו..

אני לגמרי מבינה אותו אבל אם לא אכפת לך זה כבר שקר שני אבל עזוב לא ניכנס לזה... ואני לא כועסת עליו אני כועסת על עצמי שהייתי כזו תמימה זה הכל!!! ותודה על התגובה

משועמם6

New member
מעיין החבל"ז.........../images/Emo23.gif

אוליי היא לא רוצה אותו יותר אצלה בפרטי פרץ לה החוצה אז מה לגטימי והבנתי שזו לא פעם ראשונה אלינורוש חכמה אהבתי אותה היא יודעת מה שהיא עושה ואני סומך עליהה אלינורוש.......................אוהבים אותך

תקשיבי....

קודם כל כתבתי את זה לא כדי שהוא יגיב..דבר שני אם זה לא מעניין אותך לא היית חייבת להיכנס לקרוא ....... וחוץ מזה אם לא אכפת לך זו הדרך שלי להוציא את זה החוצה כי אני ממש לא רוצה לדבר איתו....אז או שתקבלי את הדרך שלי או שלא ...זו החלטה שלך וגם מקובל עלי מה את חושבת אבל את לא יכולה לשנות אנשים ולהגיד להם מה לעשות!

טוב כנראה שאת לא מבינה

זה הדרך שלך להוציא את זה!? אז אם את רבה עם חבר שלך את רושמת כרזות בעיר כי זאת הדרך שלך להוציא את זה תגידי לי את נורמלית!?

תגזימי עוד קצת...

אני תולה שלטים ורצה על הכביש עם פליירים.... אוקיי תיראי...כניראה לא הבנת נכון....זה לא כל אחד ככה זה פשוט מה שהרגשתי שאני רוצה לעשות ובאותו רגע גם לא היה לי עם מי לדבר על זה....זה לא מה שאני עושה כמובן מאליו..אנשים עושים לפעמים דברים בלי לחשוב עליהם לפני וזה מה שקרה....

לירן 2004

New member
אלינור חולה עלייך

מקווה שזה לא אני אלינור זה מי שסיפרת לי או שאת מדברת עליי?????? מוואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאה איין לי מןשג על מי את מדברת אבל תדע לך שאתה לא בסדר כי במקום לתקן תטעות אתה ממשיך זה לא יפה תתאפס על עצמך ותבקש סליחה ממנה יפה אלינור ואם זה אני אזזז סליחהההההההההההההההההההההההההההה

liran1234567

New member
אלינור מוואהההההה אוהב אותך

מה כולם מתנפלים עלייה היא אחלה בחורה וכנראה שפגעו בה ממש חזק אם היא מגיבה ככה אז שששששששששששששששששששש אל תעצבנו אותי

למעלה