חתיכת חרא LOL

FUCKER777

New member
---אם אונסנס לא לוקחים בקטגוריית ..

הרוק ......(או לפחות הקילרס)....................אני מפסיק להאמין ב-אמ טי וי

FUCKER777

New member
בטקס הזה יש להם קטע

שהם זוכרים רק את מה שיצא בשבועיים לפני הטקס ולא את השנה בכלל.... מדונה כל כך היתה צריכה לקחת את כל הקטגוריות .... גסטין הוציא רק סינגל אחד איך הוא זכה בפופ --שקוף שזזה בגלל שהוא מנחה את הטקס .. והקילרז - מופיעים בטקס - אז נותנים להם מתנה קטנה לכבוד זה שהם הסכימו להשתתף - למרות שהם גם לא שלטו השנה והוציאו רק לפני חודש וחצי את השיר הראשון שלהם....

dor307

New member
יש להם קטע אחר

מי שמגיע זוכה... ככה זה גם היה בVMA אבל לשם הגיעו הרבה אנשים,אני מניח שלניו יורק יותר קל להגיע מקופנהגן...שיחזירו את הטקס לערים מרכזיות ויעשו טקס אירופאי ולא חיקוי זול של אמריקאי שבכל מקרה היה חרא...זה כ"כ מתסכל שכל שנה זה אותו דבר וכל שנה אף אחד לא רואה א תזה..הם עוד חיים בבועה שבליון אשים רואים את זה חחחח

Bleed for Me

New member
אשכרה..

כל שנה אני כל כך מחכה לטקסים האלו (ה' יודע למה..) וכל שנה אני מתאכזבת..

Shiri from the block

Active member
אז איך כריסטינה זכתה?../images/Emo113.gif היו מלא פעמים שאנשים בטקס הזה זכו ולא היו שם.

dor307

New member
היא בטח היחידה שצילמה תודה

שאקירה בסיבוב הופעות,מדונה בסיבוב אימוץ,ביונסה בסיבוב לתמוך בג'י זי ונלי פורטדו...הסיכויים שלה ושל יורם ארבל לזכות בבסט פימל שווים.

xtina 4 ever

New member
אם אתה לא יודע-אל תדבר.../images/Emo210.gif

כריסטינה הופיעה באותו היום באירוע של מוטורולה. ואני בטוחה שכל המתמודדות האחרות גם כן צילמו נאום תודה, אבל מה לעשות-הן יכולות עכשיו לדחוף אותו לאנשהו.

Bleed for Me

New member
אני רציתי שכולם ינצחו..

אבל דה קילרז או אוונסנס (וגם דה סטרוקס) יותר..

FUCKER777

New member
מגיע לה אבל לשנה הבאה ולא רק לסינגל

אינט נו אדר מן...............................................חחחחחחחח מצחיק כמה שהטקסים האלה מבאסים משנה לשנה ......... ועוד תקעו בכלל את לורדי מהארוזיון בלי קשר לחיים

FUCKER777

New member
וואללה אבל שווה לראות את הטקס בשביל

ההופעה של פי דידי וקאסי

dor307

New member
מדונה לא זכתה בכלום../images/Emo4.gif

מילא אם שאקרירררה היתה זוכה,זה מובן היא ענקית באירופה אבל כריסטינה נחשלת באירופה,ג'סטין לא כזה מצליח,האלבום של ראינה לא מצליח רק 2 שירים מתוכו שגם עבר זמנם...טוב אני סתם מוציא אנרגיות על להתעצבן על הטקס הזה.

למעלה