חתיכת חרא (שלי)

Diti10

New member
היה לי בעל כזה

שממשיך עד היום להעליב את בניי ולקלל אותם כשמתעצבן....ובדרך כלל העצבים שנגרמו לו הם בכלל לא מהילדים אני עזבתי אותו לעזעזל כי הוא לא ראוי שיחיו לצידו....ילדינו בקשר איתו עדיין אבל גם הם כבר יודעים שזה לא אמור לערער להם את הביטחון כי הבעיה היא אצלו ולא אצלהם,מה גם שכיום כשהתבגרו הם כבר עונים לו וכשמחליטים הם פשוט מחרימים אותו...אפילו אם הם אצלו...פשוט לא מתייחסים אליו הוא דפוק וכפי הנראה גם האבא שלך קצת דפוק ורצוי שתמליץ לו ללכת לטיפול אם אתה מסוגל ואם לא אז תבקש מאמא שתמליץ לו....והפתרון הטוב ביותר הוא שתאמר לו שאם הוא רוצה לפנות אליך ו/או להיות איתך בקשר ...זה יהיה בתנאי ששניכם הולכים יחד לטיפול....האמן לי זה קצת עוזר במקרה הגרוע.......ובמקרים הטובים זה מועיל מאוד לא לקחת ללב והעיקר להמשיך לחייך ולחיות את חייך....השתדל להפגש יותר עם חברים ולמצוא עצמך לא בקרבתו עלה והצלח דיתי

gyco

New member
אבא שלך חרא

סתכל פה על כתבה של פסיכולוג שאומר מה לעשות עם זה http://ido.zoneserv.com/Links.php?user=3709

mshaviv

New member
הלינק שיקרי!! הוא גורם להצבעה למען

משהו שלא ראיתי או הבנתי. זה מכוער לשים לינק ולגרום לאנשים לעשות משהו בניגוד לידיעתם!

gondola

New member
יש לי בקשה אחת ממך...

אל תשתוק לו... אני מתחננת שאל תשתוק... החבר הכי טוב שלי בעולם סבל מאבא שמבחינה נפשית הוא רצח אותו... כבר מגיל קטן אבא של החבר הכי טוב שלי היה יורד עליו ופוגע בו ומשפיל אותו ואף אחד לא הגן על החבר הכי טוב שלי... לי הוא לא סיפר ואתם לא יודעים כמה אני מרגישה רע על זה שאני לא שמתי לב לסימנים האלה שהוא הראה... הוא מגיל 9 היה אומר לו "יש לך חרא של אופי ואתה חייב לשנות אותו" רק על זה אני רוצה להגיד קודם שאם 1% מבני האדם שיש פה על כדוה"א היו עם אלפית מהאופי שלו אז העולם היה הרבה יותר טוב... הוא היה מתעלל בו נפשית... כל הזמן בפני חוץ הוא היה משחק אותה האבא הכי טוב שיש ובבית הוא היה מתעלל בו... הוא היה אומר לו שהוא לא ראוי שידברו איתו והוא היה מרביץ לו כמה פעמים... מה שהכי מגעיל בזה שכשהחבר שלי העיז לדבר והוא אמר את זה לאימא שלו אז אבא שלו שיקר מול הפנים ובמצח נחושה ועל הדרך הוא המשיך להשפיל אותו... אז אני רוצה ממך דבר אחד... אל תשתוק ובחיים אל תוותר שלא תגמור כמו החבר הכי טוב שלי:קבור באדמה אבל מעבר לגדר... אני גיליתי את הכול במכתב התאבדות שהוא שלח אליי... אני מתחננת אני לא סולחת לעצמי על זה שחבר שלי התאבד בגלל האבא שרצח אותו מבחינה נפשית... אנא ממך אל תשתוק לו בבקשה,אני לא רוצה שגם אתה תמות לי...

לאבא שלך יש בעיה נפשית ואם אתה יכול

להרשות לעצמך פשוט עזוב את הבית. הייתי נשואה לטיפוס כזה שהיתעלל מילולית בי ובבנינו המשותף. היתגרשתי ממנו למרות שבתיחלה סירב לתת לי גט, ומה שבאמת דחף אותי לגירושים האלה שהילד מירר בבכי ושאל מתי כבר לא נגור עם אבא ? אביך אולי אביך הביולוגי אבל "הפוסל במומו פוסל" ומי שכאן חרא באמת זה הוא ולא אתה. אם אימך מוכנה לספוג את היחס הזה ממנו,זה עיניינה. אבל למה אתה חייב ? עכ"פ בעלי לשעבר שידע להיתעלל נפשית בי ובבנינו המשותף חי היום לבד בדירה שכורה עם שותף בסוף העולם, היסתבך עם החוק וכניראה שעומד להיכנס לכלא על זה, אין בי שום רחמים עליו, אחרי שידע להיתעלל בנו כמו שהיתעלל מגיע לו שיאכל חרא בעצמו ויבין מי הוא באמת, כיום הוא מובטל ובקושי יש לו ממה לחיות ולמעשה חי חיי כלב ואוכל הרבה חרא בעצמו. לעומת זאת הבן המשותף שלנו היתחתן והקים מישפחה חמודה עם אשה וילדים מקסימים היסתדר בחיים וגם אני חייה את חיי בשקט ודי נהנת מהם, אז תזכור דבר אחד. החיים הם גלגל ואביך אולי מרגיש כמו מלך העולם היום, אבל יבוא יום והוא יאכל את הדייסה המסריחה שהוא מבשל לעצמו היום. ובקשר אליך. אם יש לך לאן ללכת ארוז את חפציך ועבור במהירות האפשרית למקום שבו אף אחד לא יתעלל בך ולא יהרוס אותך נפשית. חבל שתתחיל את חייך פגוע נפשית בגלל אביך שזקוק לטיפול נפשי אבל לא חושב שהוא צריך את זה. דאג לעצמך, כמו בפיתגם הידוע "אם אין אני לי, מי לי ?"

Everyday Hero

New member
תודה ../images/Emo13.gif !

את האמת... אני כבר לא ממש צעיר ולא ילד אבל...כן - המילים ממשיכות להופיע אצלו בלשון הפה. היום השלמנו. ביקשנו סליחה אני מקווה שזה באמת ישתנה... - מה שקשה לי להאמין. מה שכן עכשיו כולם אומרים - אבא שלך אדם מבוגר, למה אתה אומר דברים כאלו? למה שלא תתבגר כבר?! ... אז לצערי לא משנה לי מה המקרה ומי הוא הבנאדם מאחורי - אותי לא יקללו ולא ישברו. תודה לכולכם.

לקשמי

New member
שלום לך

קראתי את שאר התגובות אליך ואני מצטרפת לדעה שאתה חייב לעזוב את הבית! גם אם אתה עוד קטין אתה יכול למצוא מסגרת כמו פנימייה, יש גם מקומות שבהם נקלטים בני נוער שמסיבות כאלו או אחרות לא יכולים לחיות בבית ההורים. נשמע אולי רע אבל בעיניי לחיות בבית שבו אתה סופג השפלות והתעללות, מבלי שיהיה אפילו מי שיגן עליך, זה בלתי נסבל. אני יודעת על מה אני מדברת, גם אני עברתי התעללות רגשית, אצלי זה היה מצד אמא שלי והמצב כביכול היה "הפוך" אבל דומה לשלך. אמא שמשפילה ומתעללת ואבא רכרוכי שלא עושה הרבה ורק מנסה להצדיק אותה בזה שהיא חלשה, שעברה הרבה בחיים שלה וכו'. זה שאבא שלך חולה נפש לא אומר שאתה צריך לסבול מזה. לכל אחד מאיתנו יש זכות לחיות בסביבה ובחברה טובה, בלי אלימות מכל סוג שהוא, ותאמין לי שזה אפשרי. היום אני נמצאת במקום לגמרי אחר (תודה לאל, כבר מזמן לא חיה עם ההורים). חופש הבחירה נמצא אצלך תמיד.

naughty girl18

New member
אני מבינה אותך לגמרי.

לי בכלל יש סיפור שלם שעומד מאחורי אבא שמרביץ. נכון שעכשיו פיזית הוא לא מכה, אבל כשהוא מתעצבן הוא עוד מסוגל להרביץ (אני בת 18 ולפני כחצי שנה-8 חודשים הייתה הפעם האחרונה שספגתי מכות פיזיות) במקום זה הוא משתמש במילים מילולית ואומר לי שמבחינתו לשבת בכלא אבל שאני אראה את העצמות שלי מפוזרות. שאני יאסוף את החלקים שלי ועוד כל מיני התבטאויות כאלה ואחרות. פעם ניסיתי להתאבד, חשבתי אולי זה יפתור את זה. אבל אחרי שהקאתי את הנשמה (ואת הכדורים) חטפתי מכות רצח שחשבתי שעדיף כבר למות וחבל שהניסיון לא הצליח. אתה חייב להיות חזק. תאמין לי שכמה שעכשיו אתה מקבל, אתה תדע מה לא לעשות לדור שיבוא ממך. תהיה חזק! בהצלחה!!!

שיבולת3

New member
חתיכת

אתה לא לבד במערכה הזאת,גם אנחנו מתמודדים עם זה וזה לא עוזר.כדי להתמודד עם הבעיה של דיבור בוטה,אביך צריך קודם להכיר בעובדה שיש בעיה.אולי אם תסביר לו(תאיים)שהוא עלול להפסיד אותך זה יעזור.ליבי אתך

Everyday Hero

New member
תודה רבה מתוקה !

תשמרי על עצמך.

למעלה