חתיכת דילמה.

חתיכת דילמה.../images/Emo4.gif

אז יש מישהו ששמתי עליו עין כבר תקופה מסויימת, והיתה לו חברה.. ולפני שבוע הוא נפרד ממנה, והתחיל איתי ביום שישי. הכל טוב ויפה, אמרנו שנפגש שוב ביום שישי. אבל גיליתי שיש לו עבר פלילי. והוא הכי חמוד בעולם...בחיים לא היתי חושבת שהוא עשה דברים בניגוד לחוק. [אמנם זה היה לפני 6 שנים..אבל בכ"ז] אם היתן במקומי-זה היה מרתיע אתכן? [קחו בחשבון שאני לא מכירה את הבנאדם הזה עדיין לעומק...]

Jiglly

New member
תלוי

מה חומרת המעשה תכלס 6 שנים המון זמן והוא חמוד ובלה בלה.. תני צ'אנס. אולי בכלל אחרי שתכירי אותו לעומק לא תרצי מסיבות אחרות ואולי כן והעבר שלו לא יפריע לך

Liraz 6q

New member
אהממ...

אל תמהרי לשפוט אותו על דברים שהוא עשה כשהיה צעיר יותר.. ממ לדעתי תני לזה הזדמנות.. תכירי אותו.. אחרי שתדעי מי הבנאדם תחליטי אם העבר שלו מפריע לך או לא..ואם זה באמת סתם איזה שטות שהוא עשה או משהו באמת יש להירתע ממנו.. בכל אופן, בהצלחה:]

Shusho

New member
תלוי על מה הפלילים

לסמים כולם חוזרים אז הייתי מתרחקת, אונס או משהו הייתי שמה אותו על טיל, אבל גניבות או משהו שכזה.. אלה דברים שאפשר להשתקם מהם וזה היה לפני שש שנים.

EROTOMANIA

New member
הבחור לא מחכה, הא?

אני הייתי מזמן שוכחת ממנו. אבל.. אם את באמת עדיין מעוניינת, זה מאד תלוי מה בדיוק הוא עשה.

אז..

אלו עבירות "קלות"..כאילו..גניבת פלאפונים והצתת פחים ושיט כזה.. כאילו-דברים שעושים משובבות..ומספיק שפעם אחת יתפסו/ילשינו... אבל הבנתי שהרישום הפלילי כבר נחמק..[והבחור סיים שירות קרבי..כך ש..] בכל אופן, אנחנו נתראה יום שישי-נכיר יותר לעומק...ואני מקווה שיהיה בסיידר
תודה בכ"ז.

למעלה