חתיכת אידיוט!

makes me crazy

New member
חתיכת אידיוט!

"את בחורה יפה,חכמה וכייפית...אבל מזה חבל שאת אימא... יש לי בעיה עם זה...אחחחח אלו רק היית רווקה.." זו הודעה שקיבלתי מבחור רווק... עם מחשבה לאחור...מזלי שיש לך בעיה עם זה אידיוט.

דרעקקקקקק:)))

ויש הרבה מהזן הזה... ת'שמעי קטע.. בחור מתלהב..שולח לבבותיים...פרחים..נפגשים..מחייכים..משוחחים...עוד שוב..יום עוד יומיים שלושהושוב ושוב.. ארבע... שוב שולח שוקולדים פרחים SMS "נסיכה..יפייפה..אוהב..בלה בלה בלה....כאורך הגלות..מחזר מושבע ואידיאלי..מאוהב עד למפרקים... התחיל להיות לי דביק וקישטי כזה...ביקשתי להפסיק ולנתק... להלן הנוסח המדוייק: "את בלונדית ובלונדיות הן סתומות ..ואת מפגרת..מכוערת..שמנה..ואני שמח שנפטרתי ממך..לכי לעזאזל" נו....... נו......... מה ???? אל תקחי ללב יפתי... זה משהו מובנה אצלהן שם. יש להם בעיה עם עצמם..:)))

makes me crazy

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ממש צחקתי!!!חחחחחחחח זה היה טוב! אבל אם כבר... אז תרשי להדבק מייל שקיבלתי לפני כמה חודשים... שמרתי עליו כי הוא פשוט מצחיק אותי כל פעם מחדש... מוכנה? (אורגינלי!) לא יודע מה הקטע שלך, גם לא מעניין אותי. אולי את מאלה שמתביישות לומר את מה שהן חושבות בפנים. מצחיק אבל לחשוב עכשיו על הסיפור שרשמת כמה זה קשה למצוא מישהו או איזה חארטה בסגנון. עד שמגיע אלייך מישהו במטרה להכיר אותך את תופסת תחת בגודל החוב הלאומי. יצאתי עם כמה וכמה גרושות בחיים שלי, והן אמרו לי שכולם מנסים רק להשכיב אותן כי יש דיעה כזו שלגרושה חסר סקס בחיים, ובכל מקרה אף אחד לא רוצה ילדים שלא שלו חוץ מגרושים שיש להם בעצמם ילדים בוגרים. אני לא מתאבל פה או משהו . יצאתי וגם זרקתי בחורות שנראו יותר טוב ממך. רק מעצבן להיווכח כל פעם מחדש שכשאני לא מתנהג כמו מנייק אני מקבל את הנעל. אז שיהיה בהצלחה, ובאמת אני מקווה שתמצאי מישהו ש"יצלצל לך בפעמון" היכן שאני לא הצלחתי. ----------------- וזה כי לא עניתי לו לטלפון פעם אחת!! עוד אידיוט!

לא יפה לעשות אאוטינג :))))

תלמדי סוד מהחיים... האגו- זה מה שמכוון אותם.. תשברי להם אותו ותקבלי חיית טרף...לעיתים משהו מגובב ושפל ערך.. לא תאמיני שזה האדם שיצרת איתו קשר.. אבל כך הם פועלים... כך יצרו אותם.

deena

New member
ממש לא אידיוט.

זה אדם שיודע להגדיר מראש מה מתאים לו ומה לא. הוא היה פחות אידיוט בעינייך אם היה יוצא איתך תקופה ואחר כך נוטש כי החליט שנראה לו כבד מדי להכנס למשפחה קיימת? הניסוח שלו לא ממש לטעמי, ולדעתי היה יכול פשוט להגיד 'לא מתאים לי' בלי התוספות, אבל זה כבר עניין אחר.

makes me crazy

New member
צודקת ...

במידה ונפגשנו באופן ידע... אז למה לפנות? ולמה לומר את זה? סתם כידי לדבר?! או אולי להכאיב לחינם?!

makes me crazy

New member
לא יודעת מה קרה למשפט שלי...

אז מחדש.. את צודקת במידה ונפגשנו באופן פתאומי ואז מגלה את הסטטוס שלי.. אבל פה הוא פנה אחרי שהוא ידע... אז למה לפנות?

° זואי °

New member
להכאיב לחינם?

כואב לך מאדם שאת לא מכירה שפנה אליך באינטרנט? חושבת שאם זה ככה אז מי שיוצא אדיוט זה לא ממש הוא. ראה כרטיס שמצא חן בעינו אבל לצערו לא מתאים לו, שלח לך הודעה ובמקום להיות מוחמאת ולהמשיך הלאה לבחור הבאה את לוקחת אותו קשה כאילו יצאתם ביחד שלוש שנים ואז גילית שיש לו בעיות עם אמהות. זה אומר הרבה יותר עליך מעליו..

makes me crazy

New member
יפה מאוד...

וואוו...את גם פותחת בקלפים?!

° זואי °

New member
את יודעת מותק

אני עוד לא למדתי שכשהן כותבות, הן לא ממש רוצות תגובה, הן רוצות שנגיד להן "את צודקת". לא יודעות לקבל את זה שמישהו חושב אחרת. קטן עלינו אחורי כזה סוף שבוע.

וואלה..

בדיוק כמו החתימה... רק מעניין כמה אומרים שאתה דפוק...ועדיין מאמין שזו הסביבה....אמונה טפלה? או תפלה??....{מחייכת}

° זואי °

New member
למה?

האם בנוסף לזה שאת חושבת שמי שפונה אליך הוא אדיוט את גם פתיה שמאמינה באמונות טפלות? מוכנה לפתוח לך בדוקים ולגלות לך עתיד מלא אהבה וממון, כמה את מוכנה לשלם בשביל זה?

דינה.

התגובה שלך בהחלט טובה. אבל לא ל"קשר" הספציפי הזה או משהו בסגנון.. תוציאי מהכלל את אלה שמראש שוללים נתונים ולא נכנסים בגללם מלכתחילה להתקשרות.. במקרה אחר זה בהחלט מעיד על אדם שיודע בדיוק מה הוא רוצה... אבל קרו מקרים בעולם והתהפכו היוצרות. היא ..{ואני} מתארות בן אדם לאחר שכבר מודע לנתונים היבשים... והאגו שלו נפגע בדרך זו או אחרת.. והתגובה.. לא אחרה לבוא. עצוב להם- מצחיק לנו..

deena

New member
לא הגבתי לגבי הסיפור שלך

הגבתי לגבי הסיפור שסופר בתחילת השרשור. שם בהחלט לא דובר (לפחות בהודעה עצמה) על אדם שהכיר וידע. אם בכתיבה ההודעה הראשונה מחליטים להשמיט חלק מהפרטים שיאירו למגיבים על מה ולמה...זה החלטת הכותב, והתגובות בהתאם למידע. לא סופר על אגו פגוע. לא סופר שהם מכירים מקודם. או שאת מכירה את הסיפור בצורה אחרת מאיך שהוא הוצג, או שאת ניחנת בנבואה. או שאני סתם מפגרת ללא כישורי הבנת הנקרא בסיסיים.

למעלה