"חתיכה"

avia0911

New member
"חתיכה"

היי לכם.... אני יודעת שלא הייתי כאן בץתקופה האחרונה... סגרתי שבת בבסיס... חייבת לשתף אתכם במשהו שעובר עליי בתקופה האחרונה (כמה חודשים) לפני כמה חודשים עבר עליי חרא של יום בעבודה.. בכל אופן שחזרתי הביתה היה לידי סרגל כזה ממתכת של אחותי אז סתם העברתי אותו על גבי היד שלי וזה עשה לי סימנים לבנים כאלו... ההרגשה הייתה מוזרה אבל מוזרה טובה בכל אופן מאז התפתח אצלי הרגל שכל פעם שכואב לי נפשית אני מעבירה על גבי היד שלי סכין גילוח שגורם לשריטות וצלקות... טיפה מעל המרפק זה כבר הגיע למצב שיש לי שם כל כך הרבה שריטות וצלקות שאנשים מתחילים לשאול שאלות.. וכבר אין לי מקום על היד הזאת לעוד שריטות הייתי רוצה להפסיק עם זה אבל אני לא יכולה כאילו זה כמו בכי בשבילי, זה נעים זה משחרר, זה משהו כואב וטוב מה אני יכולה לעשות?

שמעתי על זה..

פגיעה עצמית. ממליצה לך מכל ה
לפנות לייעץ אצל פסיכולוג..

avia0911

New member
לא יודעת אם...

אני רוצה להפסיק... אני רק רוצה לדעת למה זה נובע למה לי להפסיק עם משהו שנעים לי? אחד אוהב לקעקע אתץ עצמו, אחת אוהבת להסתפר וללכת עם שיער קצר ואני- אוהבת את זה... למה זה כ"כ נורא כמו שהחברה עושה מיזה?

אביה ,

תקראי שוב את מה שכתבת : "הייתי רוצה להפסיק עם זה אבל אני לא יכולה כאילו זה כמו בכי בשבילי, זה נעים זה משחרר, זה משהו כואב וטוב
זה נשמע ממש לא טוב.

יש הרבה דרכים...

לפרוק זעם אני לא חושבת שפגיעה בעצמך זו אחת מהן. אין מה להשוות בין קעקועים תספורות ומה שאת עושה. אצלך זה נובע ממקום אחר , שאת צריכה להבין מאיפה הוא בא . בתור פריקית של תספורות קעקועים ופירסינגים זה בא ממקום אחר.

TEPELA

New member
למה להפסיק?

כי זה מנגנון להשמדה עצמית... יש אנשים שיש להם את זה אבל זה מתבטא בדרכים אחרות. לדעתי- מה שאת עושה זו הדרך הכי מסוכנת. תספרי את זה למישהו שאוהב אותך ויעזור לך לפנות לייעוץ.

לחי7

New member
הכי טוב

להחליף הרגל מסויים בהרגל אחר... הרגלים לא מפסיקים רק מתחלפים. תמצאי הרגל אחר אבל אחד שלא יזיק.....

y e t i

New member
יש הגדרה רפואית למצב שלך

ברמה האישית , לדעתי את עושה שטויות , לקחת סכין ולגרום לדימום בעצמך או לחתוך את עצמך ועוד לומר שזה נעים זה קצת גובל בילדותיות ובטמטום . בנימה רצינית יותר , יש שם \ הגדרה רפואית למה שאת מתארת , לפני שתגרמי לעצמך נזק יותר חמור ( נפשי ורפואי ) ,לכי לראות רופא וספרי לו בדיוק מה שסיפרת לנו כאן .

למעלה