חתיך אמיתי

MexMex

New member
וזה ה570, מצא את ההבדלים...

רמז, ס'תכל על המנוע.... M.

MexMex

New member
../images/Emo67.gif ת'בלבלו לי התמונות...

כמובן שזה לא 510....

TShavit

New member
מה ז'תומרת "עשינו" בלגן?

הרי זה מה שאני מנסה לומר לך כל הזמן. וה-570 זה בסך הכל שם חדש למה שקודם נקרא 610 (וגם עכשיו, בדגם הנוכחי). הסלולרי הוחלף - כפי שאומרת ההודעה שהושארה במס' הישן. המס' החדש: 054-8123250. טל

MexMex

New member
וזה ה510, מודל 2005....

לא היה קיים ב2004, למיטב ידיעתי. M.

משהו לא מסתדר לי

להבדיל מה LC4 פה השרשרת בצד ה"נכון" כך שהסיבה למיקום האגזוז היא כנראה אחרת להערכתי אסתטית/פונקציונלית ,בכל מקרה זה בטוח מפנה הרבה מקום לתיבת אוויר (אולי זו הסיבה). דבר אחד בטוח זה נראה טוב.

45degrees

New member
האגזוז עובר יותר "ישר" כי הוא

לא צריך להתפתל בין בולם הזעזועים, לקורות הפנימיות של השלדה, של שלדת הזנב, ומסביב למנוע. תסתכל פעם על אופנוע כזה - הכל יהיה פתאום ברור.

זה כבר ברור מה שלא ברור

זה איך ב 630 יש מנוע "הפוך" וב610 "רגיל" על אותה שלדה. לי נראה שה 610 זה שלדה של 630 עם מנוע מוגדל של סדרת ה 510.

45degrees

New member
זו לא אותה שלדה, וה 610 הוא

עגלה מפורסמת: 43 סוסים ואיזה 140 ק"ג. שלדות SPINE נראות תמיד מאוד דומות אחת לשניה. עיגון של מנועים שונים לשלדה עם מידות בסיסיות דומות ייתן שלדות שנראות כמעט זהות.

TShavit

New member
"עגלה מפורסמת", הא?

כך חולפת לה תהילת עולם... במשך שנים, ה-610 היה המקביל בהוסקוורנה לק.ט.מ 620, באנדורו (TE610) ומוטוקרוס (TC610), וממש, ממש לא עגלה. ה"עגלה" שאתה מדבר עליה היא גרסת הדו"ש, עם סטרטר חשמלי ומנוע הרבה יותר מאוזן וכבד, שעדיין מיוצרת, להבדיל מגרסאות המוטוקרוס והאנדורו המוזכרות לעיל. טל

TShavit

New member
TE 610 E

(כפי שנדמה לי שציינתי במקום כלשהו בשרשור כאן). אותו המנוע הכבד משמש את ה-SM 610 הנוכחי, הוא-הוא השחור המככב בראש שרשור זה. בעבר, ה-610 - עם המנוע הישן, נטול הסטרטר - היה הטופ-אוף-דה-ליין גם כאן, ואותו המנוע ממש שימש את ה-SM570, שלמעשה היה אותה הגברת בשינוי שם. ה-630 הנוכחי מבוסס על אותו 570, הלכה למעשה ה-610 של פעם. ה-610 הנוכחי, ב-SM ובאנדורו, מבוסס על אותה ארכיטקטורה "ישנה" של המנוע (וגם השילדה), אבל הרבה יותר מעודן, מתורבת, חלק וכבד. מקווה שעכשיו הכל ברור... טל

45degrees

New member
רק באירופה ובארה"ב אפשר ככה

תכונה אחת שהיפנים הצליחו להשליט בה סדר: איך קוראים לדגמי האופנועים.

למעלה