חתיך אמיתי

Le Duke

New member
לא NOX - לא קונה

מסיכת החזית דומה לזו של ה-KTM supermoto החדש (וזו לא מחמאה). עדיין לא גיבשתי דיעה לגבי השילוב של מיכל דלק/חיפויים. הצמד הצהוב/כחול מאחור נראה יותר מענין. באיזו תערוכה מדובר?

למה הסעפת בצד ההפוך????????

מישהו יודע למה או לפחות יכול לתת הסבר ,זה נראה קצת מוזר........ אמנם הסידור בצד שני נראה נקי מאוד.

במבט נוסף גם השילדה שונה....

זה נראה שיש רק קורה מרכזית עליונה אחת כל הדרך בלי הפיצול לרגליות.

45degrees

New member
בבה זה האסקי: שלדת SPINE

מלאה, עד החיבור לזרוע האחורית.

ה- SM610 שהוא בעצם ה- SM510R

אך עם מנוע חזק יותר, והמון קרבון. ישנה גם גירסת מירוץ עם 630 סמ"ק.

TShavit

New member
שלילי. ממש לא.

ה-610 (וה-630, שמבוסס עליו) הם השרידים האחרונים להוסקוורנה של פעם, עם סידור מנוע "הפוך" ושלדת Spine. ה-510, כמו כל שאר דגמי ה-4 פעימות, שייך לדור החדש עם סידור רגיל, שלדה קונבנציונלית ואגזוז בצד ה"נכון". כמו ההבדל בין דגמי הרייסינג של ק.ט.מ לדגמי ה-LC4 למיניהם. טל

MexMex

New member
לא רק זה.

ה630SMR הוא בבסיסו 510 מוגדל מאוד, עם מתלים שונים, מנוע שונה מעט עם קייסים ממגנזיום, שלדה שונה לחלוטין, חישוק 16.5 קדמי, ברגי טיטניום וכל השאר קרבון. אה, כן, ותג מחיר של מעל 22,000 דולר... M.

TShavit

New member
לדעתי אתה טועה...

הבסיס הוא ה-610 הישן, לא ה-510 מהדור החדש. טל

MexMex

New member
לדעתי אתה טועה...

ה510 הוא בכלל לא חדש. ה450 הוא חדש, ושונה מהותית מה510 (שלדה, מנוע שונה לחלוטין). וה610 הוא בכלל סתם עגלה דו"שית... וממבט קרוב מאוד, ומזיל ריר למותר לציין, על האדי סיל רפליקה, זה נראה 510 (בגדול מאוד, כמובן).
אם תוכיח אותי...
M.

TShavit

New member
הפעם התבלבלת. קצת סדר בבלגן...

נראה לי שאתה מדבר על ה-510 של פעם, לפני שהפך ל-610. ה-510 הנוכחי הוא בהחלט מהדור החדש - גרסה מוגדלת של ה-450. קיקסטרטר בצד ימין, אגזוז בצד ימין, שלדה "רגילה". ה-610 וה-630 - קיקסטרטר בצד שמאל, אגזוז בצד שמאל, שלדת ספיין. ולגבי ה-610 - הוא עגלה דו"שית רק בגרסת ה-TE610E. גרסאות האנדורו והמוטוקרוס של ה-610 כבר לא מיוצרות, אבל הוא כן קיים כ-SM - אלו בדיון התמונות שהעלה כפיר. ראה באתר הרשמי של הוסקוורנה. טל

MexMex

New member
שום דבר לא נכון בעצם. אני כותב

עכשיו תגובה יותר ארוכה... ואולי תפתח ת'נייד שלך כבר???? M.

MexMex

New member
איזה בלאגן עשינו...

חלקו באשמתי, כמובן. בשנת 2004 הסקוורנה מכרה כמה דגמי סופרמוטו. (ותסלחו לי שאני משמיט את הקטנים). - ה610, עגלת דו"ש ותו לא. רכבתי על כזה, גועל נפש....כבד וחלש. בטח שבטח לא למסלול. - ה450SMR, אופנוע שמגיע במדינות מסוימות מוכן עם תקינת כביש. מנוע חדש ומודרני, וכך גם השלדה. נבחן ונמצא נהדר לכביש, אך קצת רכרוכי במסלול. - הSMR570 (לא 510!!!). האח הגדול של ה450, אבל מצויד במנוע מהדור הקודם, וכך גם השלדה. תכונות דומות מאוד ל450 רק יותר טרקטורי. חביב במיוחד על הבריטס' - הSMR630R, הידוע בכינויו אדי סיל רפליקה. כאמור, מבוסס על ה570, אבל בעצם שונה ומשופר מן היסוד. מליון ג'ובות. הנה תמונה של ה450, מודל 2004... M.

למעלה