חתונת רפאים

Lady in red2

New member
חתונת רפאים

פשוט סרט מקסים! מלא בקטעים מצחיקים ומרגשים גם יחד. לפני כמה זמן ראיתי את ההתחלה של "הסיוט לאחר חג המולד", השתעממתי והעברתי ערוץ. לכן קיוויתי שהסרט הזה לא ישעמם ובאמת כבר מהדקות הראשונות של הסרט מאוד נהניתי.
אין על ג'וני!
בכל סרט שהוא משחק הוא כובש אותי מחדש, אפילו בתור דמות מצויירת.
(רק סרט אחד לא אהבתי - חלון סודי). הדמות שלו כ"כ מקסימה, ואיך הוא יכול שלא להיות יפה אם ביססו את המראה שלו על ג'וני?
ממש הצליחו עם השיער.
הסרט ממש קצר, 70 ומשהו דקות, אבל בדיוק באורך המתאים. למי שלא ראה - אל תראו שום קטע וידאו לפני שאתם רואים את הסרט. אני לא ראיתי ונהניתי מכל רגע.
מכאן יש
לכל הסרט יש קטעים בסיפור של איימי, הכלה, שקצת הזכירו לי את בת הים הקטנה. היה את הקטע שהיא מבקשת שיקוי כדי לעלות זמנית למעלה, וכשהיא מגלה שיש לויקטור אישה אחרת התולעת והעכבישה שרים לה שהרבה יותר עדיף כאן למטה (השיר שלה שהיא שרה במקביל אליהם היה יפה מרגש
). בנוסף לזה, בסוף הסרט היא הופכת להרבה פרפרים, כמו שבת הים הקטנה הופכת בסוף הסיפור המקורי לקצף - אצל שתיהן יש הקרבה למען הגבר שהן אוהבות. בכל מקרה הסוף היה ממש יפה ולא כמו שקראתי באיזשהי ביקורת בעיתון שהסוף מאכזב. השירים הוסיפו המון לסרט והיו קטעים ממש מצחיקים, כולל המחוות לסרטים - Frankly my dear I don't give a damn כשהאישה הזקנה והבחור המת מגלים שהם היו נשואים, ו-You shall not pass (ציטוט משר הטבעות) כשהכומר לא נותן למתים להכנס.

סרט פשוט נפלא ../images/Emo58.gif

כשראיתי אותו כל כך נהנתי,זאת הייתה חוויה כל כך קסומה.. מה שמצחיק לגביי הציטוט משר הטבעות,הוא שאם איני טועה,מי שאמר אותו הוא לא אחר מאשר סארומן. השירים היו נפלאים וכך גם הפסקול ואפשר היה לראות שיפור מרהיב באופן שבו הם הפעילו את הדמויות ביחס לסיוט שלפני חג המולד. הרשי לי לחלוק עלייך לגביי הסיוט שלפני חג המולד,אם כבר ציינו אותו. לדעתי (מבחינת עלילה ופסקול) הוא הרבה יותר טוב מחתונת הרפאים,אבל בכלל,אין מה להשוות. שניהם סרטים מעולים מבית היוצר של טים הגאון,ששווים כל רגע ורגע.

../images/Emo58.gif מעליי ../images/Emo4.gif

אני יודעת,אבל בכל זאת,מי שאמר את זה שיחק בשר הטבעות. חחחחחחח אין פה ויכוח לגביי שר הטבעות.

Lady in red2

New member
../images/Emo58.gif

You shall not pass מצטערת, לא חשבתי שמה שכתבתי למעלה נחשב ספוילר, אפשר למחוק...

למעלה