חתונת כסף...

• פותח הנושא JATE
  • פורסם בתאריך

JATE

New member
חתונת כסף...

להורים שלי יש חתונת כסף בעוד כשלושה חודשים. אני מאד מתלבטת מה לעשות להם. אני יודעת שכולם עושים מסיבה, אבל אני חוששת שטיפה גדול עליי לארגן מסיבה לאיזה 60 איש- אני בת 20, לומדת, וכל אחיי קטנים ממני ולא מסוגלים לעזור. לכן חיפשתי רעיון מקורי אחר כלשהו. אני לא רוצה רק מתנה מושקעת (למרות שגם רעיון לזה יתקבל בברכה). אני רוצה לחגוג את העניין בדרך כלשהי, אם באיזו מסעדה מיוחדת ממש, אם באיזו אטרקציה מעניינת- כל דבר. אני פתוחה להצעות. אני אוהבת את הוריי הכי בעולם, ואעשה כל דבר כדי לשמח אותם. בבקשה תעזרו לי! תודה רבה מראש

דוריק30

New member
חתונת כסף

כל הכבוד שאת מתחילה לחשוב על זה הרבה זמן מראש
אני מאד אוהבת את הרעיון של חפש את המטמון משפחתי- לעבור בנקודות ציון חשובות, לנסוע עם האוטו אם זה אפשרי. או לעבור בנקודות אהובות בישוב ובכל אחת מהן לסקר תקופה בחייהם/חייכם. פעם בתוכנית של אלון גל, הוא היה לוקח את המשפחות לפעילות גיבוש. זה בטח לא מחייב שהמשפחה לא תתפקד בשביל להגיע לשם. טיול משפחתי עם פיקניק/מדורה בסוף כדור פורח בצפון מקווה שמשהו בכיוון, שיהיה בהצלחה

KarinDi

New member
רעיונות

קודם כל לארגן מסיבה ל-60 איש זה לא נורא כמו שזה נשמע, אפשר בהחלט לארגן אירוע קליל בקלות ובזול, אבל זו כמובן החלטה שלך... הכיוון צריך להיות מותאם להורייך ולמה שהם אוהבים, אז נשמע אם תספרי לנו קצת עליהם... בנתיים כמה רעיונות כלליים: - לעשות סיור מאורגן עם מדריך בעיר אחרת ולקנח בארוחה טובה באותו מקום. אני למשל ארגנתי לאמי סיור כזה במזכרת בתיה ובעבר גם בירושלים - מסעדות מיוחדות: יש מסעדות עם הופעות בין המנות (אני הייתי במסעדה כזו עם אוכל רוסי והופעות ריקוד מדהימות בין המנות), יש מסעדות שף, יש מסעדות שרואים את האוכל מתבשל וכו - להזמין שף שיכין לכם ארוחה בבית - ללכת כל המשפחה יחד לסדנה, למשל סדנת שוקולד - להזמין להם צימר ללילה, כשהיום הראשון הוא זוגי וביום השני אתם תצטרפו ותארגנו פעילות - לארגן "חפש את המטמון" לפי ההיסטוריה שלהם משהו בכיוון?

JATE

New member
חפש את המטמון זה אדיר...

חשבתי לשדרג את זה ולעשות סוג של "המירוץ למיליון", כי ההורים שלי תמיד אמרו שהם יכולים להשתתף בתכנית כזאת. יום שלם של משימות ובסוף נחכה להם במסעדה או משהו כזה. נשמע טוב, נכון? עכשיו צריך רק משימות. יש לכם רעיונות? בא לי משהו אחד קצת אקסטרימי, אבל זוגי, ועוד כל מיני משימות מגניבות. מה אתם אומרים?

KarinDi

New member
אז אולי...

תספרי לנו עליהם קצת?! קשה לתכנן משימות בלי לדעת עליהם כלום...

JATE

New member
אוקיי, בשמחה!

שניהם מאד ספורטיביים, אז משימה או שתיים עם הרבה אדרנלין זה טוב. אנחנו גרים במרכז, אז צריך דברים שלא רחוקים מדי. נגיד, אילת כנראה מחוץ לתחום... אני אשמח למשימות שהן לא בהכרח "משפחתיות". גם סתם משימות שהן כיף טהור זה מצוין. תודה מראש!

KarinDi

New member
נסיונות

אפשר לשלב את כל המשפחה וחברים במשימות- לבקש להקליט הוראות, לחכות להם בכלמיני מקומות לקפה/עוגה/ארוחה/שיחה ועוד... רעיונות למשימות: - אפשר לבקש מהם להתקשר למספר לא מוכר ולזהות דובר מהעבר שלהם - אפשר לארגן להם טיפוס בקיר טיפוס בק. אונו ולהחביא למעלה פתק (אני מניחה שישתפו פעולה) - אפשר לכוון אותם לחנות ספורט, שם תחכה להם מתנה תואמת (זה יכול להיות אפילו 2 זוגות גרביים) ופתק שהמוכר ייתן להם. כמובן שאפשר לעשות את זה עם כל חנות שהיא- לקנות מתנה מראש ולתאם עם המוכרים שיביאו להם את המתנה עם הצגת שובר כלשהו שתכיני - אפשר לשלוח אותם לחפש ספר בספרייה עירונית או בספרייה אישית של חברים/משפחה. בתוך הספר אפשר לסמן אותיות שמרכיבות משפט שמכוון אותם הלאה - שיט על האגם באחד הפארקים במרכז. למשל בפארק הלאומי אפשר להחביא פתק/לארגן פיקניק על האי - לעשות מסלול של חידות היגיון בעקבות חיות בספארי - אפשר לארגן מיני סדנה כלשהי בדרך, למשל לעשות סדנה קצרה של פסיפס, שיעצבו שלט חדש לבית - טיול אופניים קצר עם ניווט - להפריד אותם ולבקש מכל אחד בנפרד להוביל אתכם בדיוק למקום בו היה הדייט הראשון שלהם - אפשר משימות איסוף חפצים או צילום. אפשר לתת להם מצלמה חד"פ/דיגיטלית עם רשימה של סיטואציות מגוכחות/משעשעות שהם אמורים לצלם: בחורה מנפחת בלון מסטיק, אישה עם כובע אדום, שני ילדים שרים שיר, זקנה עם כובע מקלחת ברחוב וכו (יכולות להיות גם משימות שהם אמורים לבקש מאנשים לעזור להם...) משו בכיוון?

JATE

New member
מעולה...

אלו רעיונות ממש טובים, אני נוטה לכיוון הרעיונות שהם יותר פעילים בהם, כמו הקיר טיפוס, הפדלים, הטיול אופניים והסדנה. לגבי סדנה- ממש נדלקתי על הרעיונות ואני מחפשת סדנאות מתאימות. יש לך עוד בסגנון הזה? המון המון תודה על כל העזרה!

דוריק30

New member
אולי תעשי את האירוע לאורך שבוע

ככה יהיה להם זמן לעכל כל משימה, להנות ממנה במקום מירוץ מטורף ביום אחד. לגבי משימות: ציר הזמן עם אירועים מיוחדים שהם צריכים לשבץ להרכיב פאזל מתמונה משפחתית לבקר אצל כל מיני אנשים מהעבר/משפחה טריוויה

JATE

New member
הייתי שמחה לאורך השבוע...

אבל שניהם עובדים ביומיום עד מאוחר, אז אני אצליח להשיג להם יום חופש אחד, אבל לא שבוע שלם... אני גם מעדיפה שזה יהיה יותר מרוכז, ככה הם יופתעו יותר. שאר הרעיונות ממש טובים, אבל אני גם אשמח לדברים שהם קצת יותר "פאן". שיהיה ממש יום כיפי!

למעלה