חתונת "ילדים"

Janis10

New member
חתונת "ילדים"

היי
אני מתחתנת בשישי בצהריים בקיץ, יש כ 60 ילדים שמגיעים - זה ודאי. מעט תינוקות, הרוב מעל גיל 5
60 מתוך 400 שזה המון!
איך מתמודדים עם כמות כזו של ילדים בחתונה???
אני מאוד רוצה שהחתונה תהיה מסיבתית למבוגרים ואני אביא כמובן מפעיל או אפילו שניים לילדים שיעסיק אותם

איזה מפעיל יכול להעסיק 50-60 ילדים?
מפעיל בלונים זה לא מספיק לא?

מה המלצותיכן לעשות עם כמות כזו של ילדים ??

ronitvas

New member
בדיוק כובת על זה פוסט

מקווה שעד מחר הוא יהיה מוכן

elinoket

New member
ואי יש מלא אופציות

קודם כל כדאי לבדוק את חתך הגילאים כי מה שמעניין ילד בן חמש לא בהכרח יענן ילד בן 8-9
ואם גם ככה תיכננת להביא שני מפעילים אז במידת הצורך אולי כדאי לשקול להביא מפעיל לכל קבוצת גיל...
למרות שדברים כמו בלונים תמיד הולכים בכל גיל אז זה באמת תלוי וצריך לבדוק את זה.
אפשר גם להביא ליצן/ קוסם/ מאפרת/ מישהי שמגיעה עם פינת יצירה עם צבעים וכלים מגבס/מעץ שניתן לצבוע.
אפשר גם להביא מתקן מתנפח הבנתי שזה לא יקר.
בקיצור יש מלא מלא רעיונות הכל עניין של תקציב ושל הגילאים ואיך את רוצה לעשות את החלוקה.

iritki

New member
כמה עצות

למיטב הבנתי זו צריכה להיות פעילות שקטה - כדי לא להפריע למסיבה וגם כדי שההורים ירגישו מספיק בטוח להשאיר את הילדים בפעילות וללכת לרחבה. אני חושבת שבמתנפחים למשל ההורים ירצו לראות שהילד לא נופל או כאלה ובעצם יהיו איתו שם.
פעילויות שאני חושבת שמתאימות: פינת יצירה לעשות ברכות לחתן ולכלה, גם לילדים קטנים תמיד מאוד תמיד אפשר לתת דף וטוש והם יההנו, ילדים יותר גדולים עם קצת מדבקות וכאלה יהנו גם וילדים יותר גדולים כבר יכולים לכתוב ממש.
כמובן שבלונים ושטויות לרחבה ובועות סבון ללפני החופה.
אם רוצים ממש להשקיע אז אפשר לעשות אפייה של חלות לשבת או פינת טאבו כזו.

תגגלי משחקים או אטרקציות לבר/בת מצווה

יש שם כל מיני דברים כמו שולחנות הוקי אויר וכדורגל שולחן, מתקני קליעת כדורסל, קליעה למטרה ועוד המון דברים כייפים. הבעיה היחידה שלך תהיה להרחיק משם את המבוגרים...

אני לא חושבת שצריך "לעשות" משהו עם ילדים

קודם כל - הילדים מגיעים עם הורים, שמבינים שהמטרה שלשמה אתם מתכנסים היא חתונה ולא מסיבת יום הולדת או משהו בסגנון. אז הם לא יתנו לילדים להשתולל ולהפריע.

שנית - ילדים, במיוחד מעל גיל 5, יודעים להעסיק את עצמם נהדר. יש מוזיקה, יש בלונים - והם יהנו לרקוד, לאכול ולשחק בבלונים.
אם אתם מכינים עמדת ברכות - אפשר לשים יותר דפים וצבעים (כולל כמה דוגמאות מודפסות - שהקטנים יותר יוכלו לצבוע), ומדבקות (רצוי נוצצות או זוהרות) - ותקבלו המוןם ברכות מושקעות.
בועות סבון - גם יהנו להפריח וגם ישקט את התמונות שלכם.

בתור אמא לשלושה, אני ממש לא מחפשת הפעלה בחתונה. אני עושה את השיקול שלי שעלי לדאוג שהם יתנהגו יפה ובהתאם לאירוע , ולפי זה מביאה אותם.

Princess Lotta

New member
אני כל כך שמחה שיש הורים עם גישה כשלך, בחתונה שלנו, התבאסתי

מאוד שהיו הורים שלא ידעו לשמור על הילדים שלהם ככה שבריקוד הראשון שלנו כבעל ואישה, חצי מהתמונות היו שלנו ושל ילד שהתפרץ למרכז הרחבה והשתולל ממש לידינו, במרכז הפריים!...וההורים שלו לא חשבו אפילו שזה מפריע ולא מכבד. זה פגע בהרגשה שלי מאד, בעיקר מאחר ובתחילת הריקוד, אחרי שבן דוד שלי, בן 5 סה"כ נכנס לסביבת הרחבה אולי ל-10 שניות, ואמו מיד מיהרה להוציא אותו ולדאוג שלא יחזור לשם.... למשך כמה שניות נשמתי לרווחה אבל אז ילד אחר, שאינו שייך למשפחה הקרובה, שאינו מהצד שלי, ושלדעתי בכלל לא היה צריך להיות שם (כאילו, סליחה, אבל הבן של אחות של גיסה של....הורים, תשיגו בייביסיטר למען השם אם הילד שלכם לא יודע להתנהג באירועים ואתם לא יודעים להשתלט עליו!!! ואם אינכם קרובים של הזוג, תחשבו פעמיים אם להביא אותו)

אבל יש הורים כאמור, שיכולים להיות חסרי אכפתיות ורגישות כלפי הזוג החוגג, וכל עוד הילד שלהם מבלה - הם מבסוטים. לא משנה שאח"כ אנחנו נתקענו איתו בוידאו של הסלואו שלנו וב50% מהתמונות שנלקחו במהלכו.

butwhy

New member
לי דברים דומים דווקא לא הפריעו, אבל באמת כדאי לקחת בחשבון

שילדים הם יצורים בלתי צפויים

באירוע שאנחנו עשינו לחברים, הטקס היה שאנחנו אמרנו כמה דברים אחד לשניה ואז חברים בירכו.
כשאנחנו דיברנו אחד הילדים ממש הרעיש - שיחק עם צעצוע שלו שעשה רעש וצעק.
לי זה לא הפריע, קצת הצחיק אותי אפילו. ידעתי שאנחנו מזמינים ילדים, בעיקר באווירת יום שישי בצהריים (וזה עוד היה בפארק!) ויתכן שדברים כאלה יקרו. אבל אנשים אחרים ממש התעצבנו עליו.
אני זוכרת גם דיון - לא בטוחה שבפורום הזה - על ילדה בלתי קרואה שהחליטה לעלות לחופה והיא מופיעה בכל תמונות החופה של הזוג והזוג התבאס נורא.
מה שאני מנסה להגיד לפותחת השרשור הוא, שאני מסכימה שכדאי לדאוג לילדים לקצת תעסוקה, אבל גם לדעתי לא צריך נורא להגזים עם זה כי ההורים שלהם ישמרו עליהם. מצד שני, זה לא אומר שתקריות כאלה לא יקרו, וכדאי לדעתי להיות מודעים לזה ולהשתדל לקחת את זה בקלות.
אגב, רעיונות נוספים - לאירוע שלנו (שישי, צהריים, קיץ, פארק) הבאנו גם עפיפונים, כדורים קטנים, מכוניות קטנות, בועות סבון וגולת הכותרת - אקדחי מים, שאף ילד לא ראה כי החברים שלנו (בני ה-30, כן?) השתלטו עליהם.

Princess Lotta

New member
אצלנו זה לא היה שישי צהריים וממש לא פארק

ולא 'הזמנו' ילדים אבל גם לא אמרנו לא להביא. מהצד שלי הגיעו מעט מאוד מתחת לגיל 6...וגם אלה שהגיעו ידעו (או שיידעו אותם) איך להתנהג והם היו שקטים עד בלתי מורגשים. לצערי בצד השני זה לא תמיד היה ככה, והקטע של הסלואו ממש ביאס אותי. לא נתתי לזה לדפוק לי תאירוע או להרוס לי את המצב רוח לשאר הערב אבל רבאק, טיפת כבוד. תחזיקו תילד שלכם בזמן הריקוד הראשון, בעיניי זה ממש מגעיל. וכן, כשהייתי ברגע ניסיתי להדחיק את זה, כשקבלתי תתמונות...

קודם כל אוכל

אם יש אפשרות אז לדאוג לאוכל (לפחות מנה או שתיים) שהוא נגיש לילדים, לא אוכל שילדים בד"כ לא אוהבים כמו דג או ממולאים.
בחופה עצמה יש צורך שההורים כמובן ירסנו את הילדים, או שאפשר לשים פינת יצירה קלילה במקום קצת רחוק מהחופה (שאפשר לראות, אבל פחות לשמוע).
ברגע שריקודים ובלגאן מתחילים אין יותר מדי בעיות , המבוגרים משתוללים מספיק כדי שהילדים לא יבלטו מעליהם. צעצועים לרחבת הריקודים זה מצויין + מזרונים קטנים אם זה בחוץ, והילדים המשועממים כבר ינמנמו. גם עמדת גלידה זה רעיון מצויין - ילדים תמיד יאהבו וכדי שהם לא יתלכלכו זה יצריך מההורים גם לשים עליהם יותר עין.

הפעלות לילדים

אם בכל זאת עשיתם שיקול של להפעיל את הילדים, לדאוג שההפעלה תהיה במקום אחר, קצת רחוק מהחתונה עצמה
כדי למנוע מהרעש של הילדים להפריע לחתונה.
הייתי מביאה כמה משחקי מחשב (כמו שמביאים לבר מצווה) ונותנת להם להתעסק עם זה.
פינות יצירה יש מגוון רחב של דברים שאת יכולה: מסגרת לתמונה, עפיפון, מטוס להרכבה וכו'

למעלה