חתונת זהב

adam33

New member
חתונת זהב

אתמול יצא לי להיות בחתונת זהב של מכיריי אז כמו בכל חתונה היה חתן היתה כלה היו בגדים וגם רב הסתובב אך לא לקידושין אלא כבן משפחה וכידיד בשיא הערב שאלו את החתן מה אתה אומר על אישתך במשך כל השנים שאתה איתה? והוא אמר היא כל כך טובה והיא כל כך מלאת לב טוב ואהבה וחום.. שאלו את אישתו מה את מספרת על בעלך לרגל 50 שנות נישואין? ואז היא היתה מאוד מציאותית היא אמרה התחתנו הכל היה בסדר ואהבתי אותו ואני זוכרת את התקופה הזו הכי מאושרת בחיי לאחר מכן היתה ירידה והוא היה צריך אותי בכדי שאחזיר אותו לאן שהוא היום והיום אני מאושרת בחזרה הוא מיושב הוא אבא אוהב לילדיו הוא משקיע במשפחה ואני התמקדתי בנקודה שהיא אמרה הכל למצלמה בצורה הכי תמימה וטבעית ולא הסתירה גם את הקטעים שבדרך כלל לא אומרים כי היא דברה על הנסיון..ועל כך שניתן לפתור בעיות ולהמשיך בחיי הנישואין וגם לזכות באהבה מחודשת עם בן הזוג.. וחשבתי לעצמי להרגיש בטוב כולנו רוצים להרגיש השאלה כשכואב לנו כל כך האם אנחנו הולכים לרופא בכדי שירפא אותנו ואחרי זה בבית מקפידים לקחת את התרופה או שאנחנו " בורחים" מין המחלה לברוח זה אינו הפתרון לרפא כן לדבר לדעת שכשחיים ביחד תמיד יש ירידות ועליות אנחנו בני אדם!! ומי שאינו יודע לטפל בבעיות ולהתגבר עלהן לא בטוח שהוא יעשה זאת עם בן זוג אחר עם בן זוגנו אנחנו כבר מכירים את הדרכים לתת לו לחייך..את החסרונות שלו..את כל מה שהוא מלפנים ומאחור ולכן רק צריך לדעת את הכלים.. ולא משנה מה הבעיה גם להפרד צריך לדעת איך..לא?

s h o o s h a

New member
אם חיי זוגיות כקופת חולים

הרי שפעם אכן היתה קופה אחת קות חולים כללית טוב או רע, כולנו נשארנו בה כך גם בזוגיות - טוב או רע - נשארנו בה כי אוי ואבוי היה לדבר בכלל על "פירוק החבילה" אבל עם השנים, התפתחה הרפואה נפתחו קופות נוספות ויכולנו לבחור מה טוב יותר ומה עדיף כך גם בזוגיות לא עוד לטאטא מתחת לשטיח כי אין אופציות אחרות לא טוב - בהחלט אפשר להחליף יתרה מזו, עם התפתחות הרפואה התפתחה לה גם רפואה אלטרנטיבית ורפואה לא קונבנציונאלית (שזה משהו דומה/זהה?) רפואה הומאופטית ועוד ועוד וחל שיפור ניכר במצבם של חולים רבים שפנו לשיטות אלו כך גם בזוגיות ומה אני מנסה להגיד? שזוגיות היא לא בכל מחיר בעיקר כאשר עומדות בפניך אופציות אשר יכולות להיטיב עמך לא, לא דוגלת למהר ולהתגרש אבל בהחלט גם לא למשוך משהו שאינו טוב, שלקוי לאורך זמן ושניסיונות חוזרים ונשנים אינם מביאים לשיפור. בדיוק כמו במחלה - אם אנטיביוטיקה אחת אינה עוזרת, פונים לאחרת ואם גם זו לא - אזי משנים בכלל את הגישה ולפעמים אפילו מחליפים את הרופא. וכדי שלא אשכח את העיקר מזל טוב לזוג החוגג

adam33

New member
לדעת להפרד

גם לדעת להפרד צריך לרכוש כלים כי מה שמגיע בהסכמיות הוא הדבר הטוב וצריך לשאוף אליו ובנוסף היהדות מדברת על גרושין ככה שלעיתים אין ברירה וצריך להתגרש ולהפרד אך בכדי להתגרש יש לבחון ולראות ולא ללחוץ ישר על ההדק זה נכון שיש מצבים שההמלצה היא להפרד - דבר שהוא יועיל לשני בני הזוג אך ברוב המקרים יש לדעת כיצד להתגבר על מכשולים ולרכוש מיומנויות להמשך חיים ביחד לשבור תמיד קל לתקן יותר קשה אבל ההנאה היא לאחר שאת מביטה אחור ורואה שבעצם התגברתם ביחד על דברים והמשכתם תוך כבוד הדדי וידיעה שצריך לדעת להחיות את האהבה ולא לקבל אותה כמובן מאיליו..

תענוג

אדם ושושה היקרים, אני פשוט נהנה לקרוא את הדברים שאתם כותבים, אני עוקב אחר כל הודעותיכם וממש מוקסם כל פעם מחדש מהראייה השונה והמאירה שלכם. בדברים שאתם כותבים יש המון נסיון חיים, המון כוח והמון פשטות וכל שנותר לי לעשות הוא לקרוא ולנסות להפנים את פניני החוכמה האלה. זה מבורך שיש כותבים כמוכם בפורום הזה. שיהיה לכם רק טוב. ותודה, לי באופן אישי אתם מאוד עוזרים. " מכל מלמדיי השכלתי " דרך אגב, מה דעתכם שאמנה אתכם למנטורים שלי?

מה ההבדל ביננו ? ../images/Emo140.gif

מאיפה אתה שואב את הכוח? כואב לנו והלכנו לרופא....למדנו את הכלים והשתמשנו בהם....תואר כבר יש לנו....ומה עכשיו? חחחחחחחחחחח די
כבר אין לי כוח....אז באתי לקרוא אותך חחחחחחחחחח תודה על ההודעה הזו.....העלית לי חיוך על הבוקר.....תמשיך ככה

למעלה