חתונת היובל

biel

New member
חתונת היובל

אני לא בטוחה שאני בפורום הנכון- אבל הוא נראה לי הכי הגיוני באמצע ינואר יחגגו הורי ברב פאר, הדר ואהבה יובל לנשואיהם, לקראת הארוע אני מחפשת קטע קריאה שיתאים. תודה

יעלי2

New member
לגבי חתונת היובל

1) במקרה שמעתי לפני כמה ימים שיר של אריק איינשטיין שריגש אותי עד שמעות ועשה לי צמרמורת בכל הגוף. הוא מדבר על זוגיות שהתחלה מזמן והיום (אני לא בטוחה שזה אחרי 30 שנה או משהו), הוא אוהב אותה יותר! המילים חדרו לבשר החי וצרבו בחוזקתן. ממליצה בחום לנסות לאתר ואם לא תמצאי אני אחפש לך. אני אגב מתכוונת לעשות משהו עם השיר הזה ליום נישואין 30 של חמי וחמותי. 2) המלצה נוספת. לחיגיגות 25 שנה של הורי, סרקנו תמונה שלהם מהחתונה על עוגה ענקית כמו שעושים בחו"ל או בבתי מלון. הם כל כך התרגשו שהם לא הסכימו לפרוס אותה (את עצמם) ולכן העוגה שכבה במקפיא עד שהם נרגעו ואז אכלנו ממנה. חומר למחשבה. יעלי2

המחפשת

New member
ניסיתי להזכר על איזה שיר את מדברת

שהוא אגב באמת שיר נורא מרגש, אם זה מה שאני חושבת, ונזכרתי בשיר הבא (מסיבות מובנות לא ניתן לצרף כאן את המנגינה, אבל תראי אם אלו המילים (בערך... ממה שזכור לי): תחבק אותי אהוב... את אומרת.. וגם את אהובתי... על הכל הייתי שוב שוב חוזרת... כמה טוב שאת איתי... וכו´ וכו´, יש שם מילים ממש יפות, והם מדברים על אהבה שרק משתבחת עם השנים.

יעלי2

New member
כן כן../images/Emo70.gifזה כנראה זה../images/Emo70.gifכמה טוב שאת א

איתי בפורום להזכיר. אגב, מענין שהיא רק חיפשה אבל לא עידכנה אחרי מבול ההצעות שנתנו, מה הם החליטו לעשות.

biel

New member
חתונת היובל

אז קודם כל המון המון תודה, אני בדרך כלל אומרת "תודה" כנראה שבלהט ההתרגשות שכחתי אז שוב תודה. קראתי את הדברים שנכתבו כאן ובחלק מהרעיונות אכן נשתמש. ועכשיו קצת פרטים למי שעוד מתענין הארוע יהיה בעזרת השם ב- 15 בינואר. התוכנית היא כזאת: יוצאת מצלמה לצלם בכל המקומות המשמעותייים להורי בעיר מגורינו, אח"כ תכנס המצלמה לבית הורי שיהיו לבושים באותם בגדים שבה הם יהיו בארוע, אבא שלי יכרע ברך {מה שלא עשה לפני 50 שנה...] ישלוף את הטבעת {שאמא שלי לא יודעת עליה כלום - היום קנינו - מקסימה...} ויציע לה נישואין - בתקווה שהיא תגיד לו כן.......... ואז הם יצאו כביכול מהבית [פה יגמר הסרט] ויכנסו לאולם. - במהלך הסרט או שיושמע שיר רקע או קטעי הסבר על המקומות ומשמעותם. הורי יכנסו לתוך חופה {אסור לערוך חופה חוזרת - בררנו} ושם מתחת לחופה רציתי להקריא קטע - על שבועת הנשואין/האהבה הורי ישבעו איש לרעהו שוב....... יברכו את האורחים הנכדים יברכו, האורחים וכו´ [הברכות לא תהינה ארוכות] בסוף הברכות - שיר אהבה שיהיה מוכר לכולם [עדיין לא החלטנו איזה] שבסופו אבא שלי ישבור כוס ואז "יפרוץ" לאולם רקדן המחובר עם מוטות ברזל לארבע בובות "חסידיות" בריקוד חסידי והשמחה תחל........ אני מקווה שלא הלאתי אתכם ביותר מידי פרטים, ואני עדיין זקוקה לעזרתכן במילות השיר של אריק אינשטיין וכן בקטע קריאה אני לא חושבת שאני יכולה לכתוב קטע כזה לבד. ד.א. "חיים שכאלה" עשינו להורי {כ"א בנפרד} כהם הגיעו לגיל 70 הוצאנו את זה בספר ואחרי הארוע צרפנו לסוף הספר את כל הברכות, סרקנו הכל וחילקנו למשפחה הקרובה. אם זה עדיין יענין אתכם אשמח לדווח בכל אופן מזל טוב לכולכם/ן ושוב תודה.

יעלי2

New member
לבייל-המילים: ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo92.gif

רק לידיעתך: א) נורא התרגשתי לשמוע מה אתם מתכננים. ב) קניתי (על ידי קופון מ"ידיעות") ספר חדש (מחודש) שנקרא שירי אהבה ישראליים בעריכת יואב קוטנר בסופר פארם ב 19 ש"ח במקום 89! מומלץ שיהיה בבית בעל מקרה או כמתנה בנוסף לטבעת. ג) יש בו את השיר המדובר!!! והרי המילים: זו אותה אהבה. מילים אריק איינשטיין כשהיינו צעירים, את זוכרת אז פרחה האהבה, והיום אחרי שנים אין אחרת, זו אותה אהבה השתנית אהובי את אומרת וגם את אהובתי. על הכל הייתי שוב, שוב חוזרת, כמה טוב שאת איתי. כשאת איתי שמחה וצוחקת, אז אני צוחק איתך. וכשאת פתאום בוכה וכואבת אז אני הולך איתך. תחבק אותי עכשיו את אומרת אז גם את אהובתי. על הכל הייתי שוב, שוב חוזרת, כמה טוב שאת איתי.

biel

New member
אין לי די מילים ||../images/Emo24.gif

בכדי להודות לך/לכן על העזרה ואני שולחת לכולכן ברכות איחולים ואם מותר לי גם עצה קטנה - להתחתן זה לא ללבוש שמלה לבנה להתחתן זה לקום למחרת בבקר... ולעשות הכל כדי להמשיך לאהוב.

אתי@

New member
מזל טוב ../images/Emo48.gif

אין לי רעיון לקטע קריאה אבל הייתי רוצה לספר לך מה הורי הכינו לסבא וסבתא שלי ליום הנישואין ה- 50 שלהם... אבא שלי אסף אלבומי תמונות מכל המשפחה, ןסרק כמה מאות של תמונות משפחתיות, מהן הוא הכין אלבום ממוחשב על דיסק (בצורת מצגת) וגם אלבום מודפס. זאת היתה מתנה מדהימה ומרגשת מאוד. מומלץ בחום...

יעלי2

New member
ועוד רעיון חם מהתנור../images/Emo117.gif../images/Emo117.gif../images/Emo117.gif

ממש היום אני אוספת לוח שנה (שמתחיל ב 1/1/02) שהכנו בשם המשפחה לסבא שלי שחוגג 90 ב 31/12. מדובר על לוח שנה עם 12 דפים = 12 תמונות משפחתיות. את יכולה להביא תמונות שלכם הילדים ולשהם מהעבר ומהווה וב MBE מכינים לכם את זה בתוך 24 שעות. זה גם שימושי וגם נורא מרגש. ונזכרתי בעוד רעיון: קרובי משפחה אספו תמונות כנ"ל, אירגנו אותם לפי סדר שבחרו, ישבו באולפן עריכה במשך שעתיים (כי הכל היה מוכן מראש), ושם צילמו את התמונות כסטילס בוידאו ולצלילי שיר, התמונות התחלפו בכל מיני דרכים. המתנה שהגיעה בפורמט של וידאו, הוגשה לאמא הניגשת בתוספת המשפט: לזה אין פתק החלפה. אני חושבת מההצעה של אתי וגם שלי כבר יש לך רעיונות גדולים. צריך רק להחליט ולגשת לעבודה הכיפית! מתי זה קורה? בהצלחה יעלי2

מזאלונה

New member
עוד רעיון

במסיבת חתונת היובל של סבא וסבתא שלי תלינו על הקיר הגדלה של תמונה שלהם מיום החתונה יחד עם הגדלה של תמונה שצולמה כמה חודשים לפני המסיבה. על כל שולחן היו שתי תמונות קטנות כאלו. אמא שלי ערכה מין "מחזמר" עם שירים מוכרים שהיא שינתה את המילים שלהם למין סיפור על החתונה שלהם, הילדים, העליה לארץ וכו´. זה נורא נחמד ומשעשע, רק שצריך בשביל זה מישהו עם כשרון מוסיקלי...

למעלה