חתונת גייז

kisona

New member
חתונת גייז

היי חברים,
אני בטוח שאתם לא רגילים לראות בפורום הרבה גברים (או שאני סתם יוצר סטריאוטיפים מיותרים
),
אבל רציתי להתייעץ לגבי חתונה של שני חברים טובים שלי שרוצים לעשות חתונה בארץ אחרי שהם מתחתנים רשמית בחו"ל.
מישהו כאן היה בחתונת גייז? שמע על קונספטים מעניינם? מקומות שיכולים להתאים?
אני בטוח שאין הבדלים משמעותיים אבל עדיין הייתי שמח לשמוע מה דעתכם ואם יש לכם רעיונות מסוימים (משום מה למרות שאני מוקף בחברים מהקהילה עוד לא יצא לי להיות בחתונה כזו לצערי..)

יום טוב שיהיה

י

Shir Rose

New member
הייתי כבר פעמיים בחתונה כזו

לא היה שם דבר שאין בחתונה רגילה גם..
אולם יפה, ריקודים, ואוכל.. ואפילו עשו חופה אזרחית וטקס באירועים האלו.
אם עושים אירוע, למה שבגלל שהם גייז זה יהיה שונה..?

arapax

New member
הזדמנות מצוינת

לתת קישור לאחד משרשורי הקרדיטים האהובים עלי ביותר, החתונה של אסף ורונן.
היו פה עוד כמה חתונות של הקהילה, אפשר למצוא אותן אם חופרים בקרדיטים. שיהיה להם בהצלחה, ואנחנו דווקא תמיד שמחים כשגברים באים להשתתף בפורום

אצלנו :)

היי, אנחנו זוג בנות שהתחתנו לפני שנה פלוס (מאי 2013) בארץ בחתונה קטנה ואינטימית של כ 130 איש ב"חוות אלנבי" והיה מדהים! החתונה היתה אנחנו, היו שם רק האנשים שאנחנו אוהבות ומכירות (בלי שום דודים רחוקים שאין לנו שמץ של מושג מי הם..). הצוות של האולם היה מצויין, נראה שממש שמחו והתרגשו לארח את החתונה שלנו, אולי אפילו יותר מחתונה "רגילה".
את החופה ערכה חברה טובה שלי שלמדה רבנות בזמנו. כל הטקס היה בתיאום מלא איתנו ואנחנו כתבנו את רובו. החלק הכי משמעותי היה כמובן הדברים שאמרנו אחת לשניה שהיו מאוד מרגשים ושונים מרב שמנהל את כל הטקס בחתונה ההלכתית.. בנוסף כתבנו ברית זוגיות שתחליף את הכתובה המסורתית.
לאחר מכן נסענו להתחתן בחו"ל (ויצא לנו לבקר ולפגוש את מנהלת הפורום המקסימה ronitvas
)
לדעתי אין יותר מדי הבדל בין חתונת סטרייטים לחתונת גייז מבחינת ההתנהלות, ההבדל היחידי הוא בטקס, שמניסיון של כמה חתונות של גייז שהיינו, הרבה יותר מרגש ומשמעותי מהטקס ההלכתי, וכמובן שצריך לבחור מישהו שינהל את הטקס בצורה יפה ומכבדת.

שיהיה מזל טוב ובהצלחה!

ronitvas

New member
ממליצה להסתכל בסיפריות הפורום

יש בקרדיטים כמה חתונות שיכולות לעזור - היו לנו כמה וכמה חתונות מקסימות ומרגשות

ברוכים הבאים ואנחנו כאן לכל שאלה ותהייה

renit

New member
הייתי ברור! ולמה לא בעצם?

תזמין את חברים שלך לפורום, אנחנו לא נושכות :)
הייתי בחתונת גייז (גם של זוג חברות, וגם של זוג חברים). היה מקסים ומרגש! לדעתי כל מקום יכול להתאים... פשוט שיחליטו על כמות מוזמנים ומקומות אופציונליים ויתחילו לראות אולמות. אתה יכול להציע להם להסתייע באיזיווד שמארגנים חתונות, נראה לי יעשו להם סדר וסוג של צ'ק ליסט כזה.
בכל מקרה, שיהיה המון מזל! אין סיבה שזה יהיה שונה!
ואני מקווה שבקרוב לא יהיה צורך לנסוע עד לחו"ל בכדי לעשות חתונה "רשמית".

מניסיוני...

בגלל שאני עוסקת בתחום הטקסטים לאירועים, אני ממליצה על טקסטים עמוקים האחד לשני.
משהו שיעצים את הרגע המאוד משמעותי, המיוחד והאחר הזה.
רק שמחות והמון מזל טובים!

למעלה