חתונת בריכה

LoveAndLove

New member
חתונת בריכה

היי לכולן,

אנחנו מתכננים לעשות חתונה הכוללת מסיבת בריכה בשישי צהריים.
מישהי יודעת אם עדיף לקנות מלאי של כפכפים ומגבות בארץ או שעדיף להזמין מחו"ל?
יש למישהי מקום מומלץ בארץ (רצוי באזור המרכז או השפלה) או אתר מומלץ עם מוכר אמין?

elinoket

New member
נראה לי שעדיף בארץ

כי את לא יודעת מה יגיע לך
מה גם שלגבי הכפכפים אפשר למצוא במחירים ממש זולים.
תנסי למצוא חנויות קטנות לא רשתות גדולות ולהשיג הנחה על כמות גדולה.

LoveAndLove

New member
תודה

אולי בכל זאת מישהי מכירה מקום ספציפי?
אני בלחץ של לימודים ועבודה ומיליון דברים... מעדיפה לפנות למקומות ספציפיים (רק אלוהים ואתן יכולים להבין כמה זמן לוקחים ארגוני החתונה...).
אם על כל סידור חתונה פעוט אני אתחיל לעשות סקר שוק מורחב, טלפונים, בדיקת אתרי אנטרנט והשוואות, אני לא אצא מזה

butwhy

New member
רחוב אלנבי בת"א או ביאליק ברמת גן

נדמה לי שראיתי בביאליק כפכפים ב-4 ש"ח לזוג בקיץ האחרון. אבל לדעתי עכשיו יהיה מאוד קשה למצוא. אם אפשר לחכות לקיץ זה כנראה עדיף..

Sofi Sh

New member
למגבות-

בהנחה שאתם לא מתכננים לרקום עליהן, אלא להשתמש כמו הן, יש מחירים טובים ברשת "מקסטוק". ככל שהחנות יותר גדולה, בד"כ יהיה יותר מבחר של גדלים.
כפכפים קנינו (בחורף!) בחנות על רחוב מטלון בתל אביב ב-4 ש"ח לזוג, יש גם ב-5 ש"ח בחנויות ליד, תלוי מה הגיע להם במשלוח האחרון.

LoveAndLove

New member
תודה לשתיכן על המענה

מגבות אני אזמין מראש כי זה לא ממש תלוי עונה.
כפכפי אצבע- אני תוהה אם כדאי לחכות עוד קצת שיהיה יותר מבחר בחנויות (החתונה במאי) או שעדיף להזמין בחורף ואז אולי אקבל הנחה כי רוצים להפטר מהמלאי של שנה קודמת או משהו.

בכל מקרה, תודה רבה

רכישת כפכפים ומגבות בכמות

שווה לקפוץ לרחוב מטלון והסביבה בדרום ת"א. מאמינה שתמצאו שם מגבות, לעומת זאת כפכפים זה עדיין לא העונה.
הייתי מחכה עוד חודש בערך.
עוד רעיון לגבי מגבות, אם זה בכמות גדולה, שווה לפנות לחנות המפעל ולברר מחירים, אתם יכולים למגבות ערד לדוגמא

שיהיה במזל טוב

למעלה