חתונות ��

• פותח הנושא tlm9
  • פורסם בתאריך

tlm9

New member
חתונות ��

היי,
אשמח לדעת איך מתמודדים עם הצליאק בחתונות ואירועים..

בשני האירועים האחרונים לא העזתי לגעת בכלום, כי הרי גם בסלט יש סיכוי לזיהום משני..
איך אני יכולה לדעת שלא שמו בתפו״א או באורז אבקת מרק עם גלוטן? וכו..

תהיתי האם כל הצליאקים עושים את זה באירועים.. או שאני מפספסת משהו..

תודה!

d a p h n a

New member
לפני שאנחנו הולכים לאירוע, אנחנו מתקשרים

למקום שבו הוא מתקיים, מסבירים שאנחנו מוזמנים לאירוע ושיש צליאק, ושואלים מה אפשר לעשות במקרה הזה.

עד כה נתקלנו בכמה סוגים של תגובות:
1. מקומות שפשוט ברור שהם לגמרי לא מבינים כלום או לא מוכנים לבוא לקראתנו. במקומות האלה הצליאקי פשוט אוכל בבית מראש ולא נוגע בכלום.

2. מקומות שבהם ממש העבירו אותנו לדבר עם השף והוא דאג באופן אישי שתהיה מנה לצליאקי.

3. מקומות שהם אמרו לנו לדבר עם מנהל האירוע כשנגיע. במקרים האלה לפעמים הצליאקי ממש קיבל ארוחה מושקעת, כולל מנה ראשונה ועיקרית שונות (שזה משהו שלצמחונים, נניח, הם לא מצליחים לעשות ברוב המקרים), ומקרים שבהם הציעו לו כמה פריטים מהמזנון או משהו כזה.

בכל מקרה, בתור צמחונית שלעיתים קרובות אין לה מה לאכול באירועים, או שמה שיש ממש מזעזע, אני תמיד יוצאת מתוך הנחה שאני לא מגיעה לאירוע כדי לאכול, ושאם יש אוכל שמתאים לי, זה בגדר בונוס.

נאוה57

New member
טיפ מהשבוע האחרון

אם מדובר בילד צליאקי, כדאי לדאוג שיכינו לו את המנה שלו בזמן. שלא יווצר מצב שהוא יושב ומסתכל על כולם אוכלים (לא נעים גם למבוגרים...) וצריך לחכות שיתחילו להכין את המנה שלו (בתירוץ של "שלא יתייבש").

למעלה