חתונה

ariel thats me

New member
חתונה

אני והחבר שלי עומדים לעבור לגור ביחד. אנחנו מדברים לפעמים על כל מיני תוכניות לעתיד משותף אבל זה בדרך כלל דיבורים של מה היינו רוצים וכדומה. המילה חתונה לא עלתה מעולם. חברה אמרה לי שאני צריכה להעלות את הנושא כדי שלא יווצר מצב שבו אין לו מחוייבות והוא רוצה לעבוד לגור יחד אבל ממש לא מתכנן להתחתן. אני קצת מפחדת להעלות את הנושא כי אני לא רוצה לתת לו רעיונות - אני לא רוצה להתחתן עכשיו, אלא קודם כל שנגור יחד מספיק זמן ורק אז. האם אני צריכה להעלות את הנושא? ובכלל, איך מעלים את הנושא הזה רק באופן תיאורטי (כלומר, כמשהו לעוד כמה חודשים)?

ענתי 10

New member
היי אריאל! ../images/Emo20.gif

לדעתי אין מה להילחץ עכשיו ולהלחיץ אותו גם. את בעצמך אמרת שאת לא רוצה להתחתן עכשיו. תגורו ביחד, תראי אם זה בכלל מתאים לך. אני כשעברתי לגור עם בעלי לעתיד אחרי חודשים ספורים שהכרנו - לא עשיתי לו תחקיר ולא בניתי תוכניות ולא פיתחתי ציפיות. אומנם זה צעד גדול לזוגיות, ומראה על רצינות הקשר, אבל עדיין לא מחייב שתצא מפה חתונה. תלכי על זה עם ראש פתוח והזמן יעשה את שלו.

בדיוק מה שענת כתבה

את מכירה אותו עכשיו ותלמדי להכיר אותו עוד יותר טוב כשתגורו יחד, והתשובה לשאלה תהיה ברורה לך מההכרות איתו. אז למה לך להסתבך עכשיו עם שאלות לא רלוונטיות למצבכם כרגע?

uhu

New member
אל תחיי לפי ההבנה של חברות

חיי לפי ההבנות שלך. ותעשי רק מה שמתאים לך, ולך בלבד!

למעלה