חתונה

ariel thats me

New member
חתונה

אני והחבר שלי עומדים לעבור לגור ביחד. אנחנו מדברים לפעמים על כל מיני תוכניות לעתיד משותף אבל זה בדרך כלל דיבורים של מה היינו רוצים וכדומה. המילה חתונה לא עלתה מעולם. חברה אמרה לי שאני צריכה להעלות את הנושא כדי שלא יווצר מצב שבו אין לו מחוייבות והוא רוצה לעבוד לגור יחד אבל ממש לא מתכנן להתחתן. אני קצת מפחדת להעלות את הנושא כי אני לא רוצה לתת לו רעיונות - אני לא רוצה להתחתן עכשיו, אלא קודם כל שנגור יחד מספיק זמן ורק אז. האם אני צריכה להעלות את הנושא? ובכלל, איך מעלים את הנושא הזה רק באופן תיאורטי (כלומר, כמשהו לעוד כמה חודשים)?

צימעס

New member
שניה.

את רוצה לגור אתו ואת לא בטוחה שאת רוצה להתחתן אתו, נכון? אז מה כל כך מלחיץ במה שהחברה אומרת?

ariel thats me

New member
אני רוצה להתחתן

אבל לא עכשיו. רק כמה חודשים אחרי שנגור ביחד. אני מפחדת לדבר על חתונה עכשיו ושהחבר שלי יחשוב שהייתי רוצה עכשיו להתחתן... ומצד שני, אני מפחדת שנגור יחד כמה חודשים ורק אז אגלה שהוא בכלל רוצה לחיות יחד כמה שנים ורק אז להתחתן.

Mנטה

New member
בעינייך המעבר לגור ביחד הוא סוג של

בדיקה לפני הנישואין ? כי אם כן, הוא צריך לדעת. במיוחד אם את רוצה להגביל את זה בזמן. כשלעצמי אף פעם לא הבנתי מה זה משנה.

dana2909

New member
לגור איתו

נראה לי שאת רצה קדימה. עוד לא עברתם לגור ואת כבר חושבת על הטבעת.. זה שאתם עוברים לגור יחד זה עוד לא אומר שאתם מתחתנים, אבל זה כן בהחלט יכול להגיד שאתם רציניים. המעבר הזה הוא לא תמיד פשוט, אני יכולה לספר לך מנסיוני שכמעט נפרדנו (אבל בסוף כן התחתנו..
) אני מבינה שאת קצת מבולבלת, וקצת פוחדת, זה טבעי, והייתי מתפלאת אם זה לא היה שם. אין דרך טובה יותר להכיר לעומק אדם מאשר לגור איתו. פתאום יצוצו לך כל מיני בעיות חדשות שלא צפית. מה שכן, נראה לי שאת קצת מזלזלת בחבר שלך. הוא לא טיפש, ואני מניחה שהוא מודע למשמעויות של לגור ביחד. אתם חייבים לשמור על תקשורת פתוחה, לשתף אחד את השני גם בפחדים ובחששות. זה מאד טבעי, ואני חושבת שאפילו תופתעי מהתשובה שתהיה לו.

מסכים עם חברה שלך ../images/Emo20.gif

ואם בכל הדיבורים על מה שאתם רוצים לא עלתה המילה "חתונה", על אחת כמה וכמה. לי נשמע שאת רוצה להתחתן תוך זמן קצר, אבל מפחדת להלחיץ ולהבריח את המיועד. לא ככה ?

למעלה