חתונה

qTyPhOoNp

New member
חתונה

אני מנסה לארגן רשימה של משקאות לחתונה שמתקרבת בחתונה יהיו בערך 300-400 איש רציתי לשאול על איזה משקאות (מיובאים) כדאי להביא אני מביא את רוב המשקאות מהדיוטי פרי (אתם לא תאמינו כמה אנשים נוסעים לחול בתקופה הזאת). אשמח גם אם תמליצו לי על כמות של בקבוקים מכל משקה... תודה רבבבבבבהההה

qTyPhOoNp

New member
אה עוד משהו קטן

זאת חתונה וכמו בכל חתונה אסור שהיו משקאות על בסיס של שמנת כי המקום כשר

benedictine

New member
גם אסור משקאות מבוססי ענבים

כי גם אז תהיה בעיית כשרות. דהיינו את כל סוגי הקוניאק לא ניתן להגיש וגם לא בנדיקטין וליקרים אחרים מבוססי קוניאק. כמי שהתחתן לפני 3 חודשים, הנה המסקנות שלי: חובה בקבוק סמירנוף 3 ליטר עם פומפה - זה אטרקציה לא נורמלית (אצלי 280 אורחים חיסלו אותו עוד לפני החופה...) כמובן עוד סוגי וודקה - זה המשקה שהכי הולך כי הוא מתערבב עם הרבה דברים. חובה מספר סוגי ויסקי - לפחות אחד איכותי ביותר בשביל המבינים וכל השאר אפשר לגוון: שיבאס, ג'וני ווקר וכו'. לפחות 3 ארגזי רד-בול - בשביל הצעירים. כמה בקבוקי מרטיני- בשביל המבוגרים (קנה אותם בארץ ובדוק שהם תחת השגחת כשרות) שנאפסים - לא הרבה, מנסיוני הביקוש נמוך. ואם עוד נשאר לך תקציב, הוסף טקילה, ייגרמייסטר, דרמבויי (הופתעתי לגלות שבעיקר נשים שתו אותו) , ג'ין, רמזוטי וכו'. ולסיום העיקר - קבע פגישה יום לפני האירוע עם הברמן - שאל אותו איך הוא מתכוון להגיש כל משקה ותן לו טיפ מראש !!!

qTyPhOoNp

New member
אז איך יין כן מגישים?

ותודה רבה.. אני קצת מתקשה למצוא מחירים של משקאות דרך האינטרנט.. יש לדיוטי פרי אתר כזה עם מחירים למשקאות מסויימים בלבד.. למשל אין שם מחירים לייגרמייסטר או רמזוטי או כל מיני שנאפסים.. אשמח אם מישהו יוכל לתת ליאתר נוח יותר..

LaDjA

New member
מחירי דיוטי פרי, כמו שכבר אמרו פה..

אלף פעם - אפשר להשיג מהדיוטי פרי, בטלפון. את המספר אפשר למצוא באתר של נתב"ג.

דניאל34

New member
בקיצור האלכוהול צריך להיות כשר

אין בעיה לקנות כאלה, רוב הבקבוקים הנפוצים הם כשרים. ויסקי שיבס זה מעולה, וודה כמו שאמרו קודמי, טקילה זה פופולרי להקפצות ורד בול לערבובים הולך חזק, גין וטוניק זה יופי. בקיצור, כל דבר שישכיח מהאורחים שהם נתנו לך לפני רגע 500 ש"ח זה טוב.

benedictine

New member
לא מגישים יין שנקנה בחו"ל

מגישים יין ישראלי או יין מחו"ל שנקנה בישראל ויש לו תעודת כשרות. אם תשלח קרוב משפחה שיביא יין מחו"ל רוב הסיכויים שהוא אינו כשר. פרט לכך, כל אולם נותן יין ולדעתי אין צורך לשדרג את הבר בנושא הזה.

למעלה