חתונה

inbarr

New member
חתונה

לפני שנתיים נפרדנו, הרבה מים עברו בירדן עד אז, התנפצתי בקול ענות חלושה אל קרקעית החיים, אספתי את עצמי במאמץ רב, עברתי כברת דרך, מיקמתי את עצמי מחדש על אמצע קו החיים, אפילו אהבה מקסימה בין זרועותי. היום הוא מתחתן.ממש עכשיו. הילדים כמובן שם, כל השמחה וההילולה, ואני חשבתי שזה לא יעשה לי כלום. אני באמת כבר ממש הרבה זמן לא אוהבת אותו, עוד לפני הפרידה. ההתנפצות היתה על רקע של "איך סוחבים לבד את החיים האלה עם שני ילדים?". אהבת חיי האמיתית הגיעה באמת תודות לפרידה. את כל הכעסים הגדולים כבר הייתי אמורה להוציא מזמן. אבל נשאר לי בלב רק דבר אחד קטן, הצורך לראות אותו סובל, והוא הרוויח את זה ביושר רב. אז היום הוא מתחתן, עם ההיא שהיתה שקר גדול וארוך, עם ההיא שבעזרתה הוא יצר את המושג האישי שלו לבגידה, והוא לא הספיק לסבול. לא היה לו קשה, הוא לא הצליח לראות את הקושי שלי או של הילדים כשהוא הלך. ואני היום נצבטת. די מוזר לי האמת.

לא אין צדק בעולם

שלי לאחר שנה התחתן והשאיר אותי עם הרבה ילדים וחובות והוא החל ללמוד מקצוע מכובד והתחתן עם עשירה והשאיר אותנו ללא מזונות מינימליים והתחתן. זה לא משנה שאני יזמתי את הגירושין וזה לא משנה שחיזא אחרי שנה עד שהחליט שיתחתן. הוא התחתן וקיבלתי את סטירת הלחי.כי היא נתנה לו גיבוי כסף ולמרות הקושי שהיה להם בזוגיות הוא לא התחיל לסבול את מה שאנחנו סבלנו . אמרו לי שבעולם הבא יקבל עונש אמרו לי שבעולם הבא יהיה לו רע. בשורה תחתונה הוא הסתדר היטב.גם אנו לא רע אבל זה מה זה מתסכל

ophra

New member
הצביטה הזו מוכרת...

ה-
שלי עדיין לא התחתן אבל חי בזוג הקים לו משפחה חדשה. היו רגעים שגם לי צבט וגם אני לא אוהבת אותו זה אנושי אפילו אוניברסלי לרצות שגם לו יהיה קשה שירגיש קצת רע... אבל את יודעת מה
זה עובר או לפחות נחלש היום יום לא קל עבורך זה ברור מחר כבר יהיה קל קצת יותר ועוד שבוע כבר בכלל.... יהיו עוד צביטות ורגעים קשים אבל זה קטן לעומת כל הטוב.... נכון
ברוכה הבאה ענבר
עפ

*יערית

New member
../images/Emo140.gif

יכולה להבין שזה צובט,יכולה להבין את תחושת הבגידה שחשת אז... אבל כשהלב המשיך הלאה וריפא את עצמו והחיים המשיכו ...אני לא אמצא לי סיבה להרגיש צביטה כי הוא התחתן.. מתפללת שזה כבר יקרה..שמישהי כבר תתפוס מקום בחייו..אני בטוחה שזה רק יהייה לטובה! ולך....קחי כוס
טוב או כל משקה אחר שאת אוהבת לכי אל המירפסת או החלון /חצר וכו'....תחייכי, תנשמי את האויר הטוב שיש כרגע בחוץ, ותאמרי לעצמך....לחיים|ייו| האנרגיות החיוביות תמיד עוזרות לשיפור מצב הרוח

עינבר

קשה לי להתחבר לתחושה אך יודעת כי יש כאלו שמבינים אותה שחוו אותה על בשרם רק דבר אחד לא כל כך ברור לי את מספרת על כך שיש לך אהבה מקסימה בין זרועותיך וזה מעלה בי שאלה למה בעצם את חשה כך? בכל מקרה עם רגשות אי אפשר להתווכח ואני מקווה שיוקל לך. ו... ברוכה הבאה

יהודה א

New member
האם את במרוץ נגדו

של מי יתחתן ראשון אחלי לו מזל טוב והמשיכי בחייך רק אל תשכחי ל
אל העולם זכרי "מלאכתם של צדיקים נעשת בידיי אחרים"

inbarr

New member
תודות לכם

כנראה באמת רק מי שמבין, מבין. לא מאמינה בעולם הבא, לא עושה איתו שום תחרות, ומכיוון שזה לא עומד על ענף האהבה אין קשר לאהבה הגדולה שיש. ואמרתי שמוזר לי לא? כנראה שעמוק עמוק בפינות נסתרות יש דברים שעוד לא העזתי לגעת, למרות הרצון והנכונות. תודה על קבלת הפנים.

על נקמנות ומשקעים

היי נקמנות/ הרצון לשמחה לאיד הינה יצר/רגש חזק שאינה מוצאת מנוח עד שבאה אל סיפוקה. הצורך שלך "לראות אותו סובל" משפיע לדעתי על שלוות נפשך ומונע את ניקוי/חיסול המשקעים שיש בך כתוצאה מהפרוד. את זקוקה לשלוות נפש ומרגוע ולחיסול טוטאלי של המשקעים יותר מאשר הצורך שלך לראות אותו סובל. ולדעתי את צריכה להתרכז יותר בעצמך ובעתידך ולא להשקיע אנרגיה ובודאי שלא אנרגיה שלילית בבן זוגך לשעבר. באם הוא אכן צריך לסבול מה גם " שהוא הרוויח זאת ביושר רב" אז מן הסתם זה יגיע. עד אז יש לך דבר חשוב יותר לעסוק בו וזה את ורק את יום טוב

צביטה

מכירה את המקום הזה לצערי... ומסכימה מאוד עם חופשי, הצביטה שלנו היא שלנו, ורק בידינו לרפא אותה, לאט לאט, כל פעם קצת... ועם אהבת אמת בזרועותייך, בוודאי תצליחי... פייה

שוקת

New member
חבל לך לעסוק בזה

מתוך ניסיון אומר לך, שחבל על כל טיפת אנרגיה שלך המושקעת בצורך לראות אותו סובל. את - בוודאי שלא תהיי הגורם לסבל שלו, ובוודאי שלא תעשי אפילו רבע צעד למען המטרה הזו, ולו כדי שלא ידבק בך צל צילו של כתם כלפי ילדייך. אבל אל דאגה. העולם הוא כמו קופה רושמת. דופקים, דופקים, דופקים - ובסוף יוצא החשבון. הוא עצמו יביא על עצמו את הסבל, ואז את עלולה למצוא עצמך בדיוק בצד השני של המתרס: את עלולה פתאום למצוא עצמך מרחמת עליו.

michaly44

New member
אוי אוי אוי....(מצטערת שאני צינית)

עינבר..אני מבינה את הצביטה..ומהיכן היא מגיעה...מנסה להבין אותך..אך בחיית קשה לי. לי ניראה שאת כואבת את הפגיעה בך. האגו שלך ניפגע..ופשוט רע לראות את הח...הזה שמח ועולז כאשר פגע בך. מובן בהחלט. אבל אבל אבל: ראבבבקקקקקקקק שמישהו יחתן את העילוי שלי (או הקמצן או האקסמן) כבר... ואז לא רק שלא תהייה צביטה בלב.. אלא אבן גדולה תרד לי מהלב והכתףףףףףףףףףףףףף עכשיו לשים מודעה בדרושים... היכן השדכנים ? היכן הם?

איתי 43

New member
שחררי והשתחררי

האם סבל שלו יעשה לך טוב יותר? ייתן לך יותר אהבה מבן-זוגך הנוכחי? ייתן לך יותר כסף בבנק? ניסיתם ביחד ולא הלך! שחררי אותו ואז תשתחררי בעצמך. כל דרך שתביא אותך לזה תהייה טובה. זו דעתי גם לגבי ולגם לגבי גרושתי שתחייה (הרי אני רוצה שלילדי יהיה טוב!) בכל מקרה - מאחל לך הרבה הנאה ואושר באהבתך החדשה.

ענבר יקרה../images/Emo24.gif

טוב אני כבר מתחילה להרגיש פה חריגה....כי אני בחתונה של ה-X שלי שמחתי...כן בחיי ...כי הבנתי שלילדי טוב עם האשה שאיתו וזה יצר יציבות בחייו ורק קיוותי שזה ימשך....

למעלה