חתונה

sunshine44

New member
חתונה

זוגתי ואני החלטנו להתחתן התאריכים הרלוונטיים הם ינואר פברואר יש נסיגת מרקורי בין ה12.01.09 - 02.02.09 והשאלות הם האם רצוי לא להנשא כשמרקורי בנסיגה ? האם צריך לקחת טווחי בטחון ( כשמרקורי נעצר ) לפני ואחרי תאריכי הנסיגה ? האם יש לנסיגה השפעה רק על האירוע עצמו או גם על המשך הזוגיות מאותו מועד ? התאריכים שחשבנו כרגע הם 02.02.09 או 04.02.09 בשעה 2000 הזוגית: 11.04.72 - 0030 בערך ואני 04.01.70 שעה 1955 בערך כל תגובה תתקבל בברכה, שונרא גדול וטוויטי גור

ראשית, מזל טוף!../images/Emo140.gif

אני טוען שחתונה מסמלת יותר מכל את מערך הכוחות בין בני הזוג, ולא להיפך. כלומר, אם קבעתם מועד לחתונה בזמן של מרקורי בהילוך אחורי, אולי הנישואים האלה הם סוג של לימוד מעניין עבורכם ברמות שלא הכרתם. יתכן גם שאצל שניכם מרקורי בהילוך אחורי במפת הלידה, כך שאולי זה מסמל גם את התקשורת שלכם ממילא.. יודע שיש כאלה שמתחשבים בכך, וכאלה שלא. החליטו בעצמכם עד כמה זה חשוב, כי אצלי יש דעה לכאן ולכאן.. אם תחליטו שכן - קחו גם שבוע מרחק לפני ואחרי תאריכי הנסיגה. בכל מקרה, בהצלחה!

nomi12

New member
באיזה שהוא מקום קראתי שהאירועים, אני מדברת

על האירועים עצמם, הכי מוצלחים כאשר מרקורי בהילוך אחורי. אני עצמי מעדיפה לא להתחיל דברים חדשים כשמרקורי בנסיגה.

nomi12

New member
כשמרקורי בעצירה אלה הזמנים הכי לא מתאימים.

אומרים שחמישה ימים לפני תחילת הנסיגה וחמישה ימים אחרי סוף הנסיגה אלה הימים היותר קשים של הנסיגה עצמה. אם לא קבעתם עדיין תאריך מה הבעיה לקבוע כאשר מרקורי לא בנסיגה??

Bhairavi

New member
עקרונות נוספים לפי האסטרולוגיה ההודית

שיהיה במזל טוב. אני עוסקת באסטרולוגיה הודית ושם קביעת זמן להתחלה חדשה הוא אחד הנושאים המאוד מאוד חשובים. זה נקרא מפת "מהורטה". הנה מספר עקרונות נוסף שכדאי להתייחס אליו בבחירת זמן טוב לנישואין: 1. כדאי שהירח יהיה בפאזת התמלאות ולא התרוקנות. כמה שיותר בהיר יותר טוב. 2. בית 7 ובית 1 הם החשובים ביותר ורצוי שיהיה ביניהם קשר חיובי ובין שליטיהם קשר חיובי והרמוני. 3. ונוס היא אחד הכוכבים החשובים במפת התחלה זו. רצוי שלא תהיה בנפילה או ברטרו או מעורבת עם אספקטים מאתגרים. בדקתי בתוכנה שלי ונראה לי ש 4 בפברואר מתאים יותר וגם עדיף בשעה 21:00 ולא 20:00. לפי המפה שיצאה לי באותו הזמן ונוס נמצאת בדגים (מזל נעלותה) בבית 7. ירח מתמלא נמצא בשור (מזל נעלותו) בבית 9. זו לא מפה מושלמת ויש קצת בעייה עם בית 5, אבל קשה למצוא "מהורטה" מושלמת. המפה לפי השיטה המערבית לא תצא אותו הדבר, כי המפה ההודית לוקחת בחשבון בחישובי המפה את תזוזת קו המשווה וכל המפה זזה ב-23 מעלות אחורה. ושוב מזל טוב!

את מתכוונת לאסטרולוגיה וודית?

האם המפה שם נראית כמו המפה שאנחנו עושים? אשמח לראות מפה כזו והסברים.. תודה.

Bhairavi

New member
כן, הכוונה לאסטרולוגיה וודית.

כן, הכוונה לאסטרולוגיה וודית. המפה ההודית מאוד דומה מבחינת מרכיביה. גם שם יש את אותם 12 מזלות, 12 בתים ו-9 כוכבים. הכוכבים כוללים את ראש דרקון (רהו) וזנב דרקון (קטו) וניתן להם ממש מעמד של כוכבים. אין התייחסות באסטרולוגיה הוודית לאורנוס, נפטון ופלוטו. מבחינת האכויות של הבתים והכוכבים קיימים מספר קטן של הבדלים אבל בסך הכל זה כמעט אותו הדבר. ישנן כמה טכניקות חיזוי משוכללות למדי שלא קיימות במערבית וגם יש עוד הבדלים רבים בטכניקות פיענוח המפה. כמו כן קיימת שיטת חלוקה מרכזית אחת ל-12 הבתים והיא אמינה ביותר ועובדת פשוט מצויין. ישנו הבדל בסיסי בין גלגל המזלות אשר בו משתמשים באסטרולוגיה ההודית שהינו גלגל מזלות סידרלי ובין גלגל המזלות אשר בו משתמשים באסטרולוגיה מערבית. (גלגל מזלות טרופי). גלגל המזלות הסידרלי מחושב ע"י קביעת מיקומם של כוכבי הלכת, שמש וירח ביחס למיקום קבוצות כוכבי השבת שעל שמם נקראים למעשה 12 המזלות. באסטרולוגיה המערבית הטרופית, גלגל המזלות מתחיל בנקודת השוויון האביבית. השמש נכנסת למזל טלה האסטרולוגי בנקודה זו, בסביבות ה-20 במרץ, אך כניסתה לתוך קבוצת הכוכבים האסטרונומית בעלת אותו השם היא רק כחודש לאחר מכן. לכן באסטרולוגיה המערבית הטרופית, למרות שהמזלות שואבים את שמם מקבוצות כוכבי השבת, אין הקבלה ביניהם כלל. ההבדל בין שני גלגלי המזלות יוצר בשורה התחתונה הפרש של 23 מעלות בערך בין שתי המפות. הפרש זה הולך וגדל משנה לשנה. לכן, אם באסטרולוגיה מערבית השמש שלי ב-16 מעלות במזל טלה אז באסטרולוגיה ההודית היא תמצא ב-23 מעלות במזל דגים. כך יזוזו להם כל שאר הפלנטות 23 מעלות לאחור. וואו, יש עוד הרבה מה להגיד, אבל קודם כל נראה אם מצליחים לעכל את מה שנכתב כאן. רציתי רק לסיום לאמר ששתי השיטות המערבית והוודית עברו את מבחן הזמן, כלומר שתיהן נותנות תוצאות מדהימות כל אחת לחוד וגם כאשר מיישמים אותן יחד. הן מאוד משלימות זו את זו והן לטעמי ממש שיטות אחיות בהרבה מובנים, וכאשר משתמשים בהן יחד הן יוצרות בסיס מאוד שלם ועמוק של אסטרולוגיה.

אשמח מאוד לשמוע עוד..

אם את קוראת את הניתוחים שלנו כאן - איך זה מתחבר אליך, ולניתוח של המפה הוודית? המפה של וואבלייט למשל בשרשור אחר כאן - את רואה מה שאנחנו רואים, אולי מזוית אחרת?

Bhairavi

New member
כן הרבה דברים דומים - רק מזווית אחרת

אני חדשה כאן ועוד לא קראתי ניתוחים, למעט זה של אובאמה. מייד עשיתי את הצ,ארט אצלי במחשב והייתי קצת בשוק ממה שראיתי שם. התאוששתי כאשר ראיתי שיתכן והשעה לא מתאימה ויש סיכוי לתזוזה של כחצי שעה. קראתי את הניתוח של וואבלייט ואני עדיין לומדת את השפה שלכם. אני רואה הרבה דברים שאתם רואים, גם מאותה זווית וגם מזווית אחרת. אני מדברת בשפה דומה וגם שונה, לכן יקח לי קצת זמן לנסח את מסקנותי בשפה מובנת, ובלי יותר מידי הסברי רקע שנחוצים בשביל שיבינו את דברי. אז פשוט רק תן לי קצת זמן. מבטיחה להגיב בהקדם.

למעלה