חתונה

חתונה

שלום רציתי לשאול את התקליטנים כאן שהיו בחתונות שיגידו לי בערך בכמה כסף אפשר להציע לזוג שמתחתנים בחודש פברואר באיזור ראשון לציון.אני בסך הכל הולך עם קייס שלי מתחבר לסאונד של האולם ויש גם תאורה שהשכירו>השאלה שלי>האם אני חייב להתעסק עם התאורה או שהם כבר עושים את זה>אני שואל כי לא יצא לי לתקלט באולם שהכל מורכב ו מה לגבי ההגברה האם אני חייב ללכת קודם לבדוק את כל הדברים האלה?מה מותר לעשות ומה אסור?האם קיים המפסק של עוצמה הקול שמנתק את הסאונד או שאין דבר כזה?תודה על העזרה ומקווה שיצא לי לתקלט פעם בחתונה.מקווה שאנשים יגיבו כי לא ממש עבו על השאלה הקודמת תודה

גולש 26

New member
כנס וקבל תשובות.

מכיון שאין לך ניסיון בחתונות אז קצת קשה לי להגיד לך כמה אתה יכול לגבות?לגבי מחיר?תקליטן מיקצועי שמתפרנס כתקליטן חתונות גובה בין 3 אלף ומעלה תלוי בחודש ותלוי בשם ובביקוש של הדי ג'י פחות מזה זה קצת מחשיד את הזוג למה זה כ''כ זול. לגבי הגברה אתה לא חייב ללכת לבדוק כי הרבה זה לא יעזור לך ההגברה שם תשאר הרבה אחרי שתתקלט שם בין כה וכ'ו. לגבי תאורה אתה לא אמור להיתעסק עם זה כי הזוג משלם לאנשים שיפיעילו אותה ולך רק שתתקלט.בדר''כ המערכות באולמות מוגבלות בלימיטר שזה אומר שאתה מוגבל בווליום.ולחלק מהאולמות יש את הצ'קלקה שממפסיקה את המוסיקה ולחלק לא. אל תשכח שמעבר לזה שאתה צריך להביא את הקייס שלך אתה צריך גם לדאוג לעמדה נחמדה שתיראה טוב ולא כמו חאפר עם שולחן ומפה.שיהיה לך בהצלחה ומקווה שעזרתי לך קצת.

גולש 26

New member
יש תקליטנים שמשכירים עמדות לאדים.

תברר או כאן או באתר אם פי 3 יש שם.

תודה אחי אל תיעלב שלא הודתי לך קודם

יש לי תינוקת ולא קל להיכנס לרשת תודהההההההההההההההההההה

אם תירצי להשכיר עמדה מפוארת מלדים..

אם תירצה להשכיר עמדה מפוארת מלדים הכוללת במה קידמית וקיר אחורי מלדים צור קשר 0524747204

למעלה