חתונה

שרון121972

New member
חתונה

היי אז ככה תאריך הלידה שלי 30.12.1972 שמי הפרטי הוא 1 6 6 8 שם משפחתי 2 2 1 2 שם הפרטי ביום יום סכומו 5 שאלתי אותך האם ניתן לראות מבחינה נומרולוגית חתונה אצל אדם אני יודע שהפסגה הראשונה שלי אופיינה במספר 6 ועכשו אני בפסגה 4 אז מה דעתך האם את רואה אותי נישא בעתיד הקרוב ואם לא מה הסיבה עליה את יכולה להצביע תודה,שרון

עינת

New member
שרון

פרט לי בבקשה את מספרי אותיות השם ביום יום. תודה

שרון121972

New member
חתונה

בהתאם לבקשתך להלן פירוט אותיות השם ביום יום 1 6 6 1 . אודה על תשובתך

עינת

New member
שרון

אמנם כשהיית פסגה הקודמת שלך ,היה זה זמן לנשואים ולרב אנשים בפסגה 6 נישאים ומקימים משפחה.נדיר לראות מי שפסגה 6 חלפה על פניו ללא נשואים,אך נראה כי האפשרות היתה שם רק לא זיהית אותה או יותר מכך ויתרת עליה בגלל חששות. איני רואה אותך נישא בעתיד הקרוב כיוון שיש לך עבודה רבה על עצמך קודם לכן ויש דברים שעליך להבין,כמו ללמוד לא להפוך את רגישותך הרבה לרגשות,כמו ללמוד להפתח לקשר וכ"ו. עלי לומר כי האפשרות לנשואים תגיע שוב ואני מקווה כי תשכיל ללמוד הפעם את השעור כך שלא תחלוף שוב על פניך. בהצלחה

שרון121972

New member
מתי

מתי זה יגיע שוב אני בקשר עם בחורה ורוצה לשאת אותה לאישה האם הזמן הזה מתאים או שכדאי להמתין?

עינת

New member
שרון

אם אתה נמצא בקשר ורוצה להנשא הרי שזה הזמן.הייתי ממליצה לך לפני קביעת התאריך לפנות ליעוץ אישי שבו ימצא התאריך הטוב ביותר עבורכם. בהצלחה

שרון121972

New member
זמן

מה טווח הזמן בשנה הקרובה או בשנתיים הקרובות מה הטווח המתאים?

עינת

New member
נו באמת שרון

ומה עם זכות הבחירה שלך? אל תתלו את כל יהבכם האף אחד,קחו אחריות על חייכם בבקשה.

שרון121972

New member
חתונה

אולי בכל זאת שתגידי עד נתי מומלץ אולי עוד שנה כבר לא יהיה זמן טוב וכדאי להתחיל כבר עכשו בהכנות

למעלה