חתונה

בת שבע ש

New member
חתונה

שאלה בעניין קצת אחר. הבת שלי מתחתנת ורציתי לדעת אם נהוג לתת הזמנות לרופאים שמטפלים בה ואם הם נוכחים גם בחתונה עצמה

sporTV

New member
תלוי בכם

בראש ובראשונה מזל טוב!!!!!!!! אני מתייחס לרופאות שלי ולצוות כמשפחה שנייה, כך שאני בטוח אזמין אותם. זה תלוי רק בכם בצוות הרפואי שיוזמן.

cafesito

New member
אני לא חשבתי להזמין, הורים שלי הזמינו בכל זאת

הוזמנו רק הרופאים הקרובים וכמה דמויות מהאיגוד שאיתם הקשר היה קרוב.

vikvik

New member
לי די ברור

שאני אזמין! ויהיה לי מאודדד נעים אם יבואו. מצד שני אני גם מבינה הגיונית שזה כמעט בלתי אפשרי להגיע לכל החתונות של כולם ורופאים זה גם ככה עם עמוס ועסוק , לכן זה ברור שזה יעשה לי טוב , אבל אני לא אפגע אם לא , לפחות ככה אני חושבת כרגע.

LullaBelle

New member
אני מזמינה

אני מתחתנת במרץ 2008 וברור לי שאני מזמינה את כל צוות המרפאה, ומקווה שגם יגיעו כולם =)

בוודאי שצריך להזמין את הצוות

ההיתי בכמה חתונות של משפחות חולים והרופאים וכל הצוות הגיע ואפילו צוות האיגוד הגיע להגיד מזל טוב רחל ברגר שעזבה וריקי וכו,

sporTV

New member
לא נראה לי שצריך

זה תלוי באדם. אני רשמתי את תגובתי. אבל...לא כל אחד חש מחויבות לצוות שלו. זה נכון שהם מצילים את חיינו, אבל אני בטוח שבהרבה מקומות הקשר הוא לא אהוב כל כך. צריך לרצות להזמין....

תשובה שמנסה להקיף כמה שיותר אפשרויות

הורים, כמו גם בוגרים רבים, רוצים להתנהג "נכון". מצד אחד, רבים רוצים להזמין את הצוות שמהווה גורם משמעותי בחייהם- גם מתוך כבוד לאנשי ונשות הצוות המטפל. מצד שני, לא רוצים להטריד ואף חוששים שאולי ההזמנה תגרום לרופאים ולאנשי הצוות האחרים אי נעימות אם הם לא רוצים /יכולים להגיע לאירוע. מכאן הדילמה. ואני תמיד עונה- תזמינו ואל תיעלבו אם לא מגיעים. מי שלא יכול להגיע מספיק בוגר כדי להגן על עצמו. ומאידך, יש ציפיה של חלק גדול מהצוות הרפואי להיות שותף (אם לא פיזית אז לפחות רגשית) באירועים שמחים. וכמובן, חשוב שלא יהיה מצב של הזמנת הצוות כאשר משפחה מרגישה לא נוח שהצוות יגיע לאירוע. במקרה כזה אפשר לציין בפני הרופא והצוות את עובדת הנישואים (או כל אירוע אחר שקורה במז"ט ולשמחתנו האירועים הם רבים) ולהסביר את ההימנעות מההזמנה. ו/או אפשר להביא עוגה למרפאה לאחר האירוע עצמו! וכמובן- הרבה הרבה מזל טוב ושתהיינה הרבה שמחות!

ראשגדול

New member
את צוחקת ?

לפני שאני אביא את הבחורה הביתה להורים , אני מביא אותה לד"ר יהב , אם הוא לא מאשר אין חתונה :)

LullaBelle

New member
ג'ון הציע לי נישואים רק לאחר שפגש את בלאו =)

את ההורים הוא פגש אחרי שבוע שהיינו ביחד, אבל ידעתי שלפני שהוא מציע לי נישואים, הוא חייב לבוא למרפאה איתי ולפגוש את כולם. וזה בעצם היה בעל תפקיד כפול - גם באמת להכניס אותו יותר לעולם הסי אף, מעבר למה שהוא רואה שאני עושה בבית, וגם לפגוש את דר' בלאו וצוות המרפאה שהם מפחינתי כמו משפחה שנייה ואני אוהבת אותם מאוד.

למעלה