חתונה

solitaryshell

New member
חתונה ../images/Emo13.gif../images/Emo7.gif

חזרתי עכשיו מחתונה של חברה, החברה הזו למדה עם אחותי, מוריה בתלמה ילין. היא מבוגרת ממוריה בשנה. ישבתי שם וחשבתי שמוריה יכולה הייתה להתחתן כבר, דימיינתי איך הייתה נראית החתונה שלה. אחת הסיבות שהיה לי מאוד קשה היא שמירל רזניק היה בחתונה (חברה שלי שרה בהופעה איתו), הוא ניגן על כינור... אחותי ניגנה עם מירל רזניק על כינור פעם. אז אני ישבתי בחתונה ומצד אחד שמחתי, ומצד שני בכיתי כמו ילדה קטנה.

nitsanal

New member
החתונה שלי

לצערי הרב חברו הטוב ביותר של בעלי נהרג באסון המסוקים. לחתונה שלנו הגיעו משפחתו איתם אנו בקשר מאוד קרוב. כשהם הגיעו לחתונה בעלי לא יכל להתאפק וכולם פרצו בבכי יחד, על החבר האהוב שלא נמצא כאן לחגוג איתנו, על הבן והאח שכבר לא יזכה להתחתן. מאז אנו נתקלים כל פעם בשאלה - האם לספר או לא לספר על אירועים משמחים בחיינו למשפחת החבר, נורא קשה לנו לראות את הקושי העצום שלהם בהתמודדות עם החוויות שבנם לא יחווה, מצד שני הם תמיד שמחים עבורנו, אך אנו מרגישים כי אולי זה מקשה עליהם. מה דעתכם ?

mingalim

New member
לדעתי - בטח שלשתף

כמו שאני ובני משפחתי רואים את זה - עם כל העצב שמלווה - בטח שלשתף את המשפחה ולספר על אירועים משמחים. קודם כל - עושה טוב לדעת שמי שאבדנו - האח , הבן וכו' - חסר גם לחברים ולא רק לנו המשפחה הקרוה, גם לאורך זמן. מבחינת המשפחה שלי חבריו של אחי הם בני משפחה לכל דבר.ובנוסף, אנחנו חיים את חייו במידה מסוימת בעזרתם... עם כל הקושי (שנמצא שם תמיד) לי אישית אין ספק שאנו רוצים לדעת ויודעים על אירועים משמחים בחיי החברים של אחי, ותמיד שמחים בשמחתם.

alonhu

New member
בהקשר של חתונות...

לפני שבוע היינו בפעם הראשונה מאז האסון שפקד אותנו בחתונה.החתונה הייתה של בן דודי והיה לנו ברור שחסרונה של אחותי יורגש ולא רק לנו אלה לכל מי שהכיר אותה והגיע לחתונה(אחותי הייתה תמיד במרכז העניינים ומספר אחת בריקודים) בהתחלת החתונה הרגשתי שאני אעמוד בזה אבל מה ששבר אותי היה כשקראו להורים לעלות לחופה ולפתע ראיתי את אבי ביחד עם דודה שלי עולים לחופה(בעלה של דודה שלי נפטר לפני הרבה שנים,והתברר שהיא ביקשה מאבא שלי ללות אותה לחופה) המחזה הזה של אבא שלי עולה לחופה גמר אותי וגרם לי לפרוץ בבכי מה עוד שראיתי את אבא שלי מחזיק את עצמו בכוח לא להשבר.ישר עלתה בראשי תמונת אחותי שעדיין לא הספיקה להתחתן עם חברה האהוב.

הזכרת את חברה האהוב של אחותך

האם אתם בקשר איתו? מה שלומו? האם אתם מרגישים שהוא שותף לכאב שלכם?

alonhu

New member
אנחנו בקשר...

כן אנחנו בקשר איתו.הוא טס לארה"ב לעבוד קצת בקיץ.כשהוא היה בארץ הוא היה מגיע אלינו כמעט כל שבוע לביקור. לפי מה שאני יודע שלומו לא ממש טוב,הוא לא מסוג האנשים הפתוחים והתכונה הזו לא ממש עוזרת לו להתמודד עם המשבר/האסון.אני ניסיתי להתקרב אליו ולדבר איתו אבל זה לא הצליח לאורך זמן. וכן אנחנו מרגישים שהוא שותף לכאב שלנו,אנחנו מנסים לשתף אותו כמעט בכל מה שאנחנו עושים לגבי הנצחת אחותי,ומבחינתנו זה מאוד חשוב שהוא לא ייעלם ויישאר איתנו בקשר. האם גם את עברת משבר/טראומה שכזו?

למעלה