חתונה של חברה

חתונה של חברה

חברה טובה ביקשה שאבלה איתה ביום החתונה מהבוקר (היא צריכה ללכת לסלון כלות רק ב- 14:00, כך שכל הבוקר פנוי). חשבתי לעשות לה משהו נחמד, בסגנון של "משהו חדש, משהו ישן, משהו כחול, משהו מושאל". אז בתור משהו ישן אני נותנת לה את הבירית שאני התחתנתי איתה, אבל לגבי כל השאר אין לי רעיונות- אשמח לרעיונות מכם. בנוסף, איך מבלים יום שלם עם כלה? אז בבוקר אפשר ארוחת בוקר, ואחר כך?? רעיונות למישהו? תודה מראש!

איזה יופי!

לדעתי, קחו את היום בצורה קלילה ואל תעמיסו הרבה פעילות. שיהיה לכן זמן כיף ביחד ובלי לחץ. הרבה זוגות מגלים שנשארו עוד כמה סידורים של הרגע האחרון... ארוחת בוקר נשמע לי מצויין, במיוחד ארוחת בוקר מפנקת ומושקעת.
לא עלו לי רעיונות ספציפיים לגבי המשהו חדש, משהו ישן וכו'. אולי הגולשים האחרים יוכלו להוסיף מרעיונותיהם. משהו קטן שאפשר לעשות זה להסתכל באלבום תמונות שלה. יכול להיות מיוחד ומרגש בדיוק לפני שהיא נכנסת לתקופה חדשה בחיים שלה.

KarinDi

New member
הלוואי עליי!

אפשר לתת לך טלפון של חברות שלי, שתתני להן את הרעיון? אני מקווה שזה לא מאוחר מידי, אבל כמה רעיונות- עם ארוחת בוקר צריך להיזהר, כי זה יום מ-ל-ח-י-ץ, ומלא כלות לא רעבות בכלל ביום הזה (כן כדאי לדאוג שתאכל משהו, אבל לא בטוח שא. בוקר מושקעת תעבוד). כדאי לברר גם בדיוק מתי האיפור, השיער וכו'. כמה דברים שאפשר לעשות: - מסאז' - חפש את המטמון קליל וכיפי עם מקומות מההיסטוריה שלה - יוגה, מדיטציה, רייקי ועוד ועוד דברים מרגיעים - ללכת לבריכה/לים, עם קוקטיילים קפואים וכובע גדול, כמו בסרטים ישנים (להקפיד על מנוחה לפני החתונה כי זה מעייף) - מרתון סרטים/סדרות בנות, כאלו שאפשר להשאיר את המוח במנוחה - רשימות מצחיקות שקשורות לבחורים שהיא יצאה איתם בעבר... משהו חדש- תכשיט, אלבום תמונות, ערכת עוגה לבית, שלט עם השם משפחה החדש (אם היא משנה כמובן) לדעתי את הבירית עדיף לתת בתור משהו מושאל משהו ישן- לכי לחנויות יד שנייה. זה יכול להיות ספר משומש (זה מה שהייתי רוצה), סט כלים, חולצה מגניבה וכו' משהו כחול- ציפיות לכריות עם תמונה של זוג...קיטשי וכל כך חמוד! אגב- אני אשמח לשמוע חוויות מהיום וגם רעיונות מקוריים מהחתונה, שיעזרו לנו בתיכנונים! המון מזל טוב!

למעלה