חתונה של חברה טובה

hashy

New member
חתונה של חברה טובה

אתמול הייתי בחתונה של חברת ילדות. אנחנו חברות מלידה (ההורים עבדו יחד) ומשם היינו חבורה של ילדים שמשחקת יחד בחופש ומבקרים אחד את השני. כשגדלנו גרנו באותו איזור והיו לנו חברות משותפות מהשכונה, לפני 3 שנים כשהייתי צריכה עזרה היא לקחה אותי אליה וגם גרנו ביחד ומשם גם יש מכרים משותפים... בקיצור, פגישת מחזור משלושה מחזורים שונים... אנשים שלא ראיתי 12 שנה, 7-8 שנים ו3 שנים. החתונה עצמה הייתה מושקעת ומיוחדת. החברה שלי היא מעצבת אירועים והיא תיכננה את העיצוב מהמם [אם מישהו צריך מעצבת - ממליצה בחום!] החברים שלה גם הפתיעו אותה בכל מיני קוריוזים: שתי חברות שכרו תלבושות של שחפים בנוסח קברט ונעמדו בכניסה לשדירת החופה, חברים אחרים ממעגל התופים תופפו לפניהם ותקעו בשופר בסיום הברכות. וחבר של ההורים טס עם המסוק שלו מעל החתונה ופיזר פרחים על האורחים. המקום עצמו היה ממש על חוף הים והיא נראתה נהדר והשתוללתי על הרחבה עד שהתפרקה לי הרגל [ממש, התקלף לי פתאום העור...}8-] - זה היה נהדר. ולמה זה קשור לפה? משתי סיבות. אחת - המסיבת רווקות שלה הייתה יום אחרי הEEG ומלבד זה שהרכב היה במוסך לא היה לי כח לנסוע. כשהסברתי לחברות מהתיכון שזו הסיבה שלא באתי קיבלתי תשובה "כן, אני זוכרת. וואו, זה המון זמן מה עדיין זה לא יציב?" - אנשים לא קולטים שבדיקות וביקורות עושים גם כשהכל בסדר... הסיבה השניה היא הפליקרים. אמנם היה מקום לרקוד גם בלי להיות קרובים לפליקרים אבל החלטתי שבגלל שהEEG היה תקין אז אין סיבה לחשוש ואני הולכת לרחבה וזה עבד. עדיין נמנעתי ממבט ישיר כי זה סתם לא נעים אבל לא היה לי את החשש בלב של מה יהיה אם... כיף... ההורים שלי גם היו ואחותי המקסימה והשתוללנו רבות... מה אני אגיד לכם - משפחה משתוללת
אז סתם סיפור לכבוד שבת שבת שלום ושבוע טוב...

qt1

New member
איזה חמודה את../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

הלוואי שתמשיכי לרקוד והרבה בלי לפחד ולהנות ככה.
שבת שלום

למעלה