חתונה של הבוס

Happytom

New member
מה דעתכם?

אני אבטל את השיק.... ואני אגיד לו שאני במצוקה כלכלית? (מה שבאמת נכון !)
ואת הווקס אני אחזיר לספר... שיחזיר לי את הכסף.... בטענה שבשביל התוצאה שהוא אמר אני חייב לעשות פן בשיער.. וזה משהו שאני ממש לא מתכוון...
&nbsp
אני ארגיש יותר טובב שה-400 שקל האלו יהיו אצלי.... כל שקל כרגע הוא רק בשבילי !! בשבילי לעתיד !!! ואני לא מתכוון לתת אותו לאחרים או לבזבז אותו על כרגע שאני בכל מקרה לא נהנה ממנו !!
&nbsp
מה דעתכם?

דעתי?

&nbsp
הייתי נרגע.
משאיר הצ'ק אצלו.
מתחיל לבדוק מה הם ההוצאותהכי חשובות לי
ואיפה אני יכול להצטמצם.
&nbsp
&nbsp

Happytom

New member
עדכון :) :)

שוחחתי לפני כמה דקות עם הבוס שלי בטלפון... ופשוט סיפרתי לו שהמצב הכלכלי שלי על הפנים עכשיו... ושאפילו מקום לגור אין לי... ואני מבטל את השיק... וחודש הבא אני אנסה לתת לו מתנה אחרת.... הוא ממש כעס שלא סיפרתי לו את זה לפני כן... והוא אמר לי שהוא ממש מבין והכל בסדר...

אני כזה נוירוטי לפעמיים :)

תודה לכולם שהיו... חוו את דעתם.. פשוט הקשיבו..

שבת שקטה לכולם !!!

Happytom

New member
אז ככה

היום קצת יותר טוב...

החלטתי לבטל את השיק... ולהגיד לו שכרגע המצב הכלכלי שלי גרוע ואין באפשרותי לתת מתנה... תמיד עדיף להיות נאמן לעצמי גם אם זה במחיר של להפסיד משהו או בעבירה על מוסכמה חברתית... אם אני לא ארגיש טוב עם עצמי אני בטח לא אוכל לעשות טוב לאחרים...

גם לגבי החומר שיער... שלחתי הודעה לספר.. שזה לא כמו שציפיתי והשתמשתי רק 2 אצבעות.. וביקשתי ממנו להחזיר...

חוץ מזה... נרשמתי גם להתנדבות בערב.. ואני מחפש גם עבודה נוספת לשבתות וערבים...

Happytom

New member
אני רוצה לשמוע רק שקרים

לכן אני מבקש ממך לספר לי שהשמש לא זורחת בבוקר...
אתה לא מדבר בהגיון.. וזה די מגוחך וילדותי להציג את הדעות שלך כ"האמת"
&nbsp
אתה לא צריך למחוק שום דבר... אתה יכול גם להמשיך להגיב אם בא לך...
אני אומר את זה לטובתך... התגובות שלך בתור עצה די חסרות ערך... לכן לדעתי זה בזבוז זמן ואנרגיה שלך... אם בא לך להמשיך להגיב.. בכיף :)
&nbsp
מעבר לכך מצע לך לא לעשות טובות לאף אחד ולהתמקד בלתת ערך במקום לקחת ערך...

כסף בא וכסף הולך

וחוץ מזה כל הדור שלך/ שלנו אבוד מבחינה כלכלית. אני לא מאמינה שהמצב הזה יישאר לנצח. משהו ייצטרך להשתנות.

יש כל כך הרבה דברים יותר חשובים מכסף. תשמור על הבריאות שלך - נשמע שאתה בסטרס. איש עשיר מאוד פעם אמר שלהיות עשיר זה להיות אומלל בחלקה הטובה של העיר.

תעשה דברים שעושים לך טוב לנפש.

Happytom

New member
פרדיגמות

"חוץ מזה כל הדור שלך/ שלנו אבוד מבחינה כלכלית"
פרדיגמה מיותרת, שלא תקדם אותך לעשיית כסף.

"אני לא מאמינה שהמצב הזה יישאר לנצח. משהו ייצטרך להשתנות. "
שום דבר לא ישתנה אצלך, אם את לא תשני משהו.

"יש כל כך הרבה דברים יותר חשובים מכסף"
מי שמזלזל ככה בכסף זה רק אדם שלא ידע מחסור מעולם.

"תשמור על הבריאות שלך"
בשביל זה אני צריך את הכסף. לעזעזל :)

"נשמע שאתה בסטרס"
סטרס זה מנוח כללי, כל אחד בסטרס כלשהו במהלך היום ממשהו מסויים.
אצלי זה לא מדויק לתאר את המצב "סטרס"

"
איש עשיר מאוד פעם אמר שלהיות עשיר זה להיות אומלל בחלקה הטובה של העיר."
תמיד שומעים את המשפטים האלה מכאלה שיש להם. מעולם לא שמעתי עני שאומר- עזוב אני מאושר למה אני צריך כסף?

ואין בכך טענה שכסף=אושר. אבל הוא מתווה לך דרך לשם.

"תעשה דברים שעושים לך טוב לנפש. "
בדיוק בשביל זה אני צריך כסף ! לעזעזל :)

לא מאחלת לך

אבל ביום שתהיה לך איזו בעיה בריאותית מציקה (טפו טפו) אתה תהיה מוכן לתת את כל הכסף שהרווחת בעמל רב רק בשביל לחזור לקו הבריאות.
כסף לא קונה אהבה וחברים.
כדאי לפחות לא להיות במצב שרודפים אחר הגרוש אבל...
אתה בהחלט יכול לעבוד קשה כל החיים ולהישאר עני במדינת ישראל.
עבודה קשה או/ו השכלה לא מבטיחים לך כלום.

אני ידעתי מחסור בחיי.
מבחינתי לחיות בדירת חדר, עם אינטרנט והוצאות בסיסיות של אוכל, בגדים, חימום וזה מספיק לי.
יש לי חברים טובים שאוהבים אותי ומקבלים אותי כמו שאני ויהיו שם בשבילי בעת צרה. אז בשביל מה אני צריכה לעבוד בשביל 4 קירות עד צאת הנשמה או להוכיח משהו למישהו?! עדיף לי להשקיע בחברים, במשפחה.

איזהו העשיר השמח בחלקו לא דיבר על מי שעשיר בכמות הכסף והמשאבים שיש לו אלא בתפיסה שלו לגבי עושר.
אני מרגישה מאוד עשירה.

בכל מקרה מצב של הישרדות הוא לא טוב. ברגע שיותר תתייצב מציעה לך לבחון שוב מחדש במה אתה רוצה להשקיע את הזמן שלך ומה הדברים שחשובים לך בחיים.

אנשים על ערש דווי בד"כ לא מצטערים שלא היה להם יותר כסף אלא שלא בילו יותר זמן עם יקירהם.

אתה נשמע בחור מאוד רציני ומטרתי. אני בטוחה שתשיג את המטרה שלך.

Happytom

New member
פרדיגמות

"אבל ביום שתהיה לך איזו בעיה בריאותית מציקה "
בדיוק ! כבר יש לי אחת כזאת, וכסף זה בדיוק מה שאני צריך כדי לפתור אותה, אני מוכן לתת את יד ימין בשביל כסף שיוכל לעזור לי לצאת מזה.
&nbsp
"כסף לא קונה אהבה וחברים."
חברים ואהבה זה אוברייטד, ואפשר למצוא חברים ואהבה בכל מקום.
בכסף את יכולה להשקיע בעצמך כדי לפתח את עצמך ולאהוב אותך מה שימשוך גם חברים ואהבה.
חברים ואהבה גם מותנים באינטרסים.
דבר שני, אם יש לך כסף, יש לך את האפשרות להיות כל הזמן עם אנשים שאתה אוהב חברים ומשפחה.
&nbsp
"כדאי לפחות לא להיות במצב שרודפים אחר הגרוש אבל..."
עוד פרדיגמה שאת מחזיקה.
עשירים זה בד"כ אנשים שעוסקים בעשייה, במה שהם אוהבים ובנתינה... מתוך סיפוק ותשוקה ולא רדיפה..
&nbsp
"אתה בהחלט יכול לעבוד קשה כל החיים ולהישאר עני במדינת ישראל. "
הפרדיגמה הזאת מקדמת או מעכבת אותך?
עבודה קשה זה לא שווה כסף, רוב אלו שעשו כסף עברו דרך מלאה כשלונות וחתחתים... אבל כאשר הם עשו את הכסף... הם עשו אותו די בקלות...
אם נאדם חושב שכדי להתעשר הוא צריך לעבוד קשה.. אין פלא שהוא נשאר עני :)
&nbsp
"עבודה קשה או/ו השכלה לא מבטיחים לך כלום"
עבודה קשה והשכלה לא קשורים לכסף. עוד פרדיגמה מיושנת.
ונכון, מי שלא מוכן לסכן את הבטחון והנוחות שלו, לא יתעשר או יצליח לעולם.
שום דבר לא בטוח וככל שאתה רוצה יותר להצליח ככה אתה צריך יותר לסכן.
&nbsp
"מבחינתי לחיות בדירת חדר, עם אינטרנט והוצאות בסיסיות של אוכל, בגדים, חימום וזה מספיק לי. "
אצלי זה בכלל לא קשור לחומר.
אצלי זה קשור לחופש בכלל.
אני לא רוצה להיות 8 שעות בעבודה שאני לא אוהב, עם אנשים שאני לא אוהב... כדי לשלם למישהו אחר על 4 קירות...
אני רוצה שב-8 שעות אני אוכל לטייל.. ללמוד... להיות עם אנשים שאני אוהב ורוצה... וכשיש לך כסף- זה מתאפשר לך...
זה לא קשור לחומר.... זה קשור לחופש...
&nbsp
"יש לי חברים טובים שאוהבים אותי ומקבלים אותי כמו שאני ויהיו שם בשבילי בעת צרה. אז בשביל מה אני צריכה לעבוד בשביל 4 קירות עד צאת הנשמה או להוכיח משהו למישהו?! עדיף לי להשקיע בחברים, במשפחה."
בדיוק ! ואם היה לך כסף.. היית מבלה את כל שעות היממה בחייך בקרבתם של אלה שאוהבם אותך.
כשיש לך כסף... את לא צריכה לעבוד בשביל 4 קירות... את יכולה לקנות 4 קירות שיעבדו בשבילך ויכניסו לך כסף...
יש לך פרדיגמות מאוד מוטעות... שכסף קשור לרוע או לעבודה קשה... אלו פרדיגמות לא נכנונות שמעכבות אותך... מי שמפחד מכסף... הכסף יברח ממנו...
למה שלא תחי בשפע?
&nbsp
"איזהו העשיר השמח בחלקו לא דיבר על מי שעשיר בכמות הכסף והמשאבים שיש לו אלא בתפיסה שלו לגבי עושר.
אני מרגישה מאוד עשירה."
אם כך המצב שלך נהדר ! אני שמח בשבילך.
ואכן אושר זאת החלטה. החלטה להיות מאושר ומעושר עם מה שיש לך, כי אין סוף לכל הרדיפה הזאת... וזה בדיוק מה שאני רוצה.. לצאת מהמרוץ העכברים הזה...
אני בניגוד אלייך... גר במקום שאני סובל בו מאוד ולא יכול להיות אני... כי אין לי כסף למקום משלי... אני זקוק כרגע לטיפול רפואי שיציל את חיי ואין לי כסף... אני צריך לבלות את רוב שעות היממה שלי עם אנשים שאני לא אוהב ולא רוצה.....
מה שאני רוצה זה בכלל ללכת לטייל בחול עכשיו עד שיימאס לי...
&nbsp
עצם זה שיהיה לי מיליון שקל בבנק.. לא יעשה אותי שמח... החופש שזה יקנה לי... הסגנון חיים שאני רוצה... זה אושר מבחינתי....
&nbsp
אתה עובד 8 שעות ביום בעבודה שאתה לא אוהב עם אנשים שאתה לא אוהב רק כדי לשלם על אוטו שיביא אותך לאותה עבודה שאתה לא אוהב...
&nbsp
"בכל מקרה מצב של הישרדות הוא לא טוב. ברגע שיותר תתייצב מציעה לך לבחון שוב מחדש במה אתה רוצה להשקיע את הזמן שלך ומה הדברים שחשובים לך בחיים. "
כרגע המטרה שלי זה טיול שאני רוצה לעשות מגיל 20... לכן אני רק מחכה שהזמן יעבור ושעוד משכורת תכנס.... ועוד משכורת תכנס... אני לא מוציא מותרות בכלל.. ואני גר במקום שאני סובל בו... אחרי שאני אחזור מהטיול.... אני באמת אחשוב איך אני מתקדם לעסוק במשהו שאני אוהב ושאני טוב בו שאני יכול לתת לאנשים ולהיות מתוגמל על זה בכסף...
&nbsp
"אנשים על ערש דווי בד"כ לא מצטערים שלא היה להם יותר כסף אלא שלא בילו יותר זמן עם יקירהם."
בדיוק ! ושיהיה לי יותר כסף... אני אוכל לבלות הרבה יותר זמן עם אנשים שבאמת יקרים לי...
אני לא יודע למה את חושבת שאני רוצה כסף... רק בשביל למות עם הכסף....
&nbsp
"תה נשמע בחור מאוד רציני ומטרתי. אני בטוחה שתשיג את המטרה שלך. "
תודה.
&nbsp

למעלה