חתונה..עכשיו?

אם שותים לא מזדיינים?

זה מראה שאף פעם לא הזדיינת משכרות או שאף פעם לא השתכרת ברגע שאתה שותה אלכוהול, אתה מאבד את היכולת לעצור מבעדך לעשות משהו שאתה רוצה לעשות, ברגע שאתה שותה, אין לך בעיה לעשות מה שתמיד רצית. לכן, אף פעם אי אפשר לשלוט אם יהיה זיון או לא. אז כן, אם מזדיינים בהשפעת שכרות, זה נקרא ``תאונה``. תאונה מאד תאונתית.

mmm

New member
הפלה...

לא רצח, לא לא לא!!!, אל תיכנס לעיניינים כאלה, m רואה את זה כך, אתה ועוד אנשים שחושבים ככה אחראים להרס של נערות רבות!!!. הפלה היא הדרך הכי טובה להתמודד(לפעמים) עם מצבים כאלו, אם נערה רוצה להפיל, גם אם בלחץ הורים תתגבר, וכאשר היא תלד(ויש הרבה מאוד סיכויים שהיא תעשה כך, הסיכויים בעבר אמנם ירדו, אבל הטכנולוגיה של היום מאפשר הפלות יותר בטוחות), היא תיזכר באותו התינוק שהיא איבדה ותידע שהיא הלכה בכיוון הנכון, והיום יש לה ילד ו/או ילדה שיהוו תחליף אם לא נחמה שתבוא במקום הזכרונות המרים שנשארו לה מהילד שהופל. עכשיו תסריט שונה: היא לא מפילה, היא יולדת, צעירה מדי, לא מוסרת לאימוץ, הילד גודל מוזנח, מכניס נערה חסרת אמצעים אחרת להריון והמעגל נמשך... BY mE

*superstar*

New member
...

זה באמת החלטה שלה ורק שלה! אבל אני לא מסכימה שהפלה זה רצח (לכל אלה שהפיוזים מתחילי להשרף נא להרגע!) אחרי הכל עובר בגיל חודש הוא עדיין לא בנאדם... אבל זאת רק אני וזכותכם לחשוב אחרת! עדי. נ.ב- ארז, כולם אומרים את זה... :)

N0

New member
לא בדיוק רצח...

N0 היה קורא לזה המתת חסד. ברוב המקרים שכבר שוקלים הפלה אז לכולם יהיה עדיף אם באמת יפילו את התינוק... N0

אהה ! עד כאן ... !

פרה זה משהו אחר לגמרי .. אני לא אתן לכם להעביר את הדיון הזה מדיון על הפלות לדיון על בשר או פרחים ... בשר נאכל תמיד, ככה הטבע החליט, נקודה. בקשר להפלות ... אפשר לאכול גם את זה ....

N0

New member
הטבע החליט ?

והטבע גם החליט שתאכל תרופות תיסע במכוניות, ותתעלל באוכל שלך לפני שאתה הורג אותו ? לא, אז אל תקשקש על דברים שהטבע החליט כי אתה גם ככה לא מקשיב לו. N0

הצילו...

אהההההה........ אמאל`ה. אני קוראת את מה שאתם כותבים ונכנסת לאט לאט לשוק. זה פשוט לא נתפס אצלי שילדות בנות 18, 17,16 נכנסות להריון. חרדים אני יכולה לקלוט, מילא, אבל זה??? זה מפחיד אותי. אני מתחילה לחשוב פעמים אם אני אחראית מספיק לקיים יחסי מין, למרות שזה עוד לא קרה... אבל.... זה משהו שמכניס אותך לשוק... בשכבה שלי אין בנות שהתחתנו, אבל אני משערת שיש כאלה שנכנסו להריון. בכל מקרה כולן עברו הפלה, מאחר שעד כמה שידוע לי אין לי בנות בהריון בשכבה. אבל לפי דעתי, הפלה זה דבר ממש חכם לעשות כאשר אין לך אמצעים לגדל ילד. אני חושבת שאני אשמור על עצמי, תמיד, אפילו אחרי שאני אגדל. הייצי מייעצת לכן/ם לעשות אותו דבר. ועד כמה שזה ישמע נדוש, תשמרו על עצמכם, כי חבל לזרוק את החיים לפח כשהם בקושי התחילו... אני אוהבת את כולכם.

הורידו אותכם מהמומלצים בצדק

אתם סתם משעממים! תדברו על נושאים יותר מעניינים מהשטויות האלו שאתם מדברים עכשיו ויחזירו אותכם לפי הרושם הראשוני שלי פורום על בנים ועל בנות שורף אותכם.

בואו נשקול את האפשרויות.

דיון על הפלות - כן או לא? דיון על פופ - מי טוב יותר? ביצ`ני ספירס או כריסטינה הגורילה? כן, בהחלט, הפורום בנים ועל בנות שורף אותנו חבלז ממבלז כאילו שיו כאילו דה כאילו נא להרגע כאילו צפונית, תסתכלו על העיניים תסתכלו לי על השפתיים, שיו מדהים. עמוק.

אז זה מה שמראה שאתה לא יודע..

פעם אחת דיברו על זה שבריטני ספירס היא זבל של זמרת.. חוץ מזה מה המטרה של הפורום ועל מה הוא מדבר בדר``כ??? על עזרה לאנשים עם בעיות בנושאים כמו: אהבה, משפחה, חברים והחיים בכלל אז עכשיו תגיד לי מה יותר חשוב?????

רותם ג

New member
יכול להיות ש...

זה קשור לעדה כי חברה שלי בת פחות מ18 היתחתנה לפני שנה (היא כבר בחוד שישי) אבל זה בגלל שנהוג אצל בני עדתה להתחתן מוקדם

למעלה