חתונה - סטוץ

באגס באני איכזבת גם אתה לא מבין?

קבלו ציטוט ממה שכתבתי - "אישה זו לא שכבה עם מס' גברים כאשר היה לה מישהו, היא לא בגדה" אז לפני שאתה כותב תחשוב טוב טוב

כנסו

גם אם זוג מחליטים לאפשר אחד לשני ללכת עם אחרו או אחרת זה לא בגידה אבל בהמשך האימון יהרס מפני שברגע שזה קורה פעם אחת זה ימשיך כניראה שיש פגם בקשר אני חושב במידה ואחד הצדדים מעלה את זה אז לדעתי זה סיומה של מערכת יחסים למרות שלא רואים אותה בקיצור אם זה מה שהם רצו מאחל להם המון הצלחהההה

עמית , כנראה שלא הבנת את מה שכתבתי

תקרא שוב... בעיניי בגידה היא ערום במצלמה, מגע מיני עם גבר או אישה בזמן הקשר, ואכנראה שלא הבנת את הכתוב כי מיהרת לרשום לסקסית23 תגובת התקפה...אז אני אסביר לך לאט- אני התכוונתי שם שבגידה בזמן קשר זו בגידה, ואם היא מאשרת לו לבגוד בזמן קשר אז היא פריירית, וזהו!!! לפעמים צריך לקרוא לאט בשביל להבין, כנראה שאתה צריך את זה!!! שבוע טוב!!!

רונית מאמי... כנסי

נשמתי את לא הבנת את הכתוב במלואו..... מדובר בהחלטה דו כיוונית. שניהם יכולים לבגוד פעם 1 אולי היא הסכימה לו לבגוד פעם 1 עם מישהי בעוד לה כבר יש פנטזיה על האדם איתו היא רוצה לבגוד. וחוץ מזה הרעיון הזה לא חריג... יש לי ידיד שהתקשר אליי יומיים לפני החתונה שלו ואמר שהם החליטו שכל אחד במסיבת רווקות שלו יכול להיות עם מישהו אחד... (האמת שהוא לא היה איתי בסוף..) אבל... למה לא? אם שניהם מסכימים....

איזה מצחיק ../images/Emo6.gif

אנחנו מתוכחים בנינו על כל הבלה בלה בלה שהארוס כתב והוא בכלל לא קורא ולא מביע דיעה... אךךך העם הישראלי דוחף ת'אף (הארוך בד"כ) שלו לכל מקום
אגב עמית, תקרא שוב את הכתוב של רונית ותחשוב טוב על מה שאמרת כי דיברת הכי בלי קשר בעולםםםםםםםם

איפה זה כתוב שזה הדדי?

הוא אמר שהיא נתנה רק לו פעם אחת לא? בכל זאת.... לדעתי זאת תהיה טעות

../images/Emo6.gif

אני רוצה להבין מה זוג מהחלומות ניפרדו ואני חשבתי שם באמת זוג מהחלומות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני הבנתי מעולה , כנראה ששפה גבוהה

וניסוחים לא בלקסיקון שלכם... אז אסביר בשפה שפוטה על מנת שהעם יבין- הבחור פה , מציק לו שלארוסתו היו כמה גברים בחייה, וכתוצאה מזה הוא שוחח איתה על זה, והיא אישרה לו לבגוד בה לפני החתונה. אני הסברתי פה שזו בגידה, והסברתי פה לפי מה שסטוצי כתב שהיו לה גברים בחייה לא במהלך הקשר שלהם.. את ההמשך תקראו שוב כי אין לי כוח להסביר לכם ...הבנת הנקרא- its so simple

ענבר יש משהו שאת לא מבינה בחיים

החלטה הדדית או לא - זו בגידה!!! נקודה!!!

מאמי...........

את לא מבינה את המושג "בגידה" אך, הרשי לי, פתחתי את מילון אברהם אבן שושן המעלה אבק אצלי במגירה וזה הכתוב. בָּגַד (פ')- רימה, לא היה נאמן. בְּגִידָה- רמאות, התנהגות של הבוגד. כשזה מוסכם בין שני הצדדים... זה בסדר!!!!!! זה לא משנה מה אמרת מאחורי המילה ואילו חרטות יש לך בנידון, נתת את דברך, זהו. "החיים והמוות ביד הלשון". קחי לדוגמא את המלחמה האחרונה, מלחמת לבנון השניה, היה שקט... התחלנו מלחמה... בה לא היה הבדל בין בית אחד למשנהו ובין ילד לאב, כולם אויבים. הוחלט על הפסקת אש... עד אז בהסכמת שני הצדדים להמשיך את הירי, אז זה עדיין לא הפרה של ההסכם, אך ברגע שהתחלת את הפסקת האש, כל פעולה תהיה "בגידה" באמונו של האחר. שימי לב- זו לא בגידה באמון אם הסכמתם על כך שעד הפסקת האש יהיה זה בסדר להמשיך לתקוף. (מקווה שהסברתי את זה כמו שצריך אם כי מסכימה אני שהדוגמא לא הייתה כל כך טובה)

סטוצי27

New member
לא בגידה

ראשית, אני לא בוגד בה, והיא לא בוגדת בי, אז תפסיקו אם כל השמצות שלכם. תודה. יש לנו הבנה. אנחנו כבר 7 שנים ביחד. זה לא הולך ברגל. היא הבחורה היחידה שהייתי איתה בכל החייים שלי ואותה פשוט לא מעניין בחורים אחרים. היא כבר עשתה הכל - אני לא. אני מקווה שיש פה בפורום מישהיא מספיק פתוחה, רוצה לעשות פעם אחת סקס טוב עם מישהו כמעט בתול,ובמקום כל הרעש הזה שתשלח מסר. ושתהיה ולא מעשנת.

שנייה שאני אבין...

אתה לא בוגד בה, אבל מחפש פה מישהי לסקס? חחחחחחחחחחחחחח אתה מבין מה אתה כותב? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פתאטי....

רמשטיין

New member
אין יותר פאתט ממך

לחיות לבד כל החיים ולספר לכל העולם כמה "אהבה" יש לך... תתאבדי

למעלה