חתונה - סטוץ

סטוצי27

New member
חתונה - סטוץ

אז אני הולך להתחתן עם החברה הראשונה שלי עוד חצי שנה ואני בקריזה. אני לא הראשון שלה. היא שכבה עם מלא לפני. דיברנו על זה הרבה והיא הסכימה שמותר לי לשכב עם בחורה אחת חוץ ממנה לפני החתונה. אני לא יכול לצאת לפאבים וכאלה , כי אני לא יכול להחליף טלפונים עם אף אחת . זה מרגיש לי לא נכון. אם מישהיא מעוניינת בלעזור לי לספר את הסקרנות שלי אני אשמח, שלחי לי הודעה רצוי לא מעשנת בבקשה

חחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

יווווווווו חזקקקקקקק.... הוא מחפש פרטנרית בבלוגים (ואני מניחה שזה אחרי שעבר על כל אתרי ההיכרויות למיניהם....) והיא בטח מתפשטת עכשיו באיזה מועדון... בהצלחה לך בחיי הנישואים... ענברבור.

גבר גבר

עזוב אותך ואותה מקרה אבוד מראש ומתפלא עליך שהסכמת לכך בכלל להתחתן עם בחורה ששכבה עם הרבה גברים תשאר כזו תמיד והיא מועדת לבגוד בך ...על תעשה טעות זו .סורי אני בדרך כלל בעד זוגיות וגרוש בגלל אשה בוגדנית אם לא היו נשים בוגדניות לא היו בגידות בעולם.

קודם כל....

למה נראה לך שנשים הם אשמות בבגידות העולם??? שנית, אני ממש לא חושבת שבחורה ששכבה עם הרבה גברים מיועדת להיות בוגדנית. השאלה היא האם היא סטוציונרית או שהיא הייתה עם חברים ארוכי טווח (או לפחות חודש...) בכל מקרה... הסקרנות שלך בריאה אבל אני אישית לא הייתי מסוגלת לחשוב שבעלי לעתיד ישכב עם מישהי לפני החתונה! זה נשמע לי ממש ממש מוזר.. תחשוב על זה אם אתה באמת רוצה את זה כי זה יכול ליצור הרבה בעיות ואולי להרוס את הזוגיות... נאמנות זה הדבר החשוב ביותר במערכת יחסים. בלי זה אתה לא תחייה בשקט. בהצלחה, אנג'ל

גבר גרוש, אני לא

מתפלאה שאתה גרוש הכינוי הנכון עבורך היה צריך להיות ערס מצוי פרימיטיבי ותחשוב טיפה, אם אישתך התגרשה ממך, אז סביר להניח (כי הספקתי לראות איזה טיפוס אתה ב-2 השורות שכתבת) שאתה בעל זין קטן ומתוסבך אחד מאלה שחושב את עצמו "גבר גבר" אך יודע רק לחדור ולגמור תוך דקה אני מבינה שאתה הנבגד.. אשתך היתה יותר חכמה, הלכה למצוא לה גבר שיזין אותה כמו שצריך, וגם ידע לרדת לה... אהה גבר גבר ?

אחי אתה לא רואה שזאת הבחורה רשמה ?

היא מדברת בלשון נקבה ואגב אנג'ל אני מסכים איתך ואני לא חושב שזה פרמיטיבי אנחנו בני אדם לא חיות שניבגוד אחד בשני וזה ההבדל בנינו לחיות , ולדעתי אחד הדברים הבסיסיים בזוגיות זה נאמניות ואמינות .

לא אוהב להגיב לתגובות-אבל חייב גבר.

כן גבר גבר נבגד לא בגלל אורך הזין ויש לי קבלות על הרומנטיות שלי האהבה הפינוק היחס הפירגון וגם לרדת מבטיח לך שלא קיבלת ירידה כזו בכל חייך ואולי גם לא תקבלי אם זה מה שחשוב !!! חחחחחחחח כי ברור שמה שגרם לבגידה בי זה אשה מתוסכלת שחיפשה ריגוש בחוץ נו ברור כמו שאמרתי בנות הן המניע לבגידה ובלי בחורה אם מי יבגדו הגברים וגם בנות בלי בנות לא יהיה להן עם מי לרכל על הבגידה ..חחח אז תחשבי על זה חמודה . אף פעם לא מוכנות לשמוע את המילה "לא" - נכון ?

ודרך אגב

גרב גרוש, הכל עובר בחיים, התגרשת כמו עוד מיליון אנשים עכשיו את מרגיש פגוע, כנירה שהעיניין עדיין טרי עוד כמה זמן זה יעבור לך, הרי הכל עיניין של זמן אהבה היא דבר כואב, רק שמלמדים אותנו שזה דבר נפלא וזה לא כל כך מדוייק.. זה רק בספרי ילדים

גבר גרוש, כנס........

צר לי אבל אני לא בקטע של להצטרף ל"מלחמת המינים" שניסית לחולל כאן, אבל הרשה לי להעביר לך כמה פניני חוכמה. במערכת יחסים חייב להיות באופן תמידי מערך של נתינה וקבלה שווה (והכוונה היא לא לדברים חומריים), ברגע שאחד הצדדים מרגיש שהוא נותן יותר ומקבל פחות, הוא מחפש מקום בו יוכל למלא את החסר. כשבני זוג נכנסים לקשר הם צריכים להיות שלמים בעיני עצמם, לא חצי שמתחבר לחצי ואז הם שלם (כי אז זה לא קשר בריא...) אלא שני שלמים שהם כ"כ שלמים עד שהם מוכנים לתת חצי. כשאחד נותן חצי הוא נשאר חצי, האחר מקבל את החצי וצריך לתת מעצמו גם כן חצי, וכשהוא לא נותן את החצי החסר לשני ונותן רק רבע, אז לאחר יש מחסור... הוא 3/4 כרגע... ואז הוא מתחיל לחפש את ה1/4 שישלים לו את הפער... אז מותק... תחשוב מה היה חסר לאישתך ממך ואז תחליט למי לבוא בהאשמות. כי היא בסה"כ עשתה מה שהגוף שלה הורה לה לעשות. (ואני מסכימה עם זה שצריך לדבר לפני ואני בטוחה שהיא שלחה רמזים...) ענברבור.

ענברבור

אני מסכימה איתך בהחלט על כל העניין של הנתינה אבל בכל מקרה, אין שום תירוץ טוב לבגידה. נקודה. כשלא טוב, או שעובדים על זה, או שעוזבים. לא מחפשים מישהו אחר כדי שאחכ הפרידה תהיה יותר קשה ולא יפה.

אנג'ל אני מסכימה עם מה שאמרת אבל...

תשמעי, לפי מקרה שקרה לי, יצאתי עם מישהו מעל לשנה. והוא כל כך אהב אותי שנחנקתי... דיברתי איתו על זה המון המון המון המוןןןןןןן ואפילו רמזתי לו שאני מתחילה להסתכל על בנים אחרים (אומנם באותו שלב לא עשיתי כלום אבל אכן נעניתי לגברים שהתחילו איתי - בערך חצי שנה אחרי שיצאנו) הוא התחנן כמו על חייו כדי שאשאר איתו על עף אזהרותיי והצהרותיי על הפרידה המדשדשת ובאה. סחבתי את זה וסחבתי רק בכדי שלא ייפגע ושאולי אצליח לאהוב אותו כמו שהוא רוצה שאוהב אותו (היה לי רגש אליו אבל לא מספיק) נכשלתי. הגיע גבר ששמתי פעמיי עליו וככל שדחיתי אותו יותר ויותר רציתי אותו יותר בלי מחשבה ובלי כל יכולת לעצור את עצמי (פיזית) נסחפנו לאחד הלילות הסוערים בחיי... החבר שלי ידע על זה ובכ"ז המשיך להיות איתי.... לאחר כמה חודשים נפרדתי ממנו מיוזמתי את מבינה? לפעמים את כלואה... את מנסה שלא לפגוע באחר אבל את בעצם פוגעת בעצמך...

../images/Emo9.gifלענברבור

אהבתי את מה שרשמת ואני איתך באותו דעה אבל לא הבנתי את 3/4 ו 1/4 בכול אופן מציע לך להיות יועצת זוגית יש לך את זה.

ענברבור חמודה ...כשתגדלי תביני ש...

שבחורה אף פעם לא תסתפק ב 1/2 גם לא ב שלם 1 ואף לא בשניים אולי בשלושה או שלושה וחצי !!! חה חה חה ואם היא בכלל תצליח לחשב את זה אני יחזור בתשובה . מה קשה להבין יש אדם שנהנה לבגוד גם אם תתני לו עולם שלם .. יחפש מעבר לזה עוד ועוד וגם עם הכל טוב ועם יש משהו קטן בעייתי בקשר ...הן ישר קופצות משם אף פעם לא ראיתי בחורה בעצם היתה אחת שרצתה וידעה איך לבנות קשר ולא רק להרוס כי להרוס זה קל ונהרס מהר ...מאדדדדדדדדד ולבנות זה קשה מאד מאד מאד מאד מאד ... כי לא ניתן לקפוץ ישר לבית מוכן. אז תבנו לא להרוס רק לבנות נראה אתכן מצליחות...

סטוצי27 כנס...

יש כמה דברים שרוצה אני לומר לך "חתן" יקר. ראשית- אתה עומד להתחתן ואתה בקריזה כתוצאה מהידיעה שהארוסה שלך שכבה עם מספר גברים בחייה. רוצה אני לומר לך שדבר זה אינו מעיד על שום דבר, בחורה ששכבה עם מספר גברים לפניך היא פשוט בחורה שרצתה לבלות ולהנות, כל עוד היא רווקה זכותה לעשות מה שבא לה, אישה זו לא שכבה עם מס' גברים כאשר היה לה מישהו, היא לא בגדה. דיברתם על זה ועצוב לי לשמוע שה"ארוסה" שלך התפשרה וויתרה ונתנה לך את האישור לבגוד בה, איך אישה שעומדת להתחתן יכולה לאשר דבר כזה, במיוחד איך גבר שמתחתן עם בחורה יכול בעצם לחשוב ולעשות בגידה. אם תחשוב טוב , תבין שבעצם הצעד שאתה עומד לעשות גרוע ממה שה"ארוסה " שלך עשתה , אתה עומד לבגוד , ועוד אתה חושב על בגידה ב"ארוסה" שלך- חמוד שלי זה יותר חמור מלשכב עם מספר גברים בחיים. גבר שמזיין מותר לו? אבל אישה שמזיינת אסור לה? תעשה לי טובה cut the bulshit . אנחנו חיים בעולם ליברלי ובתקופת המודרניזציה, אל תהיה לי שפל. לפי דעתי אתה לא מוכן נפשית ופיזית לחתונה , זה מרגיש לך לא נכון כי אתה מרובע , אתה רוצה להכיר בחורות בזמן שאתה אמור להכין את עצמך לחתונה, תתבייש לך..יש כאלה שמתות לאהבה וחתונה ואין להן או להם, ואתה שיש לך אתה לא מעריך כלום,תתבייש לך , ושהחברה שלך תתבייש יותר שבכלל אישרה לך לבגוד בה. לסיום עצה לי אליך - בטל את החתונה זה מתכון לגירושין, אתה לא מוכן נפשית ופיזית ואתה לא אוהב את החברה שלך- נקודה!! לסיום אקנח במשפט חכם -" אנשים מעריכים דברים כשאר הם מאבדים אותם"- הבט, ראה, הפנם, ולמד!!!! ממני סקסית23 - ילדת האהבה לנצח!!!

סקסית את מוזרה את יודעת?

אני יגיד לך למה אני שמעתי אותך אומרת באחד השידורים שלך שבחורה שמתפשטת בבלוגים כשיש לה חבר אז זה ניקרא בגידה ומצד שני את אומרת שבחורה ששכבה עם כמה גברים בזמן שהיה לה מישהוא אפילו שזה לפני החתונה את אומרת שזה לא בגידה אבל זה דווקא כן בגידה כי בבלוגים בחורה שמיתפשטת אין לה מגע מיני עם אנשים שם (כמובן במידה והיא לא יוצאת או ניפגשת איתם) אבל בחורה ששכבה יש לה מגע מיני אז מה את אומרת שוירטואלי זה כן בגידה ומיציאותי זה לא ?..תחשבי קצת בהיגיון רונית את חושבת שאת חכמה אבל את אומרת שטויות ליפעמים

רונית כנסי

עמית צודק בגידה זו בגידה יש כאן גם של אמון וגם גופנית אז לפני שאת מדברת (רושמת)תחשבי טוב

למעלה