איזה למשל? ארנבת סיבירית ?
א א המקורית היחידה New member 27/12/06 #22 יש לי הרגשה שאתה מתכוון לארנב השערה,יצור נכחד דמוי מברשת .במקור, תולש מקלקל ומסלסל, בהוראות הייצרן: מחליק ומלטף.
יש לי הרגשה שאתה מתכוון לארנב השערה,יצור נכחד דמוי מברשת .במקור, תולש מקלקל ומסלסל, בהוראות הייצרן: מחליק ומלטף.
D Dan_Kap_ Active member 27/12/06 #23 יש לי, יש לי, יש לי ארנב עם מקור אולי את מתכוונת לברווזן? [ פלטיפוס, פלטפוס, העיקר שיטיל ביצים, מר דרווין ]
יש לי, יש לי, יש לי ארנב עם מקור אולי את מתכוונת לברווזן? [ פלטיפוס, פלטפוס, העיקר שיטיל ביצים, מר דרווין ]
E englishmaninny New member 27/12/06 #24 אלף פעם אמרתי לה זה לא ארנב עם מקור ושלא תכניס את הוויברטור הפוך.
ש שירות לקוחות שלום New member 27/12/06 #26 ובשר בקר או באחם? בלי מקור, עם מקור, העיקר הקצב. כן, ויש לו קצב
ש שירות לקוחות שלום New member 27/12/06 #29 תותחים זה מה ששרים תותים שעושים קומזיץ ביום העצמאות של התותים ואוכלים על האש: "הנה מה טוב ומה נעים, שבת תות-אחים גם יחד"
תותחים זה מה ששרים תותים שעושים קומזיץ ביום העצמאות של התותים ואוכלים על האש: "הנה מה טוב ומה נעים, שבת תות-אחים גם יחד"
E englishmaninny New member 27/12/06 #32 זה מה שהתותים הקטנים עושים הגדולים משפריצים אחד על השני ספריי שמנת. אילו בלי הפטיש כמובן. יאמי.
א א המקורית היחידה New member 27/12/06 #35 הלו שרות ! הולד איט ! בואי נראה מה היה לנו עד כה: אחד ארנב שעיר על בטריה בלי מקור רוקד סלסה בקצב? באמת, לא פלא שאצלכם התור הכי ארוך.
הלו שרות ! הולד איט ! בואי נראה מה היה לנו עד כה: אחד ארנב שעיר על בטריה בלי מקור רוקד סלסה בקצב? באמת, לא פלא שאצלכם התור הכי ארוך.
א א המקורית היחידה New member 27/12/06 #38 איזו הבחנה ! פשש תוסיפי עוד שפן אחד לסל שלו ותצ'פרי אותו גם בבטריה נוספת.
ש שירות לקוחות שלום New member 27/12/06 #39 שאת תעשי את זה כי את מקורית ויחידה בשירות לקוחות משתדלים לקלוע למכנה המשותף הנמוך ביותר