חתונה לסבית

שירן253

New member
חתונה לסבית

היי בנות מישהי כאן התחתנה בחול?
קנדה??
אפשר קצת פרטים ועזרה?

פאמקי

New member
היו על כך שרשורים בעבר

מוזמנת לחפש ולקרוא (שמתי לך קישור לחיפוש למטה).
אם ישארו שאלות, נשמח לעזור.

אבי חקר עבורי את העניין בזמנו

יש לך שתי אופציות: 1. להתחתן בכל מדינה שמאפשרת נישואים חד מיניים. אך זה בתנאי שלפחות לאחת מכן יש אזרחות של אותה מדינה. משרד הפנים הישראלי יהיה חייב להכיר בכך ולרשום אתכן כנשואות. 2. במידה ואין אף אזרחות, להתחתן בקנדה. נישואין בקנדה בפירוש משרד הפנים מכיר! החסרון-עלויות נסיעה וכד`.... זה מה שאבא שלי מצא בזמנו,לפני כשנה כאשר,ביקשתי ממנו לחפש ולעזור לחברות שרוצות להינשא.

שירן253

New member
קנדה פורטוגל

כן על קנדה כבר שמעתי אבל זה נורא יקר ורחוק
האם שמעתן על פורטוגל?
הקישור לא ממש עזר כי יש יותר מדיי דברים רובם לא רלוונטים
תודה

פאמקי

New member
ועוד חיסרון...

שאולי לא נראה לך רלוונטי כרגע (ומקווה שגם לא יהיה...)
את אומנם מופיעה נשואה בארץ, דהיינו משרד הפנים מכיר בכן,
אך עדיין לא מצאו את הדרך להתגרש בארץ...

התחתנתי לפני כמה חודשים, להלן פירוט:

אנחנו התחתנו בארה"ב כי זוגתי אזרחית, אבל בררתי גם על אירופה כי זה יותר קרוב.
קנדה: לא צריך להיות אזרחיות, לא סגורה על כמה זמן צריך להיות שם כדי להתחתן (לברר בשגרירות קנדה)
אירופה: בכל המדינות חוץ מפורטוגל אחת מבנות הזוג צריכה להיות תושבת/אזרחית כדי להתחתן שם.
פורטוגל: הייתה לי שיחה ארוכה עם דוד מהשגרירות בישראל (מאוד נחמד!). הוא הסביר לי שאמנם לא צריך להיות תושבת או אזרחית המדינה, אבל יש מינימום של שהות של 30 יום בפורטוגל כדי להתחתן שם. עד לפני כמה זמן לא אכפו את המינימום הזה אבל עכשיו כנראה שהתחילו לאכוף. אם את לא רוצה לנסוע עד לקנדה הייתי ממליצה לך לדבר איתו - פשוט תתקשרי לשגרירות ותגידי שאת מתעניינת באפשרות של נישואים חד מיניים בפורטוגל (ישר אמרו לי שאני צריכה את דוד ונתנו לי את הטלפון שלו).

שיהיה המון מזל טוב!

נ.ב. חשוב לחתום על חוזה זוגיות!!!

טל851

New member
יש אופציה נוספת

אני ואשתי התחתנו בארץ...

אמנם מדינת ישראל לא מכירה בנישואין שלנו אך אנחנו מרגישות מאוד שלמות עם הנישואין האלו...

האירוע היה מרגש ומהנה וקיבלנו המון תגובות חיוביות .

הטקס היה שיא האירוע וזהו טקס שיצרנו אותו בעצמנו יחד עם הרבה החילונית שחיתנה אותנו

ממליצה בחום על אירוע שכזה שהמשמעות שלו גדולה יותר מנישואין בחו"ל ובנוסף ההכרה שקיבלנו על ידי הסביבה היא משמעותית מאוד

למעלה