חתונה ירוקה

שרון-ב-

New member
אני זייפנית איומה

גם כשאני שרה רוכבת רק על סוסים אצילים ואלה בועות סבון ! שרון הולכת לחפש חול להקטין את החיכוך

לעומת זה ----

שרון יקרה ומתוקה שלי לעולם לא יהיה מצב שאני לא אתייחס אליך אני לא כמו שאר החריינים וזייני המוח- אוכלי חינם נגועים בראש - ובנשמה. אותי לימדו לתת קצת כבוד לאישה

שרון-ב-

New member
הכל יחסי

תלוי ביחסו של המתייחס אל המיוחסת שרון, או הכל טוב או כלום

אני עיקבי

אני תמיד רציני אני תמיד נותן מכל הלב הכל טוב אצלי כל הזמן ולכולם בגן החיות הזה אני אהיה הצבוע האחרון קונדי

תעזבי אותך - שרון ממי

מי צריך לבבות ? לבבות זה בשביל חמורים חושבים.... כאן בחדר הנגוע הזה זה לא עובד ככה. את כל הלבבות מכרנו ב-48 כאן השכל הולך מהחגורה - ומטה.... קונדי

אני מחכה

להעניק לך את ה- ``דוז פואה`` ילדון מפותח בן 16 מחכה להימור הפרוע שלך. רק מחורר מה שבטוח... רק בפנים ורק בכיף

שרון יקרה

אני משתמש רק במחורר מה שבטוח בטוח ניסיתי פעם עם רגיל לא נהניתי בכלל לא הרגשתי כלום ואללה זה כמו להתקלח מתחת למטריה במקלחת כמו מקלחת מהתחת

softy

New member
רגע של תרבות !!!

ניכר בכותב השיר שהוא חווה בגידה בו ע``י נערת חלומותיו שמשולה בעניו לברבור צחור שברח אל זרועותיו של אחר. בסיוטיו המתגבשים כבר מתחילה לחלחל קינאה יוקדת, שמשולה למי מלח על פניו, משל כמו היו פצועים, ובעוד הקשר ממשיך ומתבסס אל מול עיניו, נובלים בתוכו החיים. הוא מרגיש מנותק מהווית העולם ונותר כלוא אל בין ארבעת העמודים הסוגרים עליו, אין לו עתיד, בעוד אהובתו מבססת את עתידה, ומנציחה את האושר, שלה. ובאושר שלה, שם טמונה הקללה שלו, ובעוד ברבור צחור עזב אותו לאנחות, מחליף את מקומו עורב ירוק שמשול לעורבא פרח, וכך בוערת בו קנאתו ולעולם לעולם אושרה לא יהא לו לנחמה, לעולם ישאר עורב ההחמצה לשכון בגופו. סופטי אתה חייב להסביר לי מה זה עלף!

למעלה