חתונה! חתונה!

חתונה! חתונה!

שלום שוב לכולם. הנה אני משתף אתכם בפרט נוסף מחיי האינטימיים - אני עומד להתחתן. (לא בשביל הויזה כמו שאתם ודאי חושבים...) מזל טוב לי. תודה. ועכשיו שאלה - היכן אפשר לערוך נישואים אזרחיים מחוץ להולנד, אבל בסביבה, במינימום בירוקרטיה? כידוע למי שעקב, אני עדיין לא חוקי כאן ולכן נראה לי שאני לא יכול להתחתן כאן (תקנו אותי אם אני טועה). אני וזוגתי רוצים לנסוע, למשל לבריסל, לעשות מה שצריך ולקבל את ברכתם. משהו יודע במה זה כרוך? אילו ניירות צריך? כסף? אל מי פונים? מה מקבלים? האם יש סנוויצ'ים נורמליים בתחנת הרכבת שם? האם אפשר לעשות זאת ביום אחד? האם אפשר לעשות זאת באנגליה? כל מידע יתקבל בברכה. תודה.

berlinale

New member
שמעתי שזה מאוד פשוט בדנמרק

לא מניסיון - אבל שמעתי שניתן להיכנס, להתחתן ולצאת. חוץ מזה, אם אתה על אשרת תייר, אולי ניתן גם בהולנד??? מזל טוב ואולולולולו
בכל מקרה.

נשמע מצויין

אתה מכיר משהו שאפשר לשאול אותו על כך? לגבי הולנד - מצבי כזה. אני חוקי כי נכנסתי כתייר. (אגב, אין לי בכלל חותמת כניסה, כי הגעתי מהונגריה במכונית. האם זו בעיה?) אלא שבגלל שאני מחכה לאשרה, למעשה אני אמור להיות בארץ, ואם יגלו אותי כאן זה כניראה יעכב לי את האשרה.

blixgirl

New member
היי שאול

הנה מספר אתרים שיוכלו לעזור לגבי בריטניה
ושיהיה במזל
בליקסי

קודם כל - מזל טוב!

ועכשיו פרקטיקה: כל זמן שאתה לא חוקי בהולנד, וממתין לאשרה, לא מומלץ לך לחצות גבולות באיחוד דרך שדות תעופה ו/או תחבורה ציבורית (יש גבולות שבהם בודקים מסמכים... בדיקה ע"י שלטונות מכס והגירה). בעיקרון, הייתי יכולה להמליץ לך על קפריסין, דרך ישראל, כשאתה רוכש "חבילת חתונה" במשרד נסיעות בישראל. אבל זה לא סיפור של יום או וויקנד. אפשרות אחרת, זה לשכור רכב או קרוואן, לנסוע לוויקנד ב... שוויץ (!!) ושם להתחתן (אם זה אפשרי לשני זרים להתחתן בשוויץ *****). עניין נוסף הוא עניין התרגומים והאפוסטיל, שבלעדיהם תעודת נישואין לא תקפה בשום מדינה אחרת לזו שבה נישאתם, עסק שמחייב שהיה של לפחות יום-יומיים נוספים והתעסקות מאסיבית בניירת ובירוקרטיה. מהבחינה הזאת, קפריסין בהחלט עדיפה, כי חבילות החתונה כוללות את עניין הניירת והסידורים, ותמורת שווה ערך ל כ-8 יורו מסדירים לך את זה באותו היום, וזה מגיע אל הקבלה במלון בסוף היום, עם אפוסטיל וכל מה שצריך. גם הולנד וגם ישראל מכירות בכל מסמך נישואין אזרחי, בתנאי שמופיע עליו חותם האפוסטיל ממדינת המקור (בדוק!). אני ממליצה בחום רב על קפריסין, ובמיוחד לימסול. - שווה כל סנט. (***** בהולנד, אחד מבני הזוג חייב להיות תושב קבע חוקי ע"מ להנשא ויש תקופת המתנה)

Twen

New member
shalom from Finland

shaul shaulin it a great thing i am very happy for u and for your bride. mazal tov.sori i can't help u.about holland.

Twen

New member
big hug and mazl tov saul

i wish that u get what u need for your wedding.may God bless u.

למעלה