חתונה ומעבר לאנגליה...

barak1985

New member
חתונה ומעבר לאנגליה...

אני כרגע מתגורר בלונדון וחברתי ( אשתי לעתיד), מתגוררת בארץ.. אני בעל דרכון צרפתי, ושאלתי היא, כאשר אנחנו מתחתנים, האם היא יכולה לעבוד\ללמוד\להתגורר בלונדון? האם יש עליה הגבלים מיוחדים ( מכיוון שאנחנו נהיה נשואים מספר חודשים) כגון, מספר מוגבל של שעות עבודה או ימים או זמן שהייה מוגבל באנגליה? אודה לכם על התשובות...

Woking

New member
היא יכולה להצטרף ללא הגבלות מיוחדות

פרט להגבלה שהיא תלויה בך. כלומר, במידה ואתה עוזב, או חלילה אתם נפרדים, היא עלולה לאבד את הסטטוס שלה. קרא כאן: http://www.ukvisas.gov.uk/en/howtoapply/infs/inf18eeaswissnationals#Q11. שים לב שבתנאים מסויימים היא יכולה להצטרף אליך גם מבלי שתתחתנו.

barak1985

New member
הצטרפות של בת זוג

תודה רבה, אבל אם אנחנו סיביל פרטנר, זה אומר שהיא יכולה גם לעבוד?... אני מצטער אם זה נשמע מפגר, פשוט דברים כאלה, הם דיי מסבכים ולפעמים הם נראים פשוטים, אבל שמגיעים לת'כלס, זה משהו אחר לחלוטין.....

Woking

New member
civil partners לעולם כבר לא תהיו

זה סידור לזוגות מאותו מין. אתם יכולים להיות נשואים, בחתונה דתית או אזרחית, או לבקש שיכירו בכם כ-unmarried partners. בכל מקרה הויזה מאפשרת שהות ועבודה ללא הגבלה פרט לזה שבת הזוג שלך תהיה dependent שלך.

barak1985

New member
תודה רבה על העזרה...

האם אתה מכיר אתר שמפרט בעניין? תודה רבה.....

jeshu

New member
תגיד ווקינג, אתה יודע אולי יותר בענין ? אני וחברה שלי חושבים על לגור יחד בבריטניה, אבל הזכויות שלה לא ברורות לנו. אנחנו בכל זאת רוצים לגור יחד כזוג ולה כבר יש עבודה כאן וזו לא תקופה להחליף עבודה... אתה מכיר אולי אתר רשמי של האיחוד האירופי שמפרט את העניין ?

mayush63

New member
רק בעניין לימודים-

היא צריכה לגור בממלכה 3 שנים, באופן חוקי, שלא למטרות לימודים כדי להיות זכאית לתשלום שכ"ל מקומי. אחרת השכ"ל שערורייתי.

dudy1979

New member
ובשביל לא לשלם את השכר השערורייתי אחרי 3 שנים

צריך שיהיה לה ILR (תושבות) או אזרחות אחרי השלוש שנים האלה (מה שהגיוני שיהיה לה אם היא תגור עם אזרח האיחוד, אבל זו נקודה שיש להביא בחשבון).

בקי קיי

New member
עוד שאלה בנושא נישואין ומעבר לבריטניה

שלום לכולם, אני תופסת כאן טרמפ על השרשור... בעלי בריטי ואני ישראלית ואנחנו גרים כרגע בישראל אבל מתכננים לעבור בחודשים הקרובים לבריטניה. האם חייבים תמיד ובלי יוצאים מהכלל לחזור לישראל כדי להוציא לבת הזוג את ויזת הנישואין? אין שום דרך לעבור את התהליך בבריטניה או במדינה אחרת באירופה?

Woking

New member
עד כמה שאני יודע חייבים

כי את אזרחית ישראלית. זאת שאלה לקונסוליה.

kaij

New member
למיטב הבנתי כן

אבל רק את הויזה הראשונית - entry clearance כמובן את כל ויזות ההמשך מוציאים בבריטניה

בקי קיי

New member
המממ

זו בהחלט בעיה... אנחנו אמורים להיות כ-3 חודשים בארה"ב לפני כן, ולחזור לישראל רק בשביל זה זו ממש בעיה....

בקי קיי

New member
זו בדיוק הבעיה

הויזה לשנתיים אומרת לך בעצם מתי עליך להגיע לבריטניה, הם נותנים חודשיים של "גרייס" אבל אחרי חודשיים מתחילות להיספר השנתיים. חייבים להיות בבריטניה במהלך השנתיים האלה כדי להמשיך אחר כך הלאה לאזרחות זמנית ואם לא נמצאים שנתיים (+ החודשיים של הגרייס אם החלטת להשתמש בזה), עליך להתחיל מחדש את ספירת השנתיים ולהוציא שוב את הויזה הזו ולשלם עליה שוב (סכום לא מבוטל של כמה אלפי שקלים). אני לא יכולה להתחייב על תאריך של חודשיים ומכאן הבעיה...

Dot Cotton

New member
את בטוחה?

אחרי הויזה הזו את מגישה בקשה לתושבות קבע (אזרחות זה לחכות עוד שנה ולשלם 700 פאונד) , אני קיבלתי את הויזת נישואים לשנתיים אמנם באנגליה אבל עכשיו כשאני מסתכלת בטפסים שאני צריכה למלא כדי להגיש בקשה לתושבות,אין שום דבר ששואל אותך כמה זמן מתוך השנתיים האלו היית באנגליה וכו'.את רק צריכה לעבור את הפאב קוויז שנקרא Life in the UK יש לי חברה מאינדונזיה שהתחתנה שם וקיבלה ויזת נישואין השגרירות הבריטית באינדונזיה היו נורא נחמדים ונתנו לה ישר סטטוס של identified leave to remain אבל הויזה שלה הייתה בתוקף לשנתיים,היא התקשרה להגירה לברר מה לעשות כי תיכף נגמרות לה השנתיים והם אמרו לה שהיא יכולה להשאר באנגליה כמה שהיא רוצה עם הויזה הזו והשנתיים הם בעצם חלון זמן שהיא הייתה צריכה להכנס בו לבריטניה בפעם ה1

taliF454

New member
את בטוחה?

במקום כלשהו (אולי במדריך המצורף?) צריך להיות הסבר לגבי 24 החודשים,שבלעדיהם ממליצים פשוט להאריך את הSPOUSAL VISA. לא זוכרת כמה מהזמן הזה לא מחשיבים כהעדרות ממושכת (אאל"ט-פחות מחודשיים,אבל אני הגשתי את בקשתי לפני המון זמן ויכול להיות שמאז זה השתנה)

בקי קיי

New member
זה לא מה שאמרו לי בשגרירות וב-home office

ביררנו בשניהם. בשגרירות הבריטית בארץ וב-home office באנגליה.

למעלה